• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره فوری برای خرید لپ تاپ تا سقف نهایتا 600

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام

برای یکی از دوستان می خوایم یه لپ تاپ بگیریم...می خواستم بدونم بهترین لپ تاپی که میشه تا سقف 600 گرفت چیه؟

حتی المقدور، Acer نباشه

انتظار خاصی هم از لپ تاپ نداره..یعنی نه اهل بازیه نه برنامه نه ...بیشتر مالتی مدیا و تایپ و اینترنت براش مهمه

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام

برای یکی از دوستان می خوایم یه لپ تاپ بگیریم...می خواستم بدونم بهترین لپ تاپی که میشه تا سقف 600 گرفت چیه؟

حتی المقدور، Acer نباشه

انتظار خاصی هم از لپ تاپ نداره..یعنی نه اهل بازیه نه برنامه نه ...بیشتر مالتی مدیا و تایپ و اینترنت براش مهمه
اگر حتما لپتاپ میخواد 5010 Dell ,و k42 asus هست . منتها هیچ کدوم به خوبی کانفیگ acer نیستن تو این رنج

hashem20

Registered User
لایک‌ها
78
من هفته پیش از بازار رضا یه hp 620 گرفتم 540 تومان . ظاهر و امکاناتش بد نیست . میخوای یه سرچ کن ببین .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
اگر حتما لپتاپ میخواد 5010 Dell ,و k42 asus هست . منتها هیچ کدوم به خوبی کانفیگ acer نیستن تو این رنج

ممنون از لطفتون..:) این Dell 5010 رو مطمئنید زیر 600 هست؟ کدوم مدلشه دقیقا؟ چون قیمتاش 800و 900 دیدم

در مورد Acer حق با شماست کانفیگاش حرف نداره اما فقط همون کانفیگش حرف نداره ! از نظر کیفیت ساخت خیلی پایینه و بعد از مثلا یکسال کار کردن انگار 8 ساله کار کرده از ریخت می افته :wacko:

من هفته پیش از بازار رضا یه hp 620 گرفتم 540 تومان . ظاهر و امکاناتش بد نیست . میخوای یه سرچ کن ببین .

ممنون دوست من :blush:

بالا