با سلام خدمت شما دوستان عزیز
خلاصه بگم یه مغازه هست توی شهر کارمندی که اکثر سکنه آن کارمند و دو شقل سه شقل هستن دقیق وسط شهر و یکی از بهترین نقاط شهر که محل رفت و آمد بسیار خوب هست
مغازه الان خودش سیسمونی هست و طرف 6 سال هست اوجا سیسمونی داره میخواد مغازه رو با اجناس واگذار کنه
مغازه بزرگ حدود 40 متر کرایه مغازه ماهی یک ملیون و جنس تو مغازه به گفته صاحب مغازه حدود 30 تومن هست ولی فک نکنم بیشتر از 25 باشه
هذینه جنس ها و دکور و قفصه اینارو چکی هم میده
خوبی مغازه اینه که صاحب مغازه سالی 20 درصد زیاد میکنه و بلند نمیکنه تازمانی خودت بخوای
دکورش زیاد خوب نیس
تو راستای این بنده خدا تا حدود شعاع ده کیلو متری هم سیسمونی نیست و کلا توی اون شهر که مرکز استانه 5 6 تا سیسمونی نیس
اینا کل شرایط مغازس
میخواستم از شما بزرگان و کسایی توی اینکار هستن یه مشاوره بگیرم
کلا مغازه سیسمونی چطور هست میچرخه درآمدش چطوره؟پتانسیل خرید مردم چجوریه؟
با این شرایط که گفتم با توجه به اینکه حدود 30 40 سرمایه بذارم ضرر نمی کنم و سود مناسب میکنم؟
از بزرگان خواهش میکنم راهنماییم کنن
به عنوان تازه کار تازه دارم برای اولین بار کاسبی راه میندازم
نمی خوام اول کار بخورم زمین و سرمایمو از دست بدم
خیلی خیلی ممنون
خلاصه بگم یه مغازه هست توی شهر کارمندی که اکثر سکنه آن کارمند و دو شقل سه شقل هستن دقیق وسط شهر و یکی از بهترین نقاط شهر که محل رفت و آمد بسیار خوب هست
مغازه الان خودش سیسمونی هست و طرف 6 سال هست اوجا سیسمونی داره میخواد مغازه رو با اجناس واگذار کنه
مغازه بزرگ حدود 40 متر کرایه مغازه ماهی یک ملیون و جنس تو مغازه به گفته صاحب مغازه حدود 30 تومن هست ولی فک نکنم بیشتر از 25 باشه
هذینه جنس ها و دکور و قفصه اینارو چکی هم میده
خوبی مغازه اینه که صاحب مغازه سالی 20 درصد زیاد میکنه و بلند نمیکنه تازمانی خودت بخوای
دکورش زیاد خوب نیس
تو راستای این بنده خدا تا حدود شعاع ده کیلو متری هم سیسمونی نیست و کلا توی اون شهر که مرکز استانه 5 6 تا سیسمونی نیس
اینا کل شرایط مغازس
میخواستم از شما بزرگان و کسایی توی اینکار هستن یه مشاوره بگیرم
کلا مغازه سیسمونی چطور هست میچرخه درآمدش چطوره؟پتانسیل خرید مردم چجوریه؟
با این شرایط که گفتم با توجه به اینکه حدود 30 40 سرمایه بذارم ضرر نمی کنم و سود مناسب میکنم؟
از بزرگان خواهش میکنم راهنماییم کنن
به عنوان تازه کار تازه دارم برای اولین بار کاسبی راه میندازم
نمی خوام اول کار بخورم زمین و سرمایمو از دست بدم
خیلی خیلی ممنون