آره دوستمون راست ميگه اگه فقط 4 گيگ واست مهمه برو طرفش وگرنه 3250 ارضات ميكنه (مخصوصا اينكه صداي لود اسپيكرش از اگه اولين در بازار نباشه دومين هست)
مدل سمبين هر دو هم 9.1 هست
راستي حواست هم باشه كه اون 4 گيگ هم دردسرهاي خودش رو داره ...
3250 بیشترین مموری که ساپورت می کنه چقدر هستش؟؟
البته w900 دوربین خوبی داره ولی باید قید سیمبین رو بزنه !!!
این گوشی تقریبا زیاد هنگ می کنه و از یکی از کسایی که این گوشی رو داشت پرسیدم گفتن که نباید برنامه ها رو تو هاردش نصب کرد و باید تو فون مموری ذخیرش کنیدخب آره دیگه اگه سیمبین براش مهم نباشه. ولی من با N91 کار کردم مشکلی هم ندیدم ( جز کیفیت پایین دوربینش) نمیدونم چرا تو همه فرومها میگن هاردش مشکل داره؟ !:wacko: و کمتر هم توصیه ش میکنن!
3250 هم دیگه الان یه کم ... ناجوره!
این گوشی تقریبا زیاد هنگ می کنه و از یکی از کسایی که این گوشی رو داشت پرسیدم گفتن که نباید برنامه ها رو تو هاردش نصب کرد و باید تو فون مموری ذخیرش کنید
خیر اینطور نیست. برنامه رو هر جایی که بخواهید میتونید نصب کنید.
اگر این 4 گیگ روی هر گوشی دیگه ای بود اصلا بالا نمیومد با N91 تا 8 گیگ رو جا داره. گاهی وقتها الکی N91 رو خاموش روشن میکنند چون داره توی 4 گیگ هارد دنبال یک فایلی میگرده. مثلا اگر جستجوی موزیک جدید رو بزنید زیاد طول میکشه و این تاخیرها گاهی کار رو سخت میکنه. به هر حال این گوشی برای کسی که اسمارت فون با حافظه بالا میخواهد و کیفیت موزیک عالی انتخاب خوبیه و اگر ملاگها چیز دیگه ای باشه گوشیهای دیگه ای هست. 3250 موزیک ادیشن هم به زودی میاد و 2 گیگ حافظه رو هم راحت جواب میده که فکر میکنم بهینه ترین مقدار حافظه در حال حاضر همین 2 گیگ باشه. خود 3250 هم عالیه N72 و N70 موزیک ادیشن هم به بازار اومدند.
w900 هم گوشی خوبیه البته اسمارت فون نیست.
w900 خیلی عالیه، نوکیا واقعا در این مورد گند زده.