• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در آستانه خرید گوشی n91

dooyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخوامی این گوشی رو بخرم لطفا بگید حجم صداش پخش موزیکش از 3250 و گوشی های سری واکمن بیشتره یا نه

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چند روز این گوشی رو داشتم صدای زیاد بلندی نداره ولی به نظرم بسیار خوشت دست هستش
در ضمن اگر مقدار حافظه این گوشی واستون مهم نیست سراغش نرید

parspal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره دوستمون راست ميگه اگه فقط 4 گيگ واست مهمه برو طرفش وگرنه 3250 ارضات ميكنه (مخصوصا اينكه صداي لود اسپيكرش از اگه اولين در بازار نباشه دومين هست)
مدل سمبين هر دو هم 9.1 هست
راستي حواست هم باشه كه اون 4 گيگ هم دردسرهاي خودش رو داره ...

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره دوستمون راست ميگه اگه فقط 4 گيگ واست مهمه برو طرفش وگرنه 3250 ارضات ميكنه (مخصوصا اينكه صداي لود اسپيكرش از اگه اولين در بازار نباشه دومين هست)
مدل سمبين هر دو هم 9.1 هست
راستي حواست هم باشه كه اون 4 گيگ هم دردسرهاي خودش رو داره ...

3250 بیشترین مموری که ساپورت می کنه چقدر هستش؟؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من اگه کیفیت و بلندی صدا برات مهمه W900 بگیر که 512 مگ هم حافظه داخلی داره و میتونی بعدا به راحتی یک رم 2 گیگ هم اضافه کنی.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
البته w900 دوربین خوبی داره ولی باید قید سیمبین رو بزنه !!!

خب آره دیگه اگه سیمبین براش مهم نباشه. ولی من با N91 کار کردم مشکلی هم ندیدم ( جز کیفیت پایین دوربینش) نمیدونم چرا تو همه فرومها میگن هاردش مشکل داره؟ !:wacko: و کمتر هم توصیه ش میکنن!
3250 هم دیگه الان یه کم ... ناجوره!:p

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب آره دیگه اگه سیمبین براش مهم نباشه. ولی من با N91 کار کردم مشکلی هم ندیدم ( جز کیفیت پایین دوربینش) نمیدونم چرا تو همه فرومها میگن هاردش مشکل داره؟ !:wacko: و کمتر هم توصیه ش میکنن!
3250 هم دیگه الان یه کم ... ناجوره!:p
این گوشی تقریبا زیاد هنگ می کنه و از یکی از کسایی که این گوشی رو داشت پرسیدم گفتن که نباید برنامه ها رو تو هاردش نصب کرد و باید تو فون مموری ذخیرش کنید

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
این گوشی تقریبا زیاد هنگ می کنه و از یکی از کسایی که این گوشی رو داشت پرسیدم گفتن که نباید برنامه ها رو تو هاردش نصب کرد و باید تو فون مموری ذخیرش کنید

خیر اینطور نیست. برنامه رو هر جایی که بخواهید میتونید نصب کنید.
اگر این 4 گیگ روی هر گوشی دیگه ای بود اصلا بالا نمیومد با N91 تا 8 گیگ رو جا داره. گاهی وقتها الکی N91 رو خاموش روشن میکنند چون داره توی 4 گیگ هارد دنبال یک فایلی میگرده. مثلا اگر جستجوی موزیک جدید رو بزنید زیاد طول میکشه و این تاخیرها گاهی کار رو سخت میکنه. به هر حال این گوشی برای کسی که اسمارت فون با حافظه بالا میخواهد و کیفیت موزیک عالی انتخاب خوبیه و اگر ملاگها چیز دیگه ای باشه گوشیهای دیگه ای هست. 3250 موزیک ادیشن هم به زودی میاد و 2 گیگ حافظه رو هم راحت جواب میده که فکر میکنم بهینه ترین مقدار حافظه در حال حاضر همین 2 گیگ باشه. خود 3250 هم عالیه N72 و N70 موزیک ادیشن هم به بازار اومدند.
w900 هم گوشی خوبیه البته اسمارت فون نیست.

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیر اینطور نیست. برنامه رو هر جایی که بخواهید میتونید نصب کنید.
اگر این 4 گیگ روی هر گوشی دیگه ای بود اصلا بالا نمیومد با N91 تا 8 گیگ رو جا داره. گاهی وقتها الکی N91 رو خاموش روشن میکنند چون داره توی 4 گیگ هارد دنبال یک فایلی میگرده. مثلا اگر جستجوی موزیک جدید رو بزنید زیاد طول میکشه و این تاخیرها گاهی کار رو سخت میکنه. به هر حال این گوشی برای کسی که اسمارت فون با حافظه بالا میخواهد و کیفیت موزیک عالی انتخاب خوبیه و اگر ملاگها چیز دیگه ای باشه گوشیهای دیگه ای هست. 3250 موزیک ادیشن هم به زودی میاد و 2 گیگ حافظه رو هم راحت جواب میده که فکر میکنم بهینه ترین مقدار حافظه در حال حاضر همین 2 گیگ باشه. خود 3250 هم عالیه N72 و N70 موزیک ادیشن هم به بازار اومدند.
w900 هم گوشی خوبیه البته اسمارت فون نیست.

موزیک ادیشن 3250 غیر ساپورت 2gb مموری چه مزیت دیگه ای نسبت به معمولی هاش داره؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تنگنا چرا جدیدا به بخش موبایل علاقه مند شده؟؟ تحصیلات تکمیلی در مورد موبایل انجام داده و اومده سراغ این بخش؟؟

بالا