JafarActive
Registered User
- نوشتهها
- 674
- لایکها
- 0
سلام
دوستان , دوست من اهنگ ساز هست و میخواد یه کیس جدید بخره و من بهش گفتم قبل از خرید اینجا مطرح کنم تا حرفه ای ها بیان و استعلام یک کیس حرفه ای رو بدن
قیمت براش فرقی نداره
و از همین کیس میخواد برا اهنگسازی استفاده کنه
مثلا میخواد سی پی یو چهار هسته ای یا 8 هسته ای باشه
پس لطفا قطعاتی بگید که در این برند باشه
گفتم چون میخواد یه کیس حرفه ای رو جمع کنه
از همه لحاظ حرفه ای باشه چه مادربورد و چه سی پی یو و چه رم و چه پاور و ...... و گرافیک , چون اهل بازی هم هست برا همین میخواد کارت گرافیک هم بهترین باشه و حتی بازیهای 3 بعدی رو راحت اجرا کنه و یا بتونه باهاش کانالهای ماهواره ای hd رو ببینه
خلاصه میخواد سیستم به هیچ عنوان نه تو اهنگسازی و نه کارهای دیگه کم بیاره
پس لطفا یه استعلام قطعات میدید
اگه امکان داشته باشه قیمت حدودی قطعات رو هم بگید تا ما هم قیمت دستمون بیاد
بغیر از هارد و رایتر و نیز موس و کیبورد استعلام سایر موارد رو میخوام
پس ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند تا بهترین رو بخریم , البته اینشم بگم که دوستم کارت صوتی جداگونه وصل میکنه که مخصوص اهنگسازی هست و حرفه ای هست
منتظر مشاورتون هستم دوستان
دوستان , دوست من اهنگ ساز هست و میخواد یه کیس جدید بخره و من بهش گفتم قبل از خرید اینجا مطرح کنم تا حرفه ای ها بیان و استعلام یک کیس حرفه ای رو بدن
قیمت براش فرقی نداره
و از همین کیس میخواد برا اهنگسازی استفاده کنه
مثلا میخواد سی پی یو چهار هسته ای یا 8 هسته ای باشه
پس لطفا قطعاتی بگید که در این برند باشه
گفتم چون میخواد یه کیس حرفه ای رو جمع کنه
از همه لحاظ حرفه ای باشه چه مادربورد و چه سی پی یو و چه رم و چه پاور و ...... و گرافیک , چون اهل بازی هم هست برا همین میخواد کارت گرافیک هم بهترین باشه و حتی بازیهای 3 بعدی رو راحت اجرا کنه و یا بتونه باهاش کانالهای ماهواره ای hd رو ببینه
خلاصه میخواد سیستم به هیچ عنوان نه تو اهنگسازی و نه کارهای دیگه کم بیاره
پس لطفا یه استعلام قطعات میدید
اگه امکان داشته باشه قیمت حدودی قطعات رو هم بگید تا ما هم قیمت دستمون بیاد
بغیر از هارد و رایتر و نیز موس و کیبورد استعلام سایر موارد رو میخوام
پس ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند تا بهترین رو بخریم , البته اینشم بگم که دوستم کارت صوتی جداگونه وصل میکنه که مخصوص اهنگسازی هست و حرفه ای هست
منتظر مشاورتون هستم دوستان