• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خدمت (معافیت کفالت)

hossein.itplus

Registered User
لایک‌ها
1
سلامی گرم به هموطنان گلم و با تبریک سال نو...
بنده چند وقت پیش در چند فروم در مورد وضعیتم بحث کردم که تا اون موقع به نتیجه خاصی نرسیدم و نتونستم کاری کنم.
با خودم گفتم یک بار دیگر سوالاتم را بپرسم شاید با تغییر قوانین چیزی تغییر کرده باشد.

دوستان من متولد 8/6/70 هستم و اکنون با معافیت تحصیلی در دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشجوی رشته فناوری اطلاعاتم (ترم سه).
پدرم که بالای هفتاد سال سن داشتند، سه سال پیش عمرشان را به شما بخشیدند. مادری بالای 65 سال دارم که تقریبا از کار افتاده اند و حوصله کار خاصی را ندارند...
یک همشیره دارم که سنش 23 است (مجرد و با مازندگی میکنه دیگه) و یک داداش که از خودم چهار سال بزرگتر است هم دارم. (با توجه به سن پدرم ما خانواده قدیمی و پر جمعیتی هستیم و پنج همشیره از من ازدواج کرده اند و یک برادر هم در زمان جنگ شهید شده است چند تا هم از جمله برادر دوقولوی خودم در کودکی و نوزادی فوت کرده اند)
خلاصه کلام داداش من اکنون سالهاست که از معافیت شهید استفاده کرده و سن او هم طبعا از من بزرگتر و هر دو بالای هجده هستیم.
من در اصل باید کفالت مادرم را بر عهده میگرفتم ولی چون از هر کس پرسیدم میگفت که شامل شما نمیشه با حالت غم بیخیالش شدم...
حالا از دوستان و دیگران که میپرسم از ده نفر، شش نفر میگویند معاف میشوی(با ازدواج داداش) و چهار نفر میگویند یگانه فرزند و مراقب نیستی پس معاف نمیشوی...
واقعا شرایط بدی دارم و به این معافیت احتیاج مبرمی دارم....
خواهشمندم شرایطم را با دقت مطالعه و نظر و تجربه ای اگر دارید دریغ نکنید.
اگر هم فکر میکنید این مطالب تکراری اند مرا ببخشید ولی باز هم پاسخ دهید.
پیشاپیش ممنون و متشکر

دوستان اگر جای بدی تاپیک زدم معزرت میخوام ولی جای بهتری پیدا نکردم

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
داداشتون مجرده ؟

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
متاسفانه چون برادر دارید نمیتونید کفالت بگیرید
حالا بازم از **** وظیفه سوال کنید

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اگه داداشت ازدواج كنه بله ميتوني بگيري . الان بري دادگاه و يك متن بنويسي و بدي معاون دادستان نخونده امضا ميكنه يه چند بار بالا پائين ميري و بعد سه تا شاهد دروغي ميبري كلانتري و اونا تائيد ميكنن و به شما كفالت ميدن . من واسه دانشگام اينجوري كفالت صووري گرفتم ولي نمي دونم اين واسه سربازي هم كاربر داشت يا نه و ميان پرس و جو ميكنن . دادگاه هر كي كه بخواد بهش كفالت ميده و مشكلي نيست فقط اين **** وظيفه رو نميدونم

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
1. چون خواهر گرامیتون بالای 18 سال سن داره به شما کفالت نمیدن
2. چون برادر سالم و بالغ دارید کفالت شامل حال شما نمیشه ، حتی اگه ازدواج کنن ایشون و فاصله ی محل زندگیشون از شما بیشتر از 100 کیلومتر باشه باز هم کفالت نمیدن .

hossein.itplus

Registered User
لایک‌ها
1
متاسفانه چون برادر دارید نمیتونید کفالت بگیرید
حالا بازم از **** وظیفه سوال کنید

میدونم ولی پی قضیه ازدواج چیه؟چرا بعضی افراد بعد ازط ازدواج برادر معاف شدند؟؟؟
رفتم **** وظیفه یارو آنقدر بد جوابمو داد که دیوونم کرد و به **** وظیفه کل که زنگ میزنم هیچ وقت نتونسم بگیرم چون مشغوله داعم و اگه نباشه کسی هم جواب گو نیست

hossein.itplus

Registered User
لایک‌ها
1
اگه داداشت ازدواج كنه بله ميتوني بگيري . الان بري دادگاه و يك متن بنويسي و بدي معاون دادستان نخونده امضا ميكنه يه چند بار بالا پائين ميري و بعد سه تا شاهد دروغي ميبري كلانتري و اونا تائيد ميكنن و به شما كفالت ميدن . من واسه دانشگام اينجوري كفالت صووري گرفتم ولي نمي دونم اين واسه سربازي هم كاربر داشت يا نه و ميان پرس و جو ميكنن . دادگاه هر كي كه بخواد بهش كفالت ميده و مشكلي نيست فقط اين **** وظيفه رو نميدونم

