• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد زدن مغازه نرم افزار اندروید

payhost

Registered User
لایک‌ها
10
سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
میخوایم یه مغازه نرم افزاری گوشی بزنیم نظر شما چیه درامد چطوریه در مرکز شهر مغازه رو بگیریم
چه قدر سرمایه میخواد که یه مغازه شیک و لوکس بسازیم ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن
تجربه شونو برامون بنویسن

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
روی ای او اس بیشتر مانور بدید بهتره!یه فارسی کردن کیبرد ایفون و یا منو ها رو من تا صد تومن دیدم.تازه بیشتزم میگیرن!یه ریستور ایفون که رمزش یادشون رفته کمترین قیمتش ۶۰بود!و بیشترینش ۱۵۰!اینو خیلی ها بلدن ولی مثل من خرید حجم اینترنت براشون به صزفه نیست!
کلا ایدش خوبه ولی باید دید میتونید عملیش کنید یا خیر!یعنی چقدر از سیستم عاملها حالیتونه،فقط نصب دو تا نرم افزار نیست
شما باید تعمیرات نزم افزاری هم راه بندازید.
نصب انواع رام و جلبیریک و روت و...
من خودم همچین ایده ای داشتم،اما هر جا رفتم گفتم و تو شهر ما یه دوستی زد!شهر مام کوچیک بود و یکی بیشتر لازم نمیشد.ولی نمیدونم چی شد با اینکه کلی هزینه دکور کرد،ولی مغازه رو حتی باز هم نکرد و الان شده یه چیز دیگه!
در کنارش لوازم جانبی هم میتونی بیاری!حتی میتونی خودت از سایتهای چینی با قیمت مفت بخری!یه سر به سایتای چینی بزن و ببین چه چیزهای جالبی برای موبایل و خصوصا ایفون هست!

بالا