• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد asp.net

MoReNu

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
من به دلیل اینکه وبسایتی دارم که با asp راه اندازی شده خیلی علاقه دارم که زبان برنامه نویسیش رو یاد بگیرم
حالا سوالاتی داشتم از متخصصین که ممنون می شم که من رو راهنماییم بفرمائید:
اول اینکه پیش نیاز برای یادگیری زبان asp.net چی هست؟ (من دوره html و css رو گذروندم همین کفایت می کنه؟)
و اینکه برای شروع چه مرجعی رو پیشنهاد می دید؟ رفتن به کلاس یا تهیه یه کتاب و یادگیری از اون؟
لطفا اگه کتابی هم می شناسید بهم معرفی کنید.

سپاس

Ali.Ghaffar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
ببینید پیش نیاز اصلی ASP.NET بجز زبان های سمت کاربر که شما خودتان بلد هستید (HTML, CSS , Js) ، زبان های VB.net و یا C#.net (هر کدام که دوست دارید) است. که شما باید با استفاده از این زبان ها کد های سمت سرور خود را به همراه تگ های ASP.net استفاده کنید.
کتاب های انتشارات Wrox و Apress در این زمینه بسیار عالی است. سایت wowebook قابلیت دانلود این کتاب ها را به صورت رایگان برای شما فراهم میکند :)
در ضمن در کنار آموختن asp.net به Sql server و مباحث امنیتی هم سرکی بکشید. چون خیلی لازم میشه.

MoReNu

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
ببینید پیش نیاز اصلی ASP.NET بجز زبان های سمت کاربر که شما خودتان بلد هستید (HTML, CSS , Js) ، زبان های VB.net و یا C#.net (هر کدام که دوست دارید) است. که شما باید با استفاده از این زبان ها کد های سمت سرور خود را به همراه تگ های ASP.net استفاده کنید.
کتاب های انتشارات Wrox و Apress در این زمینه بسیار عالی است. سایت wowebook قابلیت دانلود این کتاب ها را به صورت رایگان برای شما فراهم میکند :)
در ضمن در کنار آموختن asp.net به Sql server و مباحث امنیتی هم سرکی بکشید. چون خیلی لازم میشه.

سلام ممنون دوست عزیز
پست باید یکی از زبان های vb.net و c#.net رو بلد باشم برای پیش نیاز اصلی
حالا فرقی در راحتی کار دارن این دوتا؟

و اینکه این کتابهایی که فرمودین به زبان فارسی هستن یا انگلیسی؟
ممنون می شم یه مرجع فارسی خوب معرفی کنید
و اینکه با کتاب می شه یاد گرفت یا یه دوره کلاس هم باید رفت؟
ممنون

Ali.Ghaffar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام ممنون دوست عزیز
پست باید یکی از زبان های vb.net و c#.net رو بلد باشم برای پیش نیاز اصلی
حالا فرقی در راحتی کار دارن این دوتا؟

و اینکه این کتابهایی که فرمودین به زبان فارسی هستن یا انگلیسی؟
ممنون می شم یه مرجع فارسی خوب معرفی کنید
و اینکه با کتاب می شه یاد گرفت یا یه دوره کلاس هم باید رفت؟
ممنون

والا فرق آنچنانی این دو تا زبان ندارند از نظر ساختاری چون در آخر به شبه کد های اسمبلی دات نت تبدیل می شند در کامپایلر . ولی اغلب مبتدی ها ویژوال بیسیک رو دوست دارند اونایی که وارد ترند #C. ولی باز هم میگم اینا همش سلیقه ای هستش و حرف من کلا از نظر علمی و تخیلی اعتباری نداره!:D

کتاب ها اکثرا زبان اصلی اند و زبان اصلی هم خوبه. حالا نباید که خط به خط کتاب را راحت بخونی و درک کنی و فعل و فاعل در بیاری که :happy: شما به کد نوشته شده و نتیجه آن نگاه کنی داستان دستت میاد که چی به چیه ;)
کلاس هم حقیقتش خرج کردن پول هستش. والا من اغلب برنامه نویس هایی که در کنارم کار میکنند کلاس نرفتند و بیشتر از اینترنت و این کتاب ها خوندند. نمیگم بد هستش اما سعی و تلاش خودت 100 برابر کتاب بهتره

امیدوارم موفق باشین

MoReNu

Registered User
لایک‌ها
20
والا فرق آنچنانی این دو تا زبان ندارند از نظر ساختاری چون در آخر به شبه کد های اسمبلی دات نت تبدیل می شند در کامپایلر . ولی اغلب مبتدی ها ویژوال بیسیک رو دوست دارند اونایی که وارد ترند #C. ولی باز هم میگم اینا همش سلیقه ای هستش و حرف من کلا از نظر علمی و تخیلی اعتباری نداره!:D

کتاب ها اکثرا زبان اصلی اند و زبان اصلی هم خوبه. حالا نباید که خط به خط کتاب را راحت بخونی و درک کنی و فعل و فاعل در بیاری که :happy: شما به کد نوشته شده و نتیجه آن نگاه کنی داستان دستت میاد که چی به چیه ;)
کلاس هم حقیقتش خرج کردن پول هستش. والا من اغلب برنامه نویس هایی که در کنارم کار میکنند کلاس نرفتند و بیشتر از اینترنت و این کتاب ها خوندند. نمیگم بد هستش اما سعی و تلاش خودت 100 برابر کتاب بهتره

امیدوارم موفق باشین

ممنون
شما خودتون هم برنامه نویس هستید آقای غفار؟
راستی توی سایت wowebook هم یه سرچ کردم کلی کتاب اومد و کاملا سردرگم شدم
امکانش هست لینک کتاب مناسب رو بهم بدین؟
و اینکه این کتابها توی ایران چاپیش موجود هست؟ چون من اگه این کتابها رو دانلود هم کنم حتما باید چاپشون کنم و برای خودندن تو رایانه مشکل هست خوندنش :دی

Ali.Ghaffar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون
شما خودتون هم برنامه نویس هستید آقای غفار؟
راستی توی سایت wowebook هم یه سرچ کردم کلی کتاب اومد و کاملا سردرگم شدم
امکانش هست لینک کتاب مناسب رو بهم بدین؟
و اینکه این کتابها توی ایران چاپیش موجود هست؟ چون من اگه این کتابها رو دانلود هم کنم حتما باید چاپشون کنم و برای خودندن تو رایانه مشکل هست خوندنش :دی
Beginning ASP.NET 4.5: in C# and VB | Wow! eBook
تو ایارن تو میدان انقلاب تهران به صورت محدود چاپ میشه و به شهرستان ها هم فکر کنم بفرستند. ولی PDF رو سعی کنید باهاش بسازید ;-)

MoReNu

Registered User
لایک‌ها
20
بله 5-6 سالی هست.
Beginning ASP.NET 4.5: in C# and VB | Wow! eBook
تو ایارن تو میدان انقلاب تهران به صورت محدود چاپ میشه و به شهرستان ها هم فکر کنم بفرستند. ولی PDF رو سعی کنید باهاش بسازید ;-)
آقای غفار کتاب سخت تر از اونی هست که فکرش رو می کردم :eek:

آیا ترجمه فارسی این کتاب هم موجود هست؟

بالا