• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در باره رشته مهندسی بیوشیمی | جون مادرت اگه اطلاع داری کمک کن

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
سلام دوستان گلم

امروز نتایج کنکور سراسری اومد و من متاسفانه رشته ای قبول نشدم . ولی تو کنکور آزاد بیوشیمی رو آوردم . بنا بر سرچ هایی که تو گوگل کردم مثل اینکه این رشته مهندسی هست و رشته

بدی نیست . فقط دوستانی که اطلاعاتی دارن که به دردم بخوره دریغ نکنن ! و اینکه هزینه دانشگاه آراد چقدره تقریبا ؟

پیشاپیش از همکاری دوستانه شما سپاسگززارم

Ali-718

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان گلم

امروز نتایج کنکور سراسری اومد و من متاسفانه رشته ای قبول نشدم . ولی تو کنکور آزاد بیوشیمی رو آوردم . بنا بر سرچ هایی که تو گوگل کردم مثل اینکه این رشته مهندسی هست و رشته

بدی نیست . فقط دوستانی که اطلاعاتی دارن که به دردم بخوره دریغ نکنن ! و اینکه هزینه دانشگاه آراد چقدره تقریبا ؟

پیشاپیش از همکاری دوستانه شما سپاسگززارم

کدام دانشگاه ازاد قبول شدی؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
دوست عزیزم آیا این رشته خوبی هست ؟ بازار کار در آینده داره ؟

سلام

فوقش آره . کارشناسیش شاید خیلی نه
الان اکثر رشته ها همینجوره

ولی شما حتما این رشته رو برو . اگه درست خوب باشه که من چند دوستم سنندجی هستن و پشتکار بالایی دارن معدلت خوب باشه آره چرا که نه

ولی حتما برو

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
سلام

فوقش آره . کارشناسیش شاید خیلی نه
الان اکثر رشته ها همینجوره

ولی شما حتما این رشته رو برو . اگه درست خوب باشه که من چند دوستم سنندجی هستن و پشتکار بالایی دارن معدلت خوب باشه آره چرا که نه

ولی حتما برو

ممنون از لطف شما

فقط این رشته جز رشته هایه مهندسی هست ؟

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
دوستان اهل فن مارو از اطلاعاتتون بی بهره نکنید

یه سوال دیگه : نتیجه رشته های نیمه متمرکز نیمه دوم مهر مشخص میشه ! اگه من برم دانشگاه آزاد و بعد چند ماه بفهمم که تو نیمه متمرکزا قبول شدم و بخوام برم رشته های نیمه متمرکز میشه از آزاد انصراف داد ؟

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
دوستان اهل فن مارو از اطلاعاتتون بی بهره نکنید

یه سوال دیگه : نتیجه رشته های نیمه متمرکز نیمه دوم مهر مشخص میشه ! اگه من برم دانشگاه آزاد و بعد چند ماه بفهمم که تو نیمه متمرکزا قبول شدم و بخوام برم رشته های نیمه متمرکز میشه از آزاد انصراف داد ؟

:rolleyes:

بالا