• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در خرید لب تاپ تا 150000

badluck

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان پیشاپیش عید رو به همتون تبریک میگم

یه خواهشی داشتم ازتون
من یه دانشجو ترم یک(..ترم) کارشناسی برق فردوسی مشهدم رفتم دانشگاه دیدم بدون لب تاپ هیچ غلطی نمیتوانم بکنم

نتیجه گرفتم یه لب تاپ بخرم که هم کارای دانشگاه رو انجام بدم هم فیلم ببینم و شاید بازی کنم و..........

سفق و نهایت مبلغم یک و سیصدتا چهار صد هست . نهایت نهایت بتونم جیب بابامو خالی کنم پونصد بگیرم انشاالله

فقط کمک کنید چه مارکی و چه مدلی بگیرم با ذکر دلیل رسم شکل(1 نمره)

صحفه خوب و با کیفیت و اسپیکر و سرعت پردازش بره شاید شاید بازی مد نظرمه (میدونم کم پولیه ولی چه کنیم)
با تشکر از کمکتون

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان پیشاپیش عید رو به همتون تبریک میگم

یه خواهشی داشتم ازتون
من یه دانشجو ترم یک(..ترم) کارشناسی برق فردوسی مشهدم رفتم دانشگاه دیدم بدون لب تاپ هیچ غلطی نمیتوانم بکنم

نتیجه گرفتم یه لب تاپ بخرم که هم کارای دانشگاه رو انجام بدم هم فیلم ببینم و شاید بازی کنم و..........

سفق و نهایت مبلغم یک و سیصدتا چهار صد هست . نهایت نهایت بتونم جیب بابامو خالی کنم پونصد بگیرم انشاالله

فقط کمک کنید چه مارکی و چه مدلی بگیرم با ذکر دلیل رسم شکل(1 نمره)

صحفه خوب و با کیفیت و اسپیکر و سرعت پردازش بره شاید شاید بازی مد نظرمه (میدونم کم پولیه ولی چه کنیم)
با تشکر از کمکتون
سلام عزیز. این مبلغ کمه. با این مبلغ فقط می تونید لنوو بخرید. این عزیز:
http://www.digikala.com/Product/DKP-68142/Lenovo-Essential-G5070-O/لپ-تاپ-لنوو-اسنشال-G5070
سخت افزار متوسط و کیفیت ساخت هم متوسطه. حتما با گارانتی سازگار یا آواژنگ بخرید. تاحدی هم میشه باهاش بازی کرد. بهتر از این کانفیگ با این مبلغ فکر نکنم گیرتون بیاد.

بالا