• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد پرینت سرور

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
سلام.
ما یک شبکه بی سیم داریم که چند تا کامپیوتر بهش متصل و فایل ها و فولدرهایی به اشتراک گذاشته شدند و از طریق همین شبکه بی سیم به اینترنت هم وصل هستیم. تو شبکه یک پرینتر داریم که میخوام با پرینت سرور این پرینتر رو شر کنم.
سوالم اینجاست که آیا میشه با پرینت سرور, هم به پرینتر وصل شد و هم اتصال به اینترنت از دست نره؟ چون من تجربه استفاده از پرینت سرور و در کل کارکردشو ندارم میخواستم راهنمایی کنید.
در همین حد میدونم که پرینت سرور رو به پرینتر متصل میکنیم و از طریق وای فای به پرینتر وصل میشیم. ولی در این صورت اتصال به شبکه اصلی (اینترنت) قطع نمیشه؟
در مورد اشتراک گذاری مرسوم پرینتر در شبکه هم باید بگم که چون پرینتر اذیت میکنه و بعضی موقع ها شناخته میشه و بعضی موقع ها نه, تصمیم دارم از پرینت سرور استفاده کنم.
ممنون از راهنماییتون

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
پرینت سرور ، پرینتر رو روی یک باند جدا بصورت بی سیم (وایرلس) به اشتراک میذاره ==> مدل wi-fi

مدل LAN هم که وصل میشه به اکسس پوینت یا سویچ.

حالا اطلاعات دقیق خواستی بگو بهت بگم ...

قیمتشون هم بین 100 الی 300 هست.

روش : من این روش رو امتحان نکرده ام اما دسوت دارم امتحان کنم ==> پرینترت اگر USB داره بزن به USB مودم (ببین چی میشه :دی) + یه ندا بده :دی)

بالا