• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد برند lenovoوغیره

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
درود دوستان نظرتون راجب برند lenovo چیه البته میدونم برند معتبریه ولی باز خواستم نظرات رو بدونم و برند thl
البته لنوو هم خوش نام هست و هم واقعا یه سری مدلاش واقعا نسبت به قیمتشون می ارزن
Phone Finder results - GSMArena.com

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
مرددی که از کدوم برند بخری ؟؟

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
لنوو خوبه
ولی قطعاتش تو ایران سخت گیر میاد یا گرونه

بگو برای چه کاری میخوای تا برند رو معرفی کنم

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
که من بیشتر از 2 سال که لپ تاپ لنوو دارم واقعا خر کار و بادوامه!سونی هم داشتم بعد از 1 سال کلا داشت مرخص میشد...!
نسبت به پولی که میدی لنوو خلی خوبه

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
لنوو بگیر اگرم خراب شد - 1سال گارانتی داره باید گوشیو بفرستی چین اونجا برات تعمیر کنن دوباره بفرستن ایران

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
اون مدل توی امضاتون که ظاهرا ۸۵۰دلار پولشه...
دلار رو ۲تومن هم بگیریم بدون مالیات و سود و فلان ٫ ۲۵۵۰ در میاد فکر نمی کنم عاقلانه باشه خریدش

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
لنوو بگیر اگرم خراب شد - 1سال گارانتی داره باید گوشیو بفرستی چین اونجا برات تعمیر کنن دوباره بفرستن ایران
عاشق اواتارتم هم تیم محبوب یکیه هم نظرمون بله واقعا این برند کیفت و قدرت رو با قیمت پایین داره ارائه میکنه کارش یکه شما فقط a830رو ببین هم زیبا هم پرقدرت حدودا 650هم خریدش میشه که دوستان وارد کننده هستن میارن

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
که من بیشتر از 2 سال که لپ تاپ لنوو دارم واقعا خر کار و بادوامه!سونی هم داشتم بعد از 1 سال کلا داشت مرخص میشد...!
نسبت به پولی که میدی لنوو خلی خوبه
رو همین مدل a830 اگه یه مارک اچ تی سی یا سامسونگ بود 1/100 کمتر نمیشد

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
دادش من شخصا با لنوو کار نکردم اما از من این حرف رو گوش کن :
ببین ته سرمایت چقدر هست و چقدر میتونی خرج کنی، همونو بردار برو باهاش آخرین مدل از تبلت، گوشی، لپ تاپ و... از یک مارک از مارک های زیر بگیر :
Asus - Samsung - Apple
مارک های دیگه رو باید گذاشت در کوزه آبش رو خورد، البته اگه سرمایت زیر 1 میلیون هست میتونی به مارک های دیگه هم فکر کنی اما اینو بدون که مارک هایی مثل اپل و سامسونگ و ایسوس الکی اسم در نیاوردن و حتما یک کیفیتی دارند که این قیمت ها و برند رو دارند.
یک مثال ساده برات میزنم:
نکسوس 7 ایسوس رمش 1 گیگ هست درسته؟ ولی در واقع از 974 مگابایت داره استفاده میکنه و بقیش در اختیار سیستم عامل و... هست.
حالا یک تبلت دیگه مثل آکستروم یا... اگه رمش 1 گیگ باشه حداکثر از 800 مگابایت رم استفاده میکنه!
به این میگن تفاوت کیفیتی وگرنه امکان داره مشخصات فنی شون هم یکی باشه اما کیفیت زمین تا آسمون با مشخصات فنی روی کاغذ فرق داره.
ضمنا واسه فروش مارک های معتبر دستت بازه و مشتری هاشون زیاده اما واسه فروختن مارک های ناشناخته (در ایران) با مشکل مواجه میشی.
موفق باشی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
برادر من خودم از وان ایکس تا اس 3 تا اپتیموس جی الجی هم داشتم ولی ردش کردم سریع چرا پول علکی ادم باید خرج کنه در صورتی که میتونه با هزینه کمتر یه اسمارت فون قوی داشته باشه الان همین هایر جدید دو هسته ضد اب دوربین عالی فقط 490 مشخصاتشم درسته و هرکی گرفته راضی بوده باید قبول کرد برندها دارن یه سریشون پول اسمشون رو میخورند همین اس 4 نزدیک 2100 پولشه ولی اصلا کلاس یه گوشی با این قیمت رو نداره کیفیت بدنه افتضاح رابط کاربری تکراری که تو همه نسخه هاش تغییر نکرد و غیره حالا جنبه خوبشم در نظر میگیریم الان برندهای چینی دارن نزدیک میشن به رتبه سوم هواوی و زت تی ای و چند برند دیگه که چینی هستن و در عرصه جهانی ترکوندن تو رکورد فروش این برندها گوشی طرح نیستن که مشخصات علکی بنویسن تو جی اس ام ارنا و سایتهای معتبر ثبت شدند و بهترین و قویترین سخت افزارو به کار میبرن تو گوشیهاشون فقط شانس بدشون اسمشون مثل سامسونگ و اچ تی سی صرو صدا نکرده الان 4یا 5برندش دیگه محبوبیت جهانی داره چین
huawei*zte*lenovo*xiaomi*mizeu
هم کیفیت و هم سخت افزار بالاشون رو میتونید تو سایتهای معتبر ببینید و چین دیگه چین سابق نیست که 6تا اسپیکر میزد به گوشی و تلویزیون داشت گوشیهاش و بله قبول دارم گوشیهای طرحش خریدش عاقلانه نیست ولی باید قبول کرد برندهای خوب و عالی هم داره
تبلتم کیوب*پیپو*هیوندا*اینول و غیره بهترین برندهای چین هست چه سخت افزار و چه کیفیت نمونه میتونید محصولات پیپو رو ببینید

prestig

Registered User
لایک‌ها
1
سلام اقا احسان
یکی از دوستان 3 تا برند رو برتر حساب کرد و بقیه رو بدرد نخر. میخوام جواب ایشون رو بدم. زمانی که کمپانی MOTOROLA اولین موبایل رو ساخت این کمپانی Apple هنوز وجود نداشت. کمپانی سامسونگ 3 ساله خوب شده. کمپانی های Apple , Samsung , Asus همگی خوبند اما بهترین نیستند. فعلا LENOVO K900 بهترین موبایل دنیاست . همه کمپانی ها محصولات خوبی دارند و این که فقط 3 تا کمپانی رو خوب بدونن و بقیه رو بد فقط از روی اطلاعات کمه.

Last edited:
بالا