• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خرید تبلت رنج 1 میلیون تومان

Hamid 2013

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

قصد خرید تبلت دارم.
امکانات بروز داشته باشد.
سیم کارت خور باشد و قابلیت مکالمه و پیامک داشته باشد.
کیفیت عکسبرداری و فیلمبرادی عالی داشته باشد.
پشتیبانی خوبی داشته باشد
لطفا مدل پیشنهادی را ذکر کنید.متشکرم.

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
مدتی پیش من خودم دنبال همچین تبلتی بودم و الانم دارم بعنوان گوشی و تبلت استفاده میکنم ،
هیچ مشکل خاصی هم ندارم .

پیشنهاد من : Asus Fonepad7
قیمتش حدود 700 باید باشه

با توجه به قیمتش عالیه .

7280

Registered User
لایک‌ها
1
تو این قیمت یه مارک هم به من بگین

amir_coolboy

Registered User
لایک‌ها
902
به نظر من Asus Fonepad7 & lenovo S5000 تبلت های خوبی هستند :general406:

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
تبلت خوبیه ایسوس فون پد7 باتوجه به قیمتی که داره.اشکالات معدودی هم داره اما در کل بنظرم تا یک میلیون تومان انتخابی بهتر ازاین نداری.ضمنا الان مدلهای دوسیمکارتش هم اومده که در بیشتر مشخصات با مدلی که ازش دارم میگم یکسانه فقط پردازنده ضعیف تری داره اما در عوض دوسیمکارته

Sent from my K00E using Tapatalk

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
سلام
10 اينچي هم پيشنهاد بديد

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ده اینچ هم ایسوس دومدل داره زیر یه میلیون هم هست.هووای هم داره زیر یه تومن.

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
لنوو S6000-h چطوره ؟

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
وسوسه کننده است سیمکارت میخوره(بدون مکالمه البته صرفا اینترنت) قیمت مناسب هم داره اماپردازنده اش ضعیفه.بین دوتا ایسوس ده اینچ زیر یک میلیون یکیشون پردازنده اش تگرا هست اگر گیرت بیاد خوبه.بهرحال تگرا از مدیاتک(لنوو)و راک چیپ(ده اینچی ارزان ایسوس) پردازنده معروف تری هست.اونایی هم که لنوو داشتن نظراتشون خوندم همه گفتن راضی هستیم.من که از نظر بودجه در حد شما بودم در نهایت ایسوس فون پد7 گرفتم.نسبتاهم راضیم تاحالا:)

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
سلام
جدیدا رفتم توی نخ ONDA V975i

- از چیپست 64 بیتی اینتل استفاده می کنه (intel Bay Trail-T 3735D 64bit)
- روی این تبلت میشه غیر از اندروید ، ویندوز 8.1 پرو ریخت ( و نه RT ) و دقیقا میشه یک تبلت ارزان ویندوز ( روی مدل مشابه که برند خیلی معروفی نیست الان ویندوز هم نصب شده (Teclast X98 3G) :general707:
- بخاطر چیپست اینتل مصرف باطری بسیار پایینی داره
- از صفحه آیپد رتینا استفاده میکنه که هم مصرف رو میاره پایین و هم بسیار شفاف تره و هم موجب میشه تبلت سبک تر و نازک تر بشه
- قیمت اش هم 220 دلار هست

در مورد شرکت اوندا :
- مارک معتبری در چین حساب میشه ( نماینده اینتل از این چیپستش در شرکت اوندا رونمایی کرد )
- در ارائه بروز رسانی بسیار پویا وفعاله هر چند ماه یکبار یک بروز رسانی برای همه محصولاتش میده ( برعکس هواوی که FHD10 رو ولش کرد و دیگه بروزرسانی اش نکرد )
- سایت چینی و انگلیسی و فروشگاه و حتی انجمن گفتگو ویژه محصولاتش داره
- سازنده مادربرد و کارت گرافیک نیز هست

کلا در مورد شرکت های چینی
- جدیدا محصولات بسیار باکیفیتی تولید می کنند
- فقط مارکی رو بخرید که قطعات در قطعه فروشی های خود چین پیدا بشه
- فقط مارکی رو بخرید که سایت چند وقت یکبار برای محصولاتش بروز رسانی انجام بده ( فقط کافیه به قسمت ساپورت یا دانلودش یه نگاه بندازید )
- اینهایی که توی ایران میاد مثل پیرگاردین و گروندیک و ... ، جزء زباله های چینی حساب میشه و اصلا حتی پشتیبانی قطعات و نرم افزار نیز ندارند

این هم تصاویر :
one_20140405112758932.jpg

-
1265.jpg

لینک های مرتبط با این مدل
- انجمن گفتگوی تخصصی شرکت اوندا
- فریم ویر و رام اصلی محصول ( فعال بودن بخش پشتیبانی )
- قابلیت نصب ویندوز
- خبر قابلیت دوال بوت اندروید و ویندوز
- مقایسه ابعاد و وزن نسبت به ایپد ایر
- رونمایی و بررسی قابلیت های نسخه v975i

