• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در زمینه با املاک با دوستان با تجربه

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان گلم از یک ملکی 2 سهم به مارسیده جنوب تهران که 31 متر هم تجاری داره که 25 سال ازش استفاده نشده خواستم با دوستان با تجربه مشورت کنم و راهنمایی بگیرم
به نظر شما این مغازه که 25 سال بلا استفاده مانده رو بازسازی کنم و ازش استفاده کنم ممکنه چه مشکلاتی برام پیش بیاد با شهرداری و ... ؟ این کار انجام بدم بهتره یا
اینکه این 2 سهم پولش کنم و جای دیگه ای باهاش آپارتمان بخرم یا از بانک وام بگیرم برای اینکار از کجا باید شروع کنم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنید

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بنظر من که اگه بهتون نزدیک هست، خودتون راش بندازید و ادارش کنید !

شهر داری هم کاریتون نداره ! فقط ممکنه مالیات به مغازه ببنده که چیز خاصی نیست...

متراژ مغازه هم که تقریبا برای هرکاری جواب میده...

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
بنظر من که اگه بهتون نزدیک هست، خودتون راش بندازید و ادارش کنید !

شهر داری هم کاریتون نداره ! فقط ممکنه مالیات به مغازه ببنده که چیز خاصی نیست...

متراژ مغازه هم که تقریبا برای هرکاری جواب میده...

حالت اول باید بیافتم دنبال کارهای شهرداری و ... ببینم چه قدر زمان و هزینه بره + هزینه بازسازی و تعمیرات یا حالت دوم واگذار کنم و جای دیگه سرمایه گذاری کنم که برای اینکار از کجا شروع کنم ؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
اگه قصدتو سرمایه گذاری هست، میتونید مغازه رو بدید اجاره و خودتون رو راحت کنید... (خود مستاجر دنبال همه کارهاش میره)

هیچ چیزی مثل قیمت مغازه، رشد نداره ! پس اگه خواستید نهایتا میتونید جای دیگه ای مغازه بخرید... ولی فقط مغازه بخرید ! چون اگه سالی هزارتومن بره روی قیمت خونه، ده هزارتومن میره روی قیمت مغازه !

درمورد کارهای شهرداری هم اصلا نگران نباشید ! شما دوتا صندلی بزار تو مغازه... خود شهرداری میاد همه چیز رو توضیح میده که چیکارار باید بکنید ! پس اگه قصدتون کسب و کار هست... شروع کنید ! فقط باید فکر جواز کار باشید !

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
اگه قصدتو سرمایه گذاری هست، میتونید مغازه رو بدید اجاره و خودتون رو راحت کنید... (خود مستاجر دنبال همه کارهاش میره)

هیچ چیزی مثل قیمت مغازه، رشد نداره ! پس اگه خواستید نهایتا میتونید جای دیگه ای مغازه بخرید... ولی فقط مغازه بخرید ! چون اگه سالی هزارتومن بره روی قیمت خونه، ده هزارتومن میره روی قیمت مغازه !

درمورد کارهای شهرداری هم اصلا نگران نباشید ! شما دوتا صندلی بزار تو مغازه... خود شهرداری میاد همه چیز رو توضیح میده که چیکارار باید بکنید ! پس اگه قصدتون کسب و کار هست... شروع کنید ! فقط باید فکر جواز کار باشید !

کاملا درست میگی شما 2 سهم من از کل ملکه ، که مغازه ها هم شاملش میشه و رفتم سند جدا هم گرفتم
تو فکرش بودم که مغازه رو دفتر املاکش کنم ولی با وجود اختلافاتی که اونجا وجود داره کسی میتونه جلو فعالیت من رو بگیره ؟ وقتی سهم سند دارم
مغازه ها نیاز به بازسازی داره به فکرم هم رسید که اگر مشکل خورد سهم خودم بفروشم آپارتمان بخرم و به چند سال مستاجری خاتمه بدم
حالا موندم که کدوم یکی از این دو راه من رو به هدفم نزدیک میکنه و دردسرش کمتره شما جای من بودی چیکار میکردی ؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
من جای شما بودم با چنگ و دندون اون مغازه رو حفظ میکردم !

شاید الان بتونی با پولش یک خونه بخری ! ولی اگه نگهش داری بعدا ده تا خونه از قبل همین مغازه میتونی بخری !

فقط باید هوشمندانه ادارش کنی و...

درمورد سهم و اینها خیلی اطلاع ندارم ولی امتحانش ضرر نداره ! شما برای اینکه ریسک نکنی، توی اون مغازه زیاد خرج نکن ! فقط 200 تومن بده رنگش کنند.

یه میز و چندتا صندلی بزار توش با خرت و پرت پرش کن، یه یکی دو ماهی بشین ببین کسی میاد گیر بده یا نه ! تو این زمان از مغازه های اطراف میتونی کلی اطلاعات مفید بگیری !

در آخر یا میبینی که مشکلی نیست و اساسی شروع میکنی، یا میبینی که همینجوری نمیشه و میوفتی دنبال حل کردن مشکلات و...

راستی این پوشاک ترک زنانه هم حسابی درآمد داره ها ! اگه توی محل رفت و آمد خانمها باشه !

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
من جای شما بودم با چنگ و دندون اون مغازه رو حفظ میکردم !

شاید الان بتونی با پولش یک خونه بخری ! ولی اگه نگهش داری بعدا ده تا خونه از قبل همین مغازه میتونی بخری !

فقط باید هوشمندانه ادارش کنی و...

درمورد سهم و اینها خیلی اطلاع ندارم ولی امتحانش ضرر نداره ! شما برای اینکه ریسک نکنی، توی اون مغازه زیاد خرج نکن ! فقط 200 تومن بده رنگش کنند.

یه میز و چندتا صندلی بزار توش با خرت و پرت پرش کن، یه یکی دو ماهی بشین ببین کسی میاد گیر بده یا نه ! تو این زمان از مغازه های اطراف میتونی کلی اطلاعات مفید بگیری !

در آخر یا میبینی که مشکلی نیست و اساسی شروع میکنی، یا میبینی که همینجوری نمیشه و میوفتی دنبال حل کردن مشکلات و...

راستی این پوشاک ترک زنانه هم حسابی درآمد داره ها ! اگه توی محل رفت و آمد خانمها باشه !

از فردا میافتم دنبالش ببینم چیکار میتونم بکنم ، نگرانیم بیشتر از اینکه کسی بیاد اونجا از سهام دارای دیگه مزاحمت ایجاد کنن که البته چون من سند دارم فکر نکنم کاری ازشون بر بیاد !!!!!

بالا