• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خرید لپ تاب مالتی مدیا تا 7 میلیون تومان

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
سلام دوستان برای خرید لپ تاب میخوام تا 7 میلیون هزینه کنم
دوستان مدلی که بتونه سنگین ترین کارای گرافیکی رو برامون انجام بده معرفی کنید
قیمتش بالا پایین بشه مهم نیست
هارد فقط ssd

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
یعنی تو این انجمن هیشکی نیست ما رو راهنمایی کنه؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان برای خرید لپ تاب میخوام تا 7 میلیون هزینه کنم
دوستان مدلی که بتونه سنگین ترین کارای گرافیکی رو برامون انجام بده معرفی کنید
قیمتش بالا پایین بشه مهم نیست
هارد فقط ssd
سلام عزیز. منظورتون از کارهای گرافیکی دقیقا چی هستش؟ فتوشاپ؟ پریمیر؟ 3DS Max ؟ ....؟
یا منظورتون بازی هستش؟
یه چیزی رو هم کلی خدمتتون عرض کنم , لپ تاپ با کانفیگ خفن , وزن نسبتا بالایی داره و حملش یکم مشکله و مساله دیگه اینه که از لپ تاپ به سبب محدودیت حجمی و منبع تغذیه و فضا , هیچوقت توقع کارآیی PC شخصی رو نداشته باشید. لذا اگر براتون مقدوره PC تهیه کنید , اما اگر حتما می خواین با خودتون این ور و اون ور ببرینش و حتما لپ تاپ می خواین , پاسخ سوالم رو بدید تا راهنمائیتون کنم. اگر نرم افزارهایی که می خواین کار کنین ورژن تحت Mac OS هم داشته باشه طبیعتا بهترین انتخاب Apple MacBook Pro هستش.

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
سلام عزیز. منظورتون از کارهای گرافیکی دقیقا چی هستش؟ فتوشاپ؟ پریمیر؟ 3DS Max ؟ ....؟
یا منظورتون بازی هستش؟
یه چیزی رو هم کلی خدمتتون عرض کنم , لپ تاپ با کانفیگ خفن , وزن نسبتا بالایی داره و حملش یکم مشکله و مساله دیگه اینه که از لپ تاپ به سبب محدودیت حجمی و منبع تغذیه و فضا , هیچوقت توقع کارآیی PC شخصی رو نداشته باشید. لذا اگر براتون مقدوره PC تهیه کنید , اما اگر حتما می خواین با خودتون این ور و اون ور ببرینش و حتما لپ تاپ می خواین , پاسخ سوالم رو بدید تا راهنمائیتون کنم. اگر نرم افزارهایی که می خواین کار کنین ورژن تحت Mac OS هم داشته باشه طبیعتا بهترین انتخاب Apple MacBook Pro هستش.
سلام دوست من
ما یه دستگاه 3d scanner گرفتیم
برای تهیه نقشه های سه بعدی از قطعات
استفاده ما بیشتر از نرم افزار های cad هست و گاهی وقتا طول قطعه ای که اسکن میکنیم تا 6 متر هم میرسه لذا خیلی سنگین میشه و هسته پردازشی و گرافیکی قدرتمندی رو میطلبه
ترجیها لپ تاب هارد ssd داشته باشه
ممنون

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
من خودم asus n56jk دارم و راضیم البته کمی سنگینه
کیفیت صداش مناسبه
تصویر خوبه ولی به ips نمیرسه
کیفیت بدنه هم خوبه
ما برای کارای صنعتی میخوایم و طبیعتا بایستی از لحاظ بدنه مقاومت حوبی داشته باشه یا مثلا صفخه مات باشه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوست من
ما یه دستگاه 3d scanner گرفتیم
برای تهیه نقشه های سه بعدی از قطعات
استفاده ما بیشتر از نرم افزار های cad هست و گاهی وقتا طول قطعه ای که اسکن میکنیم تا 6 متر هم میرسه لذا خیلی سنگین میشه و هسته پردازشی و گرافیکی قدرتمندی رو میطلبه
ترجیها لپ تاب هارد ssd داشته باشه
ممنون
آيا ورژن تحت مك نرم افزار شما هم وجود داره؟ اگر دسكتاپ بگيريد كه خيلي بهتره. اما اگر مي خواين لپ تاپ حتما بگيريد گرچهنسخه تحت مك نرم افزار شما وجود نداشته باشه پيشنهاد بنده اينه:
http://www.shophive.com/apple-macbook-pro-with-retina-display-15-mgxc2

