• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خرید تبلت تا 700 تومن

Ho3ein321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام خدمت دوستان عزیز .
اول اینکه همین طور گفتم یه مشاوره در مورد خرید تبلت تا سقف 700 تومن چی پیشنهاد میدید.

بعد اینکه این تبلت جدید axtrom axpad 8p01 چطوری بنظرتون؟ تو یکی از سایت ها دیدم گه این تبلت ژیروسکوپ نداره می خواستم بدونم درسته یا نه ؟

و یکی دیگه اینکه تبلت HYUNDAI CUTE X چطوری ؟

ممنون میشم از دوستان اگه سریع جواب بدن راستی اگه قیمته این دو تبلت هم رو دارین بگین .
heart.gif

alireza tr

Registered User
لایک‌ها
143
سلام خدمت دوستان عزیز .
اول اینکه همین طور گفتم یه مشاوره در مورد خرید تبلت تا سقف 700 تومن چی پیشنهاد میدید.

بعد اینکه این تبلت جدید axtrom axpad 8p01 چطوری بنظرتون؟ تو یکی از سایت ها دیدم گه این تبلت ژیروسکوپ نداره می خواستم بدونم درسته یا نه ؟

و یکی دیگه اینکه تبلت HYUNDAI CUTE X چطوری ؟

ممنون میشم از دوستان اگه سریع جواب بدن راستی اگه قیمته این دو تبلت هم رو دارین بگین .
heart.gif

سلام چرا اكستروم ژیروسکوپ دارم
نمونشم تو امضام هست

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام
به نظر من اگه بخوای بین این دو انتخاب کنی هیوندا بهتره قیمتشم تقریبا 700 تومن هست
موفق باشید

Ho3ein321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوست عزیز من مدل V1 رو نمی گم مدل 8p01 رو میگم چون این مدل 8 اینچ بعد سی پی یو هم cortex a9 multicor1.2ghz و کیفیت صفحه و رزولیشن هم بهبود دادن اگه می تونن دوستان در مورد این تبلت یه سرچی داشته باشن ببینم ژیروسکوپ داره یا نه چون من هر چی گشتم نتونستم سایتی پیدا کنم که نوشته باشه یکی بود اونم گفته بو نداره ممنون میشم بگید

Ho3ein321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان کسی نبود اون مسئله برای من روشن کنه چون اون خیلی خوبه نسبت به مدلهای قبلی ولی خب نداشتن ژیروسکوپ خودش یه مشکلی دوستان اگه میشه همین مطلب رو روشن کنید خیلی مهمه چون خیلی جالبه که مدلهای پایین تر (V1 و 7I02) این تبلت ژیروسکوپ داره ولی این مدل 8p01 نداشته باشه یکم جای تعجب داره

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام عزیز
والا منم هر چی گشتم برای این مدل (axtrom axpad 8p01 ) ندیدم که ژیروسکوپ داشته باشه ولی مدلای دیگش داشت
ولی فک کنم مدل هیوندای یه مقدار بهتر باشه

موفق باشید

Ho3ein321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اره منم موندم چیکار کنم میتونی یه حرف نهایی رو به من بزنی که من از دو تا ( v1 , 7I02 ) یا از مدل های هیوندای بخرم . مدل های هیوندای یکم گرون تر هست ولی خیلی امانات بیشتری داری مثلا یکیش همین کیفیت بالای صفحه نمایش بلاتکلیفم چی کار کنم به نظرت کیفیت پایین صفحه نمایش تو Axtrom ها خیلی حس میشه ؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اره منم موندم چیکار کنم میتونی یه حرف نهایی رو به من بزنی که من از دو تا ( v1 , 7I02 ) یا از مدل های هیوندای بخرم . مدل های هیوندای یکم گرون تر هست ولی خیلی امانات بیشتری داری مثلا یکیش همین کیفیت بالای صفحه نمایش بلاتکلیفم چی کار کنم به نظرت کیفیت پایین صفحه نمایش تو Axtrom ها خیلی حس میشه ؟

نه زیاد
ولی خب مدلای هیوندای جزء بهترین تبلت های چینی هستن
فک کنم HYUNDAI CUTE X خوب باشه...

بالا