• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره شماره دو برای خرید گوشی

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
بازم سلام ، خب برای دومین بار باز اومدیم توی بخش مشاوره:D .آقا خلاصه بگم میخوام W950 رو بفروشم و بجاش یک Pocket Pc بردارم.حالا چه نوعی رو دیگه فرهادٌ اَعلَمٌ :lol: خودم بیشتر نظرم روی اتم هست ولی موندم اصلا کدوم مدل توی ایران هست و از بین مدلها کدومشون خوبه!
129fs3712267.gif

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
من که گفتم 950 نگیر
teef.gif

حالا بیا اونور ، بچه ها هدایتت می کنن
39.gif
2yy708y.gif
خب خودت که فهمیدی اون موقع اتم اصلا نبود.بخاطر مسئله رجیستر نشدن.وگرنه من قبل از خرید W950 رمضانی هم رفتم
tiptoe.gif
ولی هیچ مدلی از اتم نداشت.حالا هم نمیدونم داره یا نه! چون تازگی تهران نرفتم

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه تهرانی
پایتخت ( تقاطع میرداماد با ولیعصر ) ! بیا
طبقه ی اول ! تا وارد شدی بروی مغازه های دست راست ! یکیش هست فکر کنم Atom داره !

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
اگه تهرانی
پایتخت ( تقاطع میرداماد با ولیعصر ) ! بیا
طبقه ی اول ! تا وارد شدی بروی مغازه های دست راست ! یکیش هست فکر کنم Atom داره !
میدونم کدوم مغازه منظورته! 2 ماه پیش که رفتم نداشت.حالا جدیدا رو دیگه نمیدونم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خب خودت که فهمیدی اون موقع اتم اصلا نبود.بخاطر مسئله رجیستر نشدن.وگرنه من قبل از خرید W950 رمضانی هم رفتم
tiptoe.gif
ولی هیچ مدلی از اتم نداشت.حالا هم نمیدونم داره یا نه! چون تازگی تهران نرفتم

سهیل جان، اول بگو ببینم چرا w950 رو می خوای رد کنی بره؟ ...
33wxtmx.gif

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
سهیل جان، اول بگو ببینم چرا w950 رو می خوای رد کنی بره؟ ...
33wxtmx.gif
نمیدونم ، احساس میکنم ازش خسته شدم
129fs3711589.gif
البته به سونی اریکسونی های عزیز بر نخوره ها مشکل از خودمه
129fs3712267.gif
بخاطر اینکه خیلی busy هستم وقت نمیکنم از امکاناتش بخوبی استفاده کنم.الان حدود 2 ماه میشه خریدمش ولی حتی یک برنامه هم روش نصب نکردم.فقط تا الان بعنوان MP3 ازش استفاده کردم.

اگرم میبینی میخوام Pocket Pc بخرم بخاطر اینه که نمیخوام هر جا میرم لپتاپم رو با خودم ببرم بتونم با همون موبایل کارای نت رو هم انجام بدم
artist.gif
اگه W950 وایرلس داشت دیگه هیچ غمی نداشتم:(

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نمیدونم ، احساس میکنم ازش خسته شدم
129fs3711589.gif
البته به سونی اریکسونی های عزیز بر نخوره ها مشکل از خودمه
129fs3712267.gif
بخاطر اینکه خیلی busy هستم وقت نمیکنم از امکاناتش بخوبی استفاده کنم.الان حدود 2 ماه میشه خریدمش ولی حتی یک برنامه هم روش نصب نکردم.فقط تا الان بعنوان MP3 ازش استفاده کردم.

اگرم میبینی میخوام Pocket Pc بخرم بخاطر اینه که نمیخوام هر جا میرم لپتاپم رو با خودم ببرم بتونم با همون موبایل کارای نت رو هم انجام بدم
artist.gif
اگه W950 وایرلس داشت دیگه هیچ غمی نداشتم:(

آها یعنی فقط کارای شبکه می خوای انجام بدی؟؟

خوب چرا p990 نمی گیری!؟

چکار می خوای بکنی دقیقاً؟
89.gif

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
آها یعنی فقط کارای شبکه می خوای انجام بدی؟؟

خوب چرا p990 نمی گیری!؟

چکار می خوای بکنی دقیقاً؟
89.gif
خب فقط کارهای شبکه که نه! مثلا برای گوش کردن MP3 ، در کنارش امکانات شبکه هم داشته باشه.آخه p990 صداش ضعیفه.یعنی اتم صداش از p990 بالاتره یا پایین تر؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خب فقط کارهای شبکه که نه! مثلا برای گوش کردن MP3 ، در کنارش امکانات شبکه هم داشته باشه.آخه p990 صداش ضعیفه.یعنی اتم صداش از p990 بالاتره یا پایین تر؟

