• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خرید سایت!

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام دوستان یک 5-6 تومن پول دارم میخوام یک سایت بخرم باهاش که در امد داشته باشه برام
سایتی که 500 تومن تو ماه به پول بده!
تو روز 4-5 ساعت هم میتونم روش وقت بزارم!
فقط یک چند تا چیز :D
هیچی در مورد سایت داری نمیدونم یعنی بالکل تعطیل :D
ولی خب میخوام برای بعد عید بگیرم گفتم تو این 2 - 3 ماه یک سری چیز ها رو یاد بگیرم!
کلا باید چی ها یاد گرفت
کلا هر چی در مورد خرید سایت و نگه داریش میدونید بهم بگید
یا کسی که سایتی داره نیاز به کمک داره یک ماه بصورت رایگان براش کار میکنم بشرطی که بهم اصول کارو یاد بده :)
ممنون!

nataj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بازی آنلاین راه بنداز 6ت سخته ولی میتونم بازی خب برات اوکی کنم خواستی اطلاع بده قبلش قیمتها دستت باشه و همینطور درامدهای بازی انلاین............برا نگه داشتنش تا زمانی ک نیاز داری پشیتیبانیش با من فقط یه چیزهای خاصی هست ک باید بهت یاد بدم
09381007991

Last edited:

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
اگه آشنایی با سایت داری نداری به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنم که سایت بخری.

چون اول میگن فلان میشه فلان میشه ولی وقتی تجربه نداری 101% زمین می خوری.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
يه توصيه بكنم اگر خودت تجربه نداري حتما از چند نفر كمك بگير كه بعدا پشيمون نشي
ممكنه شما يه سايت رو عالي ببيني اما يه حرفه اي مواردي رو بگه كه شما رو كلا منصرف كنه

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
دوست من

من هشت ساله حرفه ای با نت کل انجار میرم php,mysql,js,html,css و غیر رو فولم شغلم به نت بنده

اما همه اینا به کنار کسی که سایتی داشته باشه که ماهی 500 ت سود بده رو نمیفروشه 5 یا 6 میلیون،...

از من به تو توصیه گول تبلیغات جذاب برای فروش سایت ها رو نخور !!!

مدیریت یک سایت موفق خیلی سخت تر از مدیریت یک کسب و کار خارج نت هست

pouyajabbarisani

Registered User
لایک‌ها
58
به نام خدا
سلام دوست عزیز
اگه بخواهی هم می تونم هر جور سایتی رو اعم از سایت بازی انلاین، سرویس وبلاگ دهی، شبکه اجتماعی، سایت دانلود موزیک و... (خلاصه هر سایتی سرویس دهنده ای رو که تو وب می بینی) برات بسازم و با همون سرمایه براش بنر گرافیکی طراحی کنم و تو سایت هایی که نیازه تبلیغ بگیرم و اینکه خلاصه کارت بگیره :) سایت من picapixlab.com است.
پیشنهاد خودم هم برات راه اندازی سایت موزیک هست به این صورت که شما سرمایه گزاری کنی واسه راه اندازی و تبلیغ و هزینه سرور و... و من هم اداره اش کنم و به شما اموزش بدم و... وسود خالص هم هر چی بود دو سوم مال شما و یک سوم مال من.
در کل در خدمت هستم.

با تشکر

بالا