• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره رایگان سئو سایت ( کاربران PT )

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
سلام و وقت بخیر به دوستان پی تی بنده برای شما خدمات مشاوره سئو انجام میدم در صورتی که توی همین تاپیک آدرس سایت + کلمات کلیدی هدف و مشکلات سایتتون رو ارائه بدید تا به صورت رایگان بتونم مشاوره بدم خواهش میکنم فقط عجله نکنین و صبور باشید برررسی کامل انجام بدم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
درود
یه سایت عکس نوشته و نقل قول سخنان بزرگان به زبان انگلیسی میخوام بزنم.. (quote pics)
میدونم سایت اینطوری زیاد هست..ولی منم یکیشون..ولا دستفروشی تو نت خارجی بهتر از وبسایت دو دهانه تو وب فارسیه..
میشه یه بررسی بفرمایید؟

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
درود
یه سایت عکس نوشته و نقل قول سخنان بزرگان به زبان انگلیسی میخوام بزنم.. (quote pics)
میدونم سایت اینطوری زیاد هست..ولی منم یکیشون..ولا دستفروشی تو نت خارجی بهتر از وبسایت دو دهانه تو وب فارسیه..
میشه یه بررسی بفرمایید؟
سلام و وقت بخیر بله امکانش هست انجام میدم اما تا بحال به زبان خارجی تحلیل انجام ندادم اگر میشه کامل تر توضیح بدید و اینکه نمونه وب سایت ایرانی و خارجی رو اعلام بفرماید تا با تحلیل اونها بهتون همه چیز رو ارائه بدم در قالب ورد

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
سلام و وقت بخیر بله امکانش هست انجام میدم اما تا بحال به زبان خارجی تحلیل انجام ندادم اگر میشه کامل تر توضیح بدید و اینکه نمونه وب سایت ایرانی و خارجی رو اعلام بفرماید تا با تحلیل اونها بهتون همه چیز رو ارائه بدم در قالب ورد
قصد زدن سایتی مشابه سایت زیر رو دارم
مورد ایرانی فقط اینو پیدا کردم که البته ساختار مورد خارجی مد نظرمه

کلمات کلیدی:
quote pic
quote photo

quote about love
quote about life

Last edited:
بالا