• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره فوری برای خرید این تبلت

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام دوستان - میخواستم یه تبلت سیم کارت خور با کیفیت بخرم - از اونجایی که شرکت Ainol خیلی وقته توو کار تبلت زدن هست و محصولات با کیفیتی داره میخوام بدونم این تبلت جدیدش با این مشخصات و قیمت 510 هزارتومن ارزش خرید داره؟

Ainol Novo Google Android Tablet PC News - Ainol Novo 7 Nymy AX1 3G Review

عکس از چیپ هاش هم داخل همون لینک هست و یه ریویو کامل داره - ممنون میشم زود کمکم کنید :wub:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سلام دوستان - میخواستم یه تبلت سیم کارت خور با کیفیت بخرم - از اونجایی که شرکت Ainol خیلی وقته توو کار تبلت زدن هست و محصولات با کیفیتی داره میخوام بدونم این تبلت جدیدش با این مشخصات و قیمت 510 هزارتومن ارزش خرید داره؟

Ainol Novo Google Android Tablet PC News - Ainol Novo 7 Nymy AX1 3G Review

عکس از چیپ هاش هم داخل همون لینک هست و یه ریویو کامل داره - ممنون میشم زود کمکم کنید :wub:
این برند خیلی بههتره.برا خرید از چین هم که حدودا20روزه میرسه کمک خواستی بگو راهنمایی میکنم.اینجام هست ولی گرونتر پات میفته.
PIPO U3 3G/WCDMA Tablet PC 7 Inch IPS Screen RK3066 Android 4.1 16GB Dual Camera Bluetooth HDMI Coffee

PIPO U3 3G/WCDMA Tablet PC 7 Inch IPS Screen RK3066 Android 4.1 16GB Dual Camera Bluetooth HDMI Silver

PIPO U3 3G/WCDMA Tablet PC 7 Inch IPS Screen RK3066 Android 4.1 8GB Dual Camera Bluetooth HDMI

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
این برند خیلی بههتره.برا خرید از چین هم که حدودا20روزه میرسه کمک خواستی بگو راهنمایی میکنم.اینجام هست ولی گرونتر پات میفته.
PIPO U3 3G/WCDMA Tablet PC 7 Inch IPS Screen RK3066 Android 4.1 16GB Dual Camera Bluetooth HDMI Coffee

PIPO U3 3G/WCDMA Tablet PC 7 Inch IPS Screen RK3066 Android 4.1 16GB Dual Camera Bluetooth HDMI Silver

PIPO U3 3G/WCDMA Tablet PC 7 Inch IPS Screen RK3066 Android 4.1 8GB Dual Camera Bluetooth HDMI

والا من بهتری نمیبینم - محصولات آینول رو همه دوستان استفاده کردن و واقعا حرف برای گفتن داره !
البته این تبلت پیپو هم بد نیست ولی 189 دلار برای تبلت 2 هسته ای با گرافیک مالی 400 ؟؟؟ میتونم با 150 دلار صاحب یه تبلت 4 هسته ای با گرافیک خیلی قوی تر و برند معتبر آینول بشم
ممنون میشم بیشتر روو خود این تبلت تمرکز کنیم و در مورد کیفیت ساختش با توجه به اون لینکی گذاشتم بحث کنیم

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
والا من بهتری نمیبینم - محصولات آینول رو همه دوستان استفاده کردن و واقعا حرف برای گفتن داره !
البته این تبلت پیپو هم بد نیست ولی 189 دلار برای تبلت 2 هسته ای با گرافیک مالی 400 ؟؟؟ میتونم با 150 دلار صاحب یه تبلت 4 هسته ای با گرافیک خیلی قوی تر و برند معتبر آینول بشم
ممنون میشم بیشتر روو خود این تبلت تمرکز کنیم و در مورد کیفیت ساختش با توجه به اون لینکی گذاشتم بحث کنیم
آینول از چیپ های درجه چند استفاده میکرد(act) همیشه نمیدونم چی شده رو این چیپ به این خوبی گذاشته و فکر کردم از اون چیپ های ناشناختست.اتفاقا نظر خودمم جلب کرد و برند آینول هم من قبول دارم قیمتش هم مناسبه.منتها اگه سیم خور بودن مهم نیست تو برند cube تب های بهتری هم پیدا میشه با این قیمت.

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
ممنون داداش منم واسه همون لینک ریویو دادم.والا واس من در درجه اول مکالمه و تماس تصویری اولویت داره که خوشبختانه این تبلت باند ۲۱۰۰ رایتل رو هم ساپورت میکنه.تا چند روز دیگه انشالله تهیه میکنمش

Sent from my Haier HW-W910

mahdiyar_m8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
انتخاب خوبیه واقعا با این قیمت عالیه باید ببنیید اینا که خریدن راضی هستن یا نه؟

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من آینول ونوس دارم.نود درصد راضیم ازش.ساپورت نرم افزاری خوبی هم میکنه.حتی کاستوم رام هم براش اومده.ایراداتش فقط سیمکارت خور نبودن و عمر متوسط باتری هست.
اما کیفیت صفحه عالی داره.در حد آیپد مینی!

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2

lvntrnt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
یک تبلت 10 اینچی Samsung Galaxy Tab 2 مدل P5100 مناسب برای اینترنت و فیلم و بازی
سیم کارت خور با قابلیت مکالمه و SMS و اینترنت رایتل و ....
در امضاء ام موجود هست.

بالا