• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خرید تبلت تا 700 تومن

Ho3ein321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام خدمت دوستان عزیز .
اول اینکه همین طور گفتم یه مشاوره در مورد خرید تبلت تا سقف 700 تومن چی پیشنهاد میدید.

بعد اینکه این تبلت جدید axtrom axpad 8p01 چطوری بنظرتون؟ تو یکی از سایت ها دیدم گه این تبلت ژیروسکوپ نداره می خواستم بدونم درسته یا نه ؟

و یکی دیگه اینکه تبلت HYUNDAI CUTE X چطوری ؟

ممنون میشم از دوستان اگه سریع جواب بدن راستی اگه قیمته این دو تبلت هم رو دارین بگین .
:heart:[h=1][/h]

mahdimp5

Registered User
لایک‌ها
3
شک نکن با این پول بهتر از این در بین برندهای معتبر گیرت نمیاد: Huawei Mediapad 7 Lite
هم صفحه‌اش IPS هست...هم سیمکارت میخوره با قابلیت تماس..هم جی پی اس داره...تنها عیبش پردازنده تک هسته‌اش هست...

Ho3ein321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوست عزیز این تبلتی که شما پیس نهاد دادی یکم فکر میکنم قیمتش بالاس و از لحاظ هایی هم مقروم به صرفه نیست تو این سایت ببین چی نوشته

لینک مرجع

mahdimp5

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز این تبلتی که شما پیس نهاد دادی یکم فکر میکنم قیمتش بالاس و از لحاظ هایی هم مقروم به صرفه نیست تو این سایت ببین چی نوشته

لینک مرجع

به قیمت 730 تومنش نمی‌ارزه؟!!! برند های غیر معتبرتر تازه بدون جی پی اس و سیمکارت این قیمت هستند.
در ثانی توی اون لینک Samsung Galaxy Tab 2 10.1 رو هم جزو بدترین ها دونسته!!! واقعا میشه اون رو جز بدترینها دونست؟! حالا به هر دلیل...

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آینول ونوس

ارسال شده از Novo7 Venus با استفاده از تپاتالک 2

neda-71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز شک نکن که قبل از خرید باید تبلت هایی که بهتون توصیه شده رو تست کنید. مطمئنی که موقع چرخش تصویر مخصوصاً تو اکستروم هیچ مشکلی نیست؟
من جی اس پد دارم. راضی ام

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
سلام، بهترین گزینه اینول ونوس هست،
نمایشگر ۷ اینجی IPS ساخت ال جی با رزولیشن اچ دی
سی پی یو و چیپ گرافیکی ۴ هسته ای
۱گیگ رم
۱۶ گیگ حافظه داخلی و قابلیت ارتقا
اندروید جیلی بین
و....
گزینه بسیار خوبیه. اگه اززونتر میخوای هامون کات ایکس هم خیلی خوبه. من من هر دو برند هایوندا و اینول تبلت داشتم هایوندا از کیفیت و طراحی بهتری برخورداره،

Sent from my NovoCrystal using Tapatalk 2

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
قیمت ونوس در ایران افت زیادی پیداکرده.امروز دیجی کالا درتخفیف یک روزه اش قیمت گذاشته۶۳۹۰۰۰ که در برابرقیمت قدیم که ۷۲۰۰۰۰ بودخیلی عالیه.بنظرم زمان خوبیه برای خرید ونوس

ارسال شده از Novo7 Venus با استفاده از تپاتالک 2

بالا