ببین اتم بلندی صداش روی اسپیکر خیلی بیشتر از p990 ــه... ولی کیفیت پخش صداش روی bluetooth مرخصه مرخصه، روی هندزفری هم چندان جالب نیست... حداقل به نظر من
Just_Cuz_19.gif

خلاصه اگه خواستی اتم بگیری، باید انتظارت رو در این زمینه یه نموره ای پایین بیاری...به علاوه ی دوربین... ازباقی لحاظ همچین بد نیست:D

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
مثل اینکه چاره ای نیست.باشه سعی میکنم قضیه صدای هندزفری رو باهاش کنار بیام.حالا از بین مدلها کدومش رو پیشنهاد میکنی؟! من که گیج شدم.راستی اگه از دبی بیارم سر قضیه رجیستر به مشکل برمیخورم؟ چون میگفتن میتونی بری مخابرات و نمیدونم 15 تومن بدی برات بیارنش توی شبکه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
15 تومن!؟
3z69eon.gif
استاد مث اینکه یه چند ماهی از روزگار عقب افتادی ها... از تعرفه ی 60 درصدی چیزی شنیدی تاحالا...!؟
2hojsck.gif

//

مدل های موجود تو ایران خیلی کمن...موردهای خیلی باحالی نیستن در کل، حالا رفتی تهران یه گشتی بزن، اگه تونستی eten m600plus یا asus p525 با قیمت مناسب پیدا کنی که خیلی خوبه...وگرنه مجبوری بزنی تو کار اتم
1041.gif
// البته giga i300 هم هست که gps و دوربین AF داره و کلاً چیز ردیفیه، ولی صفحه ش 2.4 اینچه
4fvgdaq_th.gif
// هیوندایی a200 هم هست با قیمت خیلی مناسب، ولی اون باز از لحاظ ابعاد یه خورده ای اوضاعش خرابه... // iDo tin و neon هم هستن قیمت حدودی 510-560 ، ولی من یکی تاحالا یه دونه ریویو درست حسابی ندیدم ازشون، ساپورت هاشونم تقریباً تعطیله...

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
شرمنده ، ما هم همین طور داریم سوال میکنیم! خب بعنوان آخرین سوال بین eten m600+ و XDA Atom , Atom exec کدومش رو انتخاب کنم.به ترتیب. اگر خودت هم مدلی مد نظرت بود بگو
beer.gif

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
شرمنده ، ما هم همین طور داریم سوال میکنیم! خب بعنوان آخرین سوال بین eten m600+ و XDA Atom , Atom exec کدومش رو انتخاب کنم.به ترتیب. اگر خودت هم مدلی مد نظرت بود بگو
beer.gif

اتم اگزک....اگه گیرتون بیاد asus p535 یا 525
اگزک چیز خوبیه :happy: ایتن ام 600 پلاس هم خوبه منم گیج شدم هرسه انتخابهای خوبی هستن توی سه تایی که گفتی بین اتم اگزک و ام 600 پلاس انتخاب کن ;) ببخشید کمکی نکردم
خودتم ببین باز http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1625&idPhone1=1582

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خوب من اون هایی که شانس بیشتری برای پیدا کردنشون داشتی گفتم...ولی اگه همه ی این هارو با قیمت مناسب تونستی پیدا کن، به ترتیب اینجوری اولویت دارن (به نظر من) :
p535
p525
xda atom exec-eten m600plus
xda atom

4تای اول توی بنچ مارک ها غوغا کار می کنن، p535 جی پی اس هم داره، p525 یه کی بورد خیلی باحال داره، هردوشون دوربین AF دارن، خوشگل هم هستن. دو تای بعدی دوربین AF ندارن،ولی m600plus عکس های بهتری می گیره. m600plus بلوتوث 2.0+EDR داره، ولی atom exec و atom بلوتوث 1.2 دارن (هدست BT هوتوتو!)

بین این 5 تا ، تنها برتری که برای atom و atom exec می شه قید کرد، کوچیک و خوش دست بودن و اسپیکر استریو و بلندشونه!
Just_Cuz_19.gif

** اگه با صفحه 2.4 کنار می یای، gigabyte i300 رو فراموش نکن (GPS SirfStarIII+ دوربینAF + سی پی یو 520mhz + بلوتوث 2.0)

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
باز خوب شد این مدل بعدی یعنی p535 اومد.منکه اصلا با قیافه p525 کنار نمیومدم.پس یعنی p535 از اتم بهتره دیگه! البته الان داشتم مشخصاتش رو میدیدم مثل اینکه باطریش زیاد نگه نمیداره.بعد تهران گیر میاد؟ و اگه هست قیمتش چنده؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نه!! بروبچ اونور می گن p525 و atom exec و m600plus هم دیگه گیر نمی یان!!
127fs4555773.gif

حالا یه سر برو تهران، یه گشتی بزن ببین چی گیرت می یاد دیگه
Just_Cuz_19.gif

بالا