• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره لطفا

milaaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از بین نوکیا6230 و سونی کا700 و سامسونگ ایکس700 کدومو برای خرید انتخاب کنم؟ لطفا راهنمایی کنید و سوال دیگه اینکه : اون کد معروف !!! برای چک کردن کال تایم (ستاره و .... )دقیقا چیه و آیا برای هر نوع گوشی فرق می کنه؟؟؟
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید!:)

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از milaaad :
سلام
از بین نوکیا6230 و سونی کا700 و سامسونگ ایکس700 کدومو برای خرید انتخاب کنم؟ لطفا راهنمایی کنید و سوال دیگه اینکه : اون کد معروف !!! برای چک کردن کال تایم (ستاره و .... )دقیقا چیه و آیا برای هر نوع گوشی فرق می کنه؟؟؟
:eek: :eek: :eek:
خوب,اینکه معلومه.
کا700 بخر,حالشو ببر.
یادت باشه:این مدل از
se همه چیز رو یه جا داره(کیفیت ال سی دی, آنتن دهی خوب , کلاس , صدای خوب ,فراوانی تم و بازی های جاوا ,اندازه مناسب و زیبائی در طراحی , دوربین قابل قبول با فلاش,رم داخلی باندازه رفع نیازهای روزمره و ......)

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از milaaad :
سلام

موتورولا هم بد نيست . روش فكر كن مخصوصا سري وي .

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
تنها برتری 6230 به K700 مموری خوردنشه
ولی در بقیه ی موارد بنظر من K700 قویتره . راسیتی K750 از همه ی این موارد بهتره
در مودر X700 ( با اینکه امکانات بالایی داره نظری نیم دهم ، چون گوشی های سامسونگ رو قبلو ندارم )

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از milaaad :
سلام
نوکیا 6230 یه خوبیش همونطور که اشاره شد اینه که مموری میخوره.اما از نظر کیفیت و اندازه ال سی دی و همینطور دوربین و موسیقی و....کی 700 از اون سر تره اما این موضوع که مموری نمیخوره اذیت میکنه.من با سامسونگ کار نکردم اما سامسونگ هم گوشیهای بسیار خوبی داره.اینجا موضوع سلیقه ای میشه.اما اگه من بودم شاید ایکس 700 رو ور میداشتم و به اون امتیاز بیشتری میدم

milaaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از همه ... ولی سوال دومم رو کسی جواب نداد !!!
ضمناً قیمت روز این گوشیها در تهران الان چقدره؟!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
برای هر نوع گوشی نمیدونم فرق میکنه یا نه اما اون کد برای اطلاع یافتن از وضعیت نرم افزاری و سخت افزاری و چک کردن امکانات هستش

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
من موتورولا L7 رو به همشون ترجیح میدم
اولا:نظر خواهی در مورد سه گوشی x700,k700i,6230 هستش و شما با این پیشنهاد شخص رو دچار آشفتگی افکار می کنید.
ثانیا:موتورولا اصلا پیشنهاد نمی شه . چون هم به لحاظ سخت افزاری در ایران ساپورت نداره وهم به لحاظ نرم افزاری در اینترنت دچار کمبود هستش. من خودم یه مدت ال 6 و ال 7 رو تجربه کردم.قیافه ظاهریش زود خسته کننده و یکنواخت میشه.
ثالثا:سراغ 6230 اصلا نرو که نوکیا در زمینه ساخت گوشیهای جاوا بشدت از seعقبه.به هزار و دو دلیل.:p
رابعا:x700با اینکه گوشی خوش ساخت و خوبی بنظر می رسه ولی با توجه به امکاناتش ,گرونه و با اون پول بعلاوه ده پونزده تومن اضافی ,میشه یه کا750 ور داشت که چند سر و گردن به ایکس700 سره.
در ضمن با توجه به اینکه سامسونگ ماهی 4 گوشی میده بیرون , تو فروشش هم حسابی ضرر می کنی.
فقط se;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از babak_k750i :
اولا:نظر خواهی در مورد سه گوشی x700,k700i,6230 هستش و شما با این پیشنهاد شخص رو دچار آشفتگی افکار می کنید.
ثانیا:موتورولا اصلا پیشنهاد نمی شه . چون هم به لحاظ سخت افزاری در ایران ساپورت نداره وهم به لحاظ نرم افزاری در اینترنت دچار کمبود هستش. من خودم یه مدت ال 6 و ال 7 رو تجربه کردم.قیافه ظاهریش زود خسته کننده و یکنواخت میشه.
ثالثا:سراغ 6230 اصلا نرو که نوکیا در زمینه ساخت گوشیهای جاوا بشدت از seعقبه.به هزار و دو دلیل.:p
رابعا:x700با اینکه گوشی خوش ساخت و خوبی بنظر می رسه ولی با توجه به امکاناتش ,گرونه و با اون پول بعلاوه ده پونزده تومن اضافی ,میشه یه کا750 ور داشت که چند سر و گردن به ایکس700 سره.
در ضمن با توجه به اینکه سامسونگ ماهی 4 گوشی میده بیرون , تو فروشش هم حسابی ضرر می کنی.
فقط se;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ببيينم عزيزم شما مشكلي چيزي داري ؟
تاپيك به تاپيك مي افتي دنبال طرفداراي نوكيا .... بقيه اش رو خودت ميدوني . اگه دنبال اين ميگردي كه بحث راه بندازي اشتباه ميكني نميتوني اگر هم تونستي چي به دستت ميرسه .
الان چند روزه افتادي دنبال ما بابا ولمون كن :hmm:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اگر تمام امکانات و آپشن های این سه مدل گوشی رو در نظر بگیرید، به نتیجه ی مدل X700 می رسید.
این گوشی صفحه نمایشی با وضوح بالاتر دارد (256k در مقابل 56k ) ، دوربین بهتری در مقایسه با K700 دارد (البته دوربین 6230i هم 1.3 مگاپیکسلی است) ، مموری هم می خورد (ولی نمی دانم تا چه سقفی، احتمالا 512 مگ رو ساپورت می کنه که در اینصورت باز هم معادل 6230 خواهد بود)، باتری بهتر در مقایسه با 