• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خرید پرینتر مدل canon mf4890dw

darklords2009

Registered User
لایک‌ها
84
سلام خدمت دوستان عزیز

من بعد از مدتها و پس از خراب شدن پرینترم مدل samsung ml 1915 تصمیم به خرید یه پرینتر چند کاره گرفتم که هم جمع و جورتره و هم چند تا کار رو با هم یه جا داره.مخصوصا فکس که برام مهمه و زیاد استفاده میکنم(خسته شدم انقدر رفتم بیرون برای فکس و پول الکی خرج کردم:()من شاید روزی بالای 20 تا فکس دارم از چند جای مختلف.از سیستم کپی هم زیاد استفاده میکنم.اسکنر و پرینتر خراب رو با بدبختی فروختم و الان میخوام یه چند کاره بگیرم.

بعد از مدتها گشتن و زیررو رو کردن مدلهای انواع پرینترهای چند کاره و بالا پایین کردن قیمتهای خفن داخل ایران به این نتیجه رسیدم که این پرینتر در کل از بقیه پرینترهای هم قیمت خودش بهتره.

خواستم با شما اساتید و دوستان هم یه مشورت بکنم که انتخابم نسبت به قیمت این دستگاه خوب هستش یا نه.

آخرین قیمتی که گرفته بودم 1120000 تومان بود.

اگر مدل دیگه ای هم در نظر دارید لطفا مطرح کنید ممنون میشم.اگر هم این پرینتر رو دارید یه توضیحی در موردش بدید ممنون میشم.

ممنون و موفق باشید.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
4870 همين مدل كه خيلي چيزه تكميلي بود و اين هم احتمالا تو همون كارايي باشه مخصوصا ويژگي تغذيه خودكار اتومات كاغذ براي كپي
اگه نياز به فكس زياد داشتيد يكي از بهترين راه هاش استفاده از مودم دايال آپ و نرم افزار هاي مربوطه به فكس هست.

darklords2009

Registered User
لایک‌ها
84
سلام
4870 همين مدل كه خيلي چيزه تكميلي بود و اين هم احتمالا تو همون كارايي باشه مخصوصا ويژگي تغذيه خودكار اتومات كاغذ براي كپي
اگه نياز به فكس زياد داشتيد يكي از بهترين راه هاش استفاده از مودم دايال آپ و نرم افزار هاي مربوطه به فكس هست.

دوست عزیز به نظر شما هم قیمت این پرینتر مدل دیگه ای هم هست یا همینو بگیرم خوبه.

darklords2009

Registered User
لایک‌ها
84
سلام

با سلام خدمت دوستان عزیز.من همین مدل 4890dw رو گرفتم.همینطور که دوست خوبم بالا اشاره کردن پرینتر بسیار خوب با کیفیت عالی هستش.مخصوصا قابلیت دورو زدنش هم با adf و هم با copy خیلی بدردم میخوره.فکسش هم خیلی خوب کار میکنه.سرعت پرینتش هم حرف نداره.در کل کاملا از خریدم راضیم.ممنون و موفق باشید.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
با سلام خدمت دوستان عزیز.من همین مدل 4890dw رو گرفتم.همینطور که دوست خوبم بالا اشاره کردن پرینتر بسیار خوب با کیفیت عالی هستش.مخصوصا قابلیت دورو زدنش هم با adf و هم با copy خیلی بدردم میخوره.فکسش هم خیلی خوب کار میکنه.سرعت پرینتش هم حرف نداره.در کل کاملا از خریدم راضیم.ممنون و موفق باشید.
مباركتون باشه عزيز

geot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

کسی از دوستان می دونه چجوری میشه با این دستگاه یک فکس به شرکتی که داخلی هست فکسش ارسال کرد؟

مثل شماره 12345666 داخلی 4 برای ارسال فاکس هست.

چجوری باید موقع شماره گیری این مورد را تنظیم کرد در دستگاه؟

geot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل حل شد.
از تنظیمات دستگاه، Pause Time را زیاد کردم (در حد 10 ثانیه) بعد به این ترتیب وارد کردم:

01235687P4 >>>>عدد 4 بعد از P بیانگر این هست که پس از تماس با شماره شرکت، داخلی 4 (که در شرکت مذبور برای فاکس تعریف شده) گرفته می شود.

مشکل اینجا بود که من قبلا برای 10 ثانیه مکث، 5 بار P می زدم (هر پاز 2 ثانیه بود) در حالیکه فقط باید یک P وارد کرد و در صورت نیاز به زمان بیشتر از setting دستگاه آن را تغییر داد.

بالا