اينم لينك ايرانيش:
http://www.digikala.com/Product/DKP...-مک-بوک-پرو-15-اینچ-با-صفحه-نمایش-رتینا-MGXC2
مي تونيد روش ويندوز 7 و Mac OS رو ب دون دردسر با كيفيت عالي كنار هم داشته باشيد.

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
آيا ورژن تحت مك نرم افزار شما هم وجود داره؟ اگر دسكتاپ بگيريد كه خيلي بهتره. اما اگر مي خواين لپ تاپ حتما بگيريد گرچهنسخه تحت مك نرم افزار شما وجود نداشته باشه پيشنهاد بنده اينه:
http://www.shophive.com/apple-macbook-pro-with-retina-display-15-mgxc2

اينم لينك ايرانيش:
http://www.digikala.com/Product/DKP-39534/Apple-MacBook-Pro-with-Retina-Display-15-MGXC2/اپل-مک-بوک-پرو-15-اینچ-با-صفحه-نمایش-رتینا-MGXC2
مي تونيد روش ويندوز 7 و Mac OS رو ب دون دردسر با كيفيت عالي كنار هم داشته باشيد.
دوست من ابتدا بابت وقت گذاشتن و راهنماییت ممنونم
اما دستگاه ما کارش رو توی محل مشتری انجام میده و از اونجا میشه گفت که تقریبا نمیتونیم به دسکتاپ فکر کنیم
این مدلی که پیشنهاد دادید مقداری در ضمینه پورت هاش کم و کاست داره که اگه از اونا هم با استفاده از رابط ها چشم پوشی کنیم دوتا پرسش تو ذهن بنده هست
یکی این که اگه نسخه من نرم افزار ما نبود کارایی این توی ویندوز هم همینطور عالی و بدون نقص هست؟
دوم این که درایور سخت افزار ویندوزش به راحتی نصب میشه
اگه مدلی به جز مک هم دارید اگه بگید ممنون میشم
سپاس

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوست من ابتدا بابت وقت گذاشتن و راهنماییت ممنونم
اما دستگاه ما کارش رو توی محل مشتری انجام میده و از اونجا میشه گفت که تقریبا نمیتونیم به دسکتاپ فکر کنیم
این مدلی که پیشنهاد دادید مقداری در ضمینه پورت هاش کم و کاست داره که اگه از اونا هم با استفاده از رابط ها چشم پوشی کنیم دوتا پرسش تو ذهن بنده هست
یکی این که اگه نسخه من نرم افزار ما نبود کارایی این توی ویندوز هم همینطور عالی و بدون نقص هست؟
دوم این که درایور سخت افزار ویندوزش به راحتی نصب میشه
اگه مدلی به جز مک هم دارید اگه بگید ممنون میشم
سپاس
خواهش می کنم. شما تبدیل انواع پورتها رو روی این لپ تاپ می تونید داشته باشید. وقتیی ویندوز روش نصب کنید هیچ فرقی با لپ تاپ های ویندوز دار دیگه نمی کنه.درایورهای Windows 7 هم روشه و اگرم نباشه فروشنده بهتون میده. اگر مک بوک پرو نمی خواین نظر من اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-45455/ASUS-N550JK/لپ-تاپ-ايسوس-N550JK/keyword-n550jk
اینو که خریدید یه هارددیسک SSD Samsung 850 Pro بندازید روش و رمش رو هم اگر خواستید به 16 گیگ ارتقاء بدید. دیگه مرگ نداره.

بالا