• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مود انتخاب رشته

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان به نظرتون بهترین جا برای مشاوره در مودر انتخاب رشته کجاست؟!
میشه معرفی کنید برای رشته انسانی کجا در مورد انتخاب رشته مشاوره می دن؟!
اصلا استفاده از اینا به درد می خوره؟

اگر کسی می تونه مین جا مشا.وره بده بگم که برای یکی می/ خوام که رتبه کلش 12 هزار و هشتصده

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
خب بگو کجا برم استاد؟
مشاور کجاست؟! چقدر پول میگیره؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
بنظر من مهمترین عامل علاقه هست . شما بهترین رشته رو هم بری ( از نظر مالی ) اگر علاقه نداشته باشی پیشرفت زیادی نمیکنی .
مشاور برای مشاوره گرفتن وبه ولی در نهایت خودت تصمیم بگیر . چون مشاور که نمیخواد بره بخونه . شما باید عمری با اون رشته سر کنی یا وسط کار ولش کنی .
توی علوم انسانی هم از نظر مالی بترتیب رشته های زیر خوب هستند :

حقوق
حسابداری
مدیریت

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
بنظر من مهمترین عامل علاقه هست . شما بهترین رشته رو هم بری ( از نظر مالی ) اگر علاقه نداشته باشی پیشرفت زیادی نمیکنی .
مشاور برای مشاوره گرفتن وبه ولی در نهایت خودت تصمیم بگیر . چون مشاور که نمیخواد بره بخونه . شما باید عمری با اون رشته سر کنی یا وسط کار ولش کنی .
توی علوم انسانی هم از نظر مالی بترتیب رشته های زیر خوب هستند :

حقوق
حسابداری
مدیریت

سلام...

ضمن موافقت با حرفای ددبوی عزیز لطفا این 2 تا رو هم اضافه کنید:

اقتصاد (اون رشته هایی که می شه از انسانی رفت، مثلا اقتصاد کشاورزی اگه اشتباه نکنم)
کتابداری

حتما مشاوره رو داشته باشین، متوجه هستین که علاقه و استعدادتون اولین شرطه، و بعد شاید بتونین با ترکیب اونها با دانش مشاور به نتیجه ی مطلوب برسین... من خودم از مشاورم راضی بودم... من رو موقع انتخاب رشته کمک شایانی کرد.

امیدوارم موفق باشین...

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه آدرس به من بدیذ از یکی از مراکز مشاوره سازمان سنجش ....

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اگر کسی می تونه مین جا مشا.وره بده بگم که برای یکی می/ خوام که رتبه کلش 12 هزار و هشتصده

اینایی که میگم تجربه ی خودم هست و خیلی پایه ی علمی نداره امیدوارم کمک کنه . البته 12 هزار خیلی خیلی زیاده ( برای روزانه قبول شدن یه رشته ی خوب)

با این رتبه توی رشته ی انسانی روزانه و شبانه ی حقوق رو که باید بی خیال شد . میمونه بحث علاقه / رشته های مورد علاقه . با این رتبه , روزانه ی رشته های درجه 2 رو هم باید بی خیال شد .

پس چند تا انتخاب داری :

1 . به احتمال خیلی زیاد (70 درصد) حقوق ه غیر انتفاعی قبول میشی

2 . امکان قبول شدن در رشته های درجه 2 (ادبیات / عربی / و ... ) ی موسسات غیر انتفاعی که 100 در صد هست

3 . امکان قبول شدن در رشته های درجه 2 (ادبیات / عربی / و ... ) ی شبانه ی دانشگاه های درجه 2 ( دانشگا های غیر تهرانی و دانشگاه هایی که توی استان های محروم نیستن) خیلی زیاده . البته باز هم بستگی به شانس داره

پ ن : سیستم انتخاب رشته ی مجازی خود سنجش هم جواب میده . از اون هم میتونی استفاده کنی (البته الان نه )

بالا