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من دوسال پیش ارزانترین مدل اوندا روگرفتم230تومن.یکسال هم برام کارکرد.تامشکل باتری بهم زد.گارانتی چین هم داشت اماارسالش به چین پای خودم بود و ازنظرقیمت بصرفه نبود.گذاشتمش کنار.
بعدش یه آینول گرفتم که اینهم از مارکهای خوب چینی هست هنوز کارمیکنه.بعنوان کتابخوان استفاده میکنم بیشتر.الانم یه ایسوس گرفتم.پردازنده اش هم اینتل هست.
حالاغرض از این حرفها:
جنسی که نمایندگی در ایران داره نخرید بخصوص جنس گران قیمتش.اوندا اون زمان من گرفتم نمایندگی نداشت.اماپشتیبانی نرم افزاری عالی داشت.برای ارزانترین تبلتشون درعرض یکسال چهار ورژن اندروید ارایه دادند!
الان میدونم برند آینول باگارانتی یسنا داره توایران ارایه میشه.حالا خدماتش درچه حده نمیدونم.
امادر کل الان من ایسوس باگارانتی آواژنگ گرفتم یه دلخوشی دستکم به عنوان گارانتی هست.
بخصوص وقتی میتونی گارانتی دار بگیری با سطح قیمت مشابه بنظرم بی گارانتی گرفتن خوب نیس اونهم در زمینه تبلت که قطعات گیر نمیاد عمدتابصورت آزاد در بازار.

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
الان یکی از بچه های های همینجا ایسوس FHD 10 داره که خورده زمین و صفحه اش شکسته ، ( اگهی کرده همینطوری بفروشه )
اگه تونستی صفحه اش رو از نماینده اش گیر بیاری جایزه داری ،
اینها فقط فروشنده هستند و کاری به خدمات ندارند

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آره حرفت درسته.منم گفتم دستکم یه دلخوشی به اسم گارانتی داری.نه بیشتر.اما تبلت اوندای من باد کرد باتریش بحدی که پیچهای بدنه تبلت باز شد!فروشنده گفت صد و خورده ای پول پستشه و دو سه ماه معطلی!
فرمایش شماهم صحیحه.درهرحال درصورت ورود مشکل احتمال اینکه تبلت رو دست آدم بمونه بیشتره.به اون بنده خدابگو بره سایتهایی که جنس از چین با پست برا آدم میخرن.سفارش بده براش میفرستن ال سی دی تبلت رو.من دوتا تبلت چینی ام را همین شکل با پست از چین برام فرستادن

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
آره حرفت درسته.منم گفتم دستکم یه دلخوشی به اسم گارانتی داری.نه بیشتر.اما تبلت اوندای من باد کرد باتریش بحدی که پیچهای بدنه تبلت باز شد!فروشنده گفت صد و خورده ای پول پستشه و دو سه ماه معطلی!
فرمایش شماهم صحیحه.درهرحال درصورت ورود مشکل احتمال اینکه تبلت رو دست آدم بمونه بیشتره.به اون بنده خدابگو بره سایتهایی که جنس از چین با پست برا آدم میخرن.سفارش بده براش میفرستن ال سی دی تبلت رو.من دوتا تبلت چینی ام را همین شکل با پست از چین برام فرستادن

سلام مجدد
باتري اون تبلت تون هم توي پاساژ علاء الدين تهران پيدا ميشه
اگه تهران نيستيد اين مشخصات رو بفرمائيد براتون پيدا كنم - ولت - آمپر - ابعاد ( طول - عرض - ارتفاع )

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
واقعیتش فعلا منصرف شدم.اخه رزولوشن اون400*800 بود الان دارم با رزولوشن1280*800 کار میکنم اون اگرم درست بشه بخاطر رزولوشن پایینش دیگه کار نمیکنم باهاش.دراصل هم بخاطر قیمت پایینش گرفتم ببینم اصلا تبلت چیزی هست که بکار من بیاد یا نه.شکرخدا وسیله مد نظرم بود و الان هردوسه هفته یکبار لبتاب روشن میکنم دیگه.از آقای رسولی عزیز هم نهایت تشکر و سپاس رو دارم.خیلی لطف داری دوست عزیز

feri792

Registered User
لایک‌ها
41
آقا ن یه ایسوس ME102A گرفتم از پایتخت چون مغازه آشنا بود، آکبند 680،000 تومان. اما الان میبینم گرون شده شده حدود 800،000 تومان. ولی آقا شما اصن برو تو پایتخت همه جا باز شده شو دارند. دستت بگیر، باهاش کار کن عالیه.
خواستی اطلاعات بیشتر تو دیجیکالا هست.
با اینکه 10 اینچ چار هسته ای هست، اما وزنش 522 گرم و ضخامت 9.5 میلی متر که واقعا سبک و ظریف هست. عالی.....
http://www.digikala.com/Product/DKP-24110/ASUS-MeMO-Pad-10-ME102-8GB/تبلت-ایسوس-ممو-پد-10
سوالی داشتید بپرسید براتون جواب میدم.
ممنون

moahmmmmad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبلت onda v975i رو از کجا میشه تهیه کرد.
با تشکر.

بالا