یعنی میگه شدن میشه ولی با نامردی بازی؟؟؟؟و صوری بازی؟؟؟
بفمند که بدبختم و سرباز معلمم پس فردا نمیتونم بشم.غز از اینه؟؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من دفترچه رو چند روز پیش خوندم.چون برادر بالای 18 سال دارید به هیچ نحوی نمیتونید کفالت بگیرید.البته در صورتی که تایید کنند برادر شما صلاحیت کفالت نداره میتونید این کار رو بکنید
یه چیز دیگه هم هست: برادرتون به هر نحوی اگر از خانواده جدا باشه(ازدواج کرده باشه.بیرون از کشور باشه یا غیره) باز هم شما نمیتونید کفالت بگیرید.
اگر برادرتون نبود میتونستید برای مادرتون یا خواهر مجردتون کفالت بگیرید
این ها رو از روی دفترچه گفتم.شرمنده ام

hossein.itplus

Registered User
لایک‌ها
1
2. چون برادر سالم و بالغ دارید کفالت شامل حال شما نمیشه ، حتی اگه ازدواج کنن ایشون و فاصله ی محل زندگیشون از شما بیشتر از 100 کیلومتر باشه باز هم کفالت نمیدن .

چه ربطی به مورد 1 داره؟؟؟؟؟؟
خوب مگه داداشم ازدواج کنه زندگی مستقلی نداره؟؟جرا باید کفالت واقعی رو کسی قبول نداشه باشه؟؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
داداش من خوب شما که اینقدر مثل اسپنج بالا پایین میپری پس فردا سر صبح پاشو برو پلیس +10 همشو بت میگه کامل مو به مو

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
چه ربطی به مورد 1 داره؟؟؟؟؟؟
خوب مگه داداشم ازدواج کنه زندگی مستقلی نداره؟؟جرا باید کفالت واقعی رو کسی قبول نداشه باشه؟؟
ربط داره !
رفیق من کلیات و جزئیات **** وظیفه رو از حفظم ...
خیالت راحت باشه ، نمی تونی کفالت بگیری .
برو خدمت کن
فقط اولش یکم درد داره بعد عادی میشه . فقط زیاد سفت نگیر

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

خواهر مجرد که محدودیت سنی نداره عزیز من.من همچین چیزی ندیدم تو دفترچه.
مورد دو هم همین طوره که گفتید

hossein.itplus

Registered User
لایک‌ها
1
من دفترچه رو چند روز پیش خوندم.چون برادر بالای 18 سال دارید به هیچ نحوی نمیتونید کفالت بگیرید.البته در صورتی که تایید کنند برادر شما صلاحیت کفالت نداره میتونید این کار رو بکنید
یه چیز دیگه هم هست: برادرتون به هر نحوی اگر از خانواده جدا باشه(ازدواج کرده باشه.بیرون از کشور باشه یا غیره) باز هم شما نمیتونید کفالت بگیرید.
اگر برادرتون نبود میتونستید برای مادرتون یا خواهر مجردتون کفالت بگیرید
این ها رو از روی دفترچه گفتم.شرمنده ام

دقیقا خودمم بع اینها واقفم ولی گفتم شاید راهی پیدا شه

hossein.itplus

Registered User
لایک‌ها
1
داداش من خوب شما که اینقدر مثل اسپنج بالا پایین میپری پس فردا سر صبح پاشو برو پلیس +10 همشو بت میگه کامل مو به مو

پلیش بعلاوه ده که چی خود نطام وظیفه هم رفتم همگی میگند نمیشه ولی خیلی از دوستان میگند میشه

hossein.itplus

Registered User
لایک‌ها
1
ربط داره !
رفیق من کلیات و جزئیات **** وظیفه رو از حفظم ...
خیالت راحت باشه ، نمی تونی کفالت بگیری .
برو خدمت کن
فقط اولش یکم درد داره بعد عادی میشه . فقط زیاد سفت نگیر

دمت گرم داداش خوب دل داری میدی(شوخی کردم)
دردشو خوب اومدی

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
خواهر مجرد که محدودیت سنی نداره عزیز من.من همچین چیزی ندیدم تو دفترچه.
مورد دو هم همین طوره که گفتید

اون دفترچه رو میدن به من و شما که باهاش کارای خدمتمونُ ردیف کنیم و ارزش دیگه ای نداره .
شما وقتی تشریف ببری توی اتاق یکی از مسئولین **** وظیفه و سوالی بپرسی که ایشون هم جوابش رو نمیدونه ، کشوی میزش رو میکشه بیرون و از اونجا یه کتاب جیبی در میاره که داخل اون کتاب قوانین خاص و قوانینی که مردم از اونا اطلاعی ندارن ذکر شده . یک موردش همین خواهر زیر 18 ساله . بخوام تبصره ها و موادش رو اینجا بیارم حدودا 25 30 خطی میشه .
ضمنا اون مورد شماره دو هم نه که شدنی نباشه . شدنیه اما به طرقی که معمول نیست . مثلا اگه استارتر زیر نظر کمیته امداد باشه 3 ماده رو میتونن استفاده کنن . البته بر فرض اینکه برادرشون ازدواج کرده باشه .

برا همین گفتم آخه محدودیت رو برداشتند

اینا اعلام کردن خیلی چیزا رو برداشتن اما اینطور نیست . کتابچه "قوانین خاص سال 91 **** وظیفه" که به دست من و شما نمیرسه این مورد درش چاپ شده . یعنی هنوز قابل اجراست .

بالا