• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد تغییر رشته و تحصیل در خارج از کشور

کدوم راه رو برای من پیشنهاد میدید؟

• خوندن واسه کنکور ارشد داخل و قبولی در دانشگاه خوب و بعدتقویت زبان و تلاش برای گرفتن معدل خوب و دادن

Votes: 1 100.0%
  • اقدام برای پذیرش مستر در رشته کامپیوتر ولی بدون فاند

Votes: 0 0.0%
  • درس رو بیخیال شدن چسبیدن به بازارکار و کارکردن با سرمایه

• همزمان کار کردن و تحصیل تو دانشگاه سطح پایینتر(مثل آزاد یا غیرانتفاعی)

• Total voters
    1

omn1990

Registered User
لایک‌ها
27
باسلام.از دوستان موفق(از لحاظ تحصیلی) درخواست همفکری برای تصمیم گیری دارم.
من لیسانس مهندسی برق-الکترونیک با معدل 15.01از دانشگاه شهرشتان(دولتی-روزانه)دارم و قصد ادامه تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار دارم.یعنی میخوام تغییر رشته بدم چون شدیدا به نرم افزار علاقه مندم و مطمئنا برق رو ادامه نمیدم.زبانم در حد خوبیه و میتونم عالیش هم بکنم.سنم 25 ساله و سربازی رو بعد لیسانس رفتم ودو سه ماه بیشتر نمونده.رزومه خاصی هم ندارم و تنها چیزی که میتونم بگم دبیرستان تیزهوشان بودم.
frown.png

حالا سوالی که از دوستان دارم اینه که به نظر شما بهترین راه واسه من که خیلی دوست دارم تحصیلاتم رو در آمریکای شمالی(بخصوص آمریکا که مهد تکنولوژی و کامپیوتره)ادامه بدم و بعد اقامت دائم بگیرم چیه؟
-خوندن واسه کنکور ارشد داخل و قبولی در دانشگاه خوب و بعدتقویت زبان و تلاش برای گرفتن معدل خوب و دادن چندتا مقاله بعد اقدام برای پذیرش فول فاند دکترا.(برآوردی که کردم اگر کنکور بهمن امسال قبول نشم وسال بعد بشم زمان تموم کردن ارشد 29سالم میشه,که فکر میکنم خیلی دیر باشه..)
-اقدام برای پذیرش مستر در رشته کامپیوتر ولی بدون فاند(باتوجه به تغییر رشته و نداشتن هیچ پیش نیازی امکان گرفتن همچین پذیرشی اصلا وجود داره یا نه؟)
یک سوال دیگه؛ هزینه تحصیل تو کشور آمریکا یا کانادا سالانه چه مقداره؟چون من مقداری سرمایه دارم که اگه ارزششو داشته باشه میتونم ازش استفاد کنم.
یه چیزم بگم من الان احساس میکنم خیلی دیر شده و ناامیدم شدید!
frown.png
استعداد خوبی دارم ازدبیرستان ریاضیم خیلی قوی بود علاقه زیادی هم به علوم کامپیوتر و برنامه نویسی دارم ولی تنبلم,البته تنبلیم بخاطر سردرگمی هست.اگه یه راهی که بهش ایمان و علاقه داشته باشم انتخاب کنم عزممو جزم میکنم.
ممنون میشم راهنماییم کنین و از این سردرگمی نجاتم بدین.

بالا