• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در راه اندازی سایت

sayeh63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من حدود 12 یا 13 سالی میشه که توی اینترنت میچرخم.شاید چند سالی هست که دارم هر تلاشی میکنم تا بتونم از اینترنت کسب درآمد داشته باشم. اوایل فایلهای گرافیکی نابی داشتم که توی اینترنت بسیار کمیاب بودند. از طریق وبلاگم شروع به فروش اونها کردم. بد هم نبود. چند تایی در ماه میفروختم گرچه چون آشنایی نداشتم و امکاناتش رو نداشتم پست کردن هر محصول ازم زمان وانرژی زیادی میگرفت. ولی خب شاد بودم که 4 تا مشتری دارم. بعد از مدتی فایلهای گرافیکی من همه جا پر شد. با زیاد شدن استفاده از اینترنت پرسرعت همه خودشون شروع به دانلود کردند و توی خیلی مغازه ها چیزهای کاملتری از مال خودم دیدم. من هم که امکان چاپ خوب و زیباسازی بسته بندی نداشتم. کم کم کارم از رونق افتاد و فایلهای گرافیکیم دیگه مشتری نداشتن.
بعد یه مدت توی سایتهای کلیکی فعالیت کردم. هر روز وقت میگذاشتم. کلی هم پول خرج کردم توشون تا زیرمجموعه بخرم و آخرش مدیرش فرار کرد و من هم مثل خیلی از کاربرای اون سایتها دستم موند توی پوست گردو.
بعد از اون با کلی هزینه و وقت صرف کردن یه سایت مزایده آنلاین زدم. از اونجایی که سایت رو از کسی خریده بودم کلی کاربر داشت و این خوب بود ولی کاربرها همه بید داشتن. کلی محصول گذاشتم برای مزایده اما دریغ از خرید یه دونه بید. کاربرها با بیدهای قدیمیشون برنده مزایده میشدن و من مجبور بودم از جیب مبارک جنس رو براشون بخرم و بفرستم. آخرشم فیلتر شد و کل هزینه های هاست و اجناس و راه اندازی و ... پرید. راستش این برام یه شکست بزرگ بود.
مدتی پیش به فکرم زد یه سایت تبلیغاتی درست کنم. بماند که سر اسکریپتش و درگاه پرداختش چقدر هزینه کردم و چقدر تحقیر شدم. خلاصه بعد از دردسرهای خیلی خیلی خیلی زیادی به همراه هزینه زیاد تونستم سایتم رو باز کنم. ولی کو مشتری؟
یه سایت مشابه سایت خودم دیدم فکر کردم ماله منم حتما میگیره.مثل سایت خودم رو ندیدم. خیلی دوستش داشتم ولی رونقی نداشت. حتی نتونستم یک ریال از هزینه ای رو که کردم در بیارم. آخرش هم یه گروه عربی فیلترش کردن رفت پی کارش.
بعد رفتم سراغ همکاری در فروش.
دو تا سایت همکاری در فروش انتخاب کردم. عضو شدم و دو تا فروشگاه ساختم. دامین براش خریدم. بنر دادم طراحی کردن. چند جایی هم تبلیغ دادم. برای یکیشون چند تا مشتری هم اومد.25000 تومن درآوردم ولی بعدش دیگه پولی نداشتم که براش تبلیغ کنم. بنا بر این مشتری هم نبود و نیست.
بعد هم یه فروم زدم. کلی هزینه برای ساخت این فروم کردم برای هاست و دامین و نصب اسکریپت و ...
خواستم یه فروم مثل سایت پونیشا باشه. گفتم شاید بعد از اینکه رونق گرفت بتونم از طریق تبلیغات چیزی در بیارم. ولی ... بدون تبلیغ و معرفی سایتم که نمیتونم انتظار کاربر داشته باشم.
دیگه نمیدونم دست رو چی بگذارم.

حالا فکر میکنم اگه کلا حساب کنم از اول این همه هزینه اضافی و وقت صرف کردم کلی پول میشد که شاید اگه درست هدایت میشد میتونستم به یه جایی برسم. راستش الان فکر میکنم اگه پول حسابی برای شروع یه کار نداشته باشم به هیچ جا نمیرسم.

الان میتونم حدود یک میلیون تومان برای شروع یک کاری فراهم کنم. فقط نمیدونم چه سایتی بزنم و چطوری این مبلغ کم رو هزینه کنم که به جایی برسم. چی بفروشم ، از کجا محصول بیارم یا چه خدماتی ارائه بدم؟ راهنمایی لازم دارم.

Last edited:
بالا