• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خرید Kindle HDX

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
سلام به دوستان
میخواستم از دوستانی که در زمینه تبلت فعال هستند و بیشتر در مورد امکانات و قیمت تبلتها اطلاع دارن مشورتی بگیرم.
یه مدتیه که من به دنبال خرید تبلت هستم و با توجه به اینکه تنوع هم تو بازار زیاده یه کم سردرگم شدم.
من به دنبال خرید یک تبلت ۷ اینچی هستم منتهی میخوام تبلتش درستو حسابی باشه و سیستم عاملش هم آندروید باشه. پس از بررسی هایی که کردم رسیدم به دو تبلت Nexus 7 و Kindle HDX.
با توجه به اینکه تبلت Kindle HDX تو ایران نیست باید سفارشی بخرمش و قیمتی که برای خرید سفارشی بهم دادن برای این مدل با حافظه ۱۶ گیگ ۱.۲۰۰ میلیونه.
حالا با توجه به اینکه تبلت Nexus 7 الان داره با حافظه ۳۲ گیگ اونم مدل LTEش به قیمت حدود ۱.۱۰۰ تا ۱.۲۰۰ معامله میشه آیا خرید Kindle با امکانات کمتر یعنی نداشتن گارانتی٬ حافظه کمتر و همچنین عدم قابلیت پشتیبانی از سیمکارت صرفه خرید داره یا نه؟؟؟؟

البته اینم بگم که طبق بررسی ای که کردم تبلت Kindle از جهات بسیاری نسبت به Nexus برتری داره.
مثل کیفیت صفحه نمایش عالی٬ صدای دالبی ووو.

Paraziiit

Registered User
لایک‌ها
115
دوست عزیز من آقا احسان شما اول از همه باید ببینی این وسیله [ صرفا تبلت رو نمی گم ] شما چه انتظاری ازش داری و چیکار دوست داری برات انجام بده ؟؟
مثل آشپزی کنه ، خونه جارو کنه :D کلا می خوای چه چیز خاصی باشه ؟؟؟
بهترین کار اینه که روی یه کاغذ این لیست رو بنویسید ؟؟
بعد می یاد بودجتون رو نگاه می کنید ؟؟
بعد می رید سراغ خرید ؟؟
البته بنده واقفم شما خودتون این چیزهارو می دونید ، شاید رک بگم بهتره نظر شخصی من اینه شما چرا می خوای پول تون رو خرج تبلتی بکنید که نمونه های بهتر از اون
رو چین می زنه با قیمت کمتر و به صرفه تر . هرچند این تبلت برا خودش اسم و رسمی داره ولی واقعا تولید کننده های اصلی همین تبلت ها نیستن مگه ، که با
قیمت ارزون تر تبلت های بهتر روانه بازار می کنن ؟؟؟

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
دوست عزیز من آقا احسان شما اول از همه باید ببینی این وسیله [ صرفا تبلت رو نمی گم ] شما چه انتظاری ازش داری و چیکار دوست داری برات انجام بده ؟؟
مثل آشپزی کنه ، خونه جارو کنه :D کلا می خوای چه چیز خاصی باشه ؟؟؟
بهترین کار اینه که روی یه کاغذ این لیست رو بنویسید ؟؟
بعد می یاد بودجتون رو نگاه می کنید ؟؟
بعد می رید سراغ خرید ؟؟
البته بنده واقفم شما خودتون این چیزهارو می دونید ، شاید رک بگم بهتره نظر شخصی من اینه شما چرا می خوای پول تون رو خرج تبلتی بکنید که نمونه های بهتر از اون
رو چین می زنه با قیمت کمتر و به صرفه تر . هرچند این تبلت برا خودش اسم و رسمی داره ولی واقعا تولید کننده های اصلی همین تبلت ها نیستن مگه ، که با
قیمت ارزون تر تبلت های بهتر روانه بازار می کنن ؟؟؟
ممنونم از راهنماییتون
درسته حرفتون.
حالا شما پیشنهادتون چه مدل و برندیه که در حد نکسوس و کیندل باشه؟
ببینید. نیاز من سرعت کافی هست یعنی رمش حداقل ۲ گیگ باشه (۳ گیگ هم داریم).
کیفیت تصویرش خوب باشه حالا نه رتینا ولی کیفیتش خوب باشه مثل کیندل و یا هم سطح اون.
سیستم عامل اندروید.
پردازنده حداقل ۴ هسته ای.
عمر باطری زیاد.

Tapatalk 4.4.1

Paraziiit

Registered User
لایک‌ها
115
دوست من کاش می تونستم بهتون راهنمایی کنم ولی متعصفانه من تبلت باز نیستم ، ولی لینک براتون قرار دادم .
شما یک چیز مهم رو فراموش نکنید تو خرید تبلت همیشه از کسی که تجربه کار با اون مدل رو داشته سوال کنید چون امکان داره شما یه دفعه از یه تبلت 1 تومنی خوشتون نیاد و فکر کنید بدردتون نمی خوره .

دو سایت برا مدل
http://www.chinavasion.com
سایت اول
سایت دوم

تاپیک دوستانی که در همین جا فروش دارند و آشنایی کامل با مدل ها رو دارند .
http://forum.persiantools.com/threa...-عالی-همراه-با-گارانتی-تعویض-عمده-وتک.376202/
فروشنده یک
فروشنده دو

بالا