• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره فوری برای خرید: Google Nexus 7 4G 2013 ..... Vs ...... Samsung Galaxy Note 8.0 N5100

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
مقایسه تخصصی Google Nexus 7 4G 2013 و Samsung Galaxy Note 8.0 N5100

دوستان برای خرید بین این دو تبلت سردرگم موندم لطفا هرکس تجربه داره نظرش رو بگه

این دو تبلت کاملا مکمل هم هستند و نقطه قوت هر کدوم نقطه ضعف دومی رو کاملا می پوشونه. مثلا کیفیت وضوح صفحه نمایش 323ppi گوگل در مقابل 189ppi نوت یا صفحه 7 در مقابل 8 اینچ ویا رابط کاربری و کیفیت فیلم برداری این دو.

دوستانی که تجربه و اطلاعاتی از این دو تبلت دارند می خوام در موارد زیر در مورد این دو تبلت نظر بدن

1- دوربین هر دو 5 مگ هست کیفت عکاسی کدوم بهتره

2- گوگل باطری ضعیف تر ولی صفحه 7 اینچ داره نوت باطری قوی تر ولی صفحه بزرگتر داره درشرایط کاری یکسان دوام کدوم بیشتره

3- بنظرم رابط کاربری نوت بهتر و بروزترهست بنظرتون گوگل هم توانایی این رو داره تقریبا تا همون اندازه کار راه بنداز و یوزرفریند باشه

4- انتخاب شخصی خود شما کدوم یکی هست و چرا؟

دوران دانشجویی من تموم شده ولی واقعا نمی دونم چقدر داشتن قلم می تونه برام مفید باشه از طرفی می خوام اعضای دیگه خانواده هم به سادگی بتونن ازش استفاده کنند.

تبلت رو بیشتر برای مطالعه و وبگردی می خوام بنظرتون کدوم رو فدا کنم؟ صفحه کوچکتر نکسوز در مقابل صفحه بزرگتر نوت یا بهتر خوانده شدن متون بخاطر چگالی بیشتر نکسوز در مقابل تراکم پایین نوت !!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
به نظر من :

نکسوز7 2013 بهتره.

ولی پیشنهادم به شما تبلت 10 اینچی هست.

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
به نظر من :

نکسوز7 2013 بهتره.

ولی پیشنهادم به شما تبلت 10 اینچی هست.

دلیل تون برای بهتر بودنش چیه؟

بخاطر جابجایی زیاد و راحتی استفاده اصلا به تبلت های 10 اینچی علاقه ای ندارم

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دلیل تون برای بهتر بودنش چیه؟

به نظر من:

نوع صفحه نمایش بهتر ips در برابر tft
کیفیت تصویر خیلی بالاتر
سی پی یو و گرافیک خیلی قویتر
آپدیت اندروید رو خیلی بهتر و بیشتر و سریعتر میگیره
روان تر بودن به علت رابط کاربری سبک حتی در سخت افزار یکسان.

اگه 8 اینچی میخواهید به نظر من این در کل بهتره از نوت 8:
http://www.mobile.ir/tablets/specifications-37251-lg-g-pad-8.3.aspx

ولی سیمکارت نمیخوره.

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
اره الجی هم خوبه ولی اگه بخوام بدون سیم کارت 8 اینچ بگیرم انتخابم ایپد مینی رتیناست

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
به همون دلایلی که دوستمون گفت نکسوس 7 خیلی بهتره
کیفیت صفحش واقعا معرکست ، همینطور پردازشگرش !! ولی اگه قابلیت مکالمه داشت همه چیش کامل بود

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
از همه دوستان متشکر
خودم هم قصدم خرید نکسوس بود و واقعا بهترین تبلت اندرویدی تو سایز و رنج قیمتی خودش هست
از اونجا که بیشتر نیازم به تبلت برای وبگردی و مطالعه هست قصد داشتم تبلت سیمکارت خور بگیرم ولی بعد از مشورت با چندتا از دوستان درنهایت به این نتیجه رسیدم که هزینه کردن برای تبلت سیم کارت خور اصلا بصرفه نیست
چون اختلاف قیمت بین مدل Wifi و سیمکارتی هر برندی حدود 350 تا 450 تومن هست و در اکثر مواقع مثل همین مورد نکسوس سیمکارت حتی برای تماس و SMS هم قابل استفاده نیست درحالی که با این قیمت میشه به گوشی خوب گرفت.
پس بهتردیدم مثل سابق برای وبگردی از مودم یه گوشی روی تبلت استفاده کنم
با توجه به تست های مختلف و رویوهایی که نکسوس و ایپد مینی رو مقایسه کرده بودن به این نتیجه رسیدم که ایپد مینی خیلی بهتر و کامل تر هست و نکسوس فقط تو صفحه نمایش و کیفیت رنگ ها از ایپدمینی بهتر بود و در مواردی مثل
عمر باتری، اندازه صفحه ، سرعت عمل در اجرای برنامه و اپلیکیشن ها و کیفیت ساخت ایپدخیلی بهتره
اینطور شد که انتخاب نهایی ما شد ایپدمینی16 گیگ وای فای .
از دیروز بعداظهر که گرفتمش و باهاش کار می کنم می بینم واقعا عنوان بهترین تبلت زیر 9 اینچ بازار برازنده اش هست

Last edited:

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
10000% ایپد مینی بهترینه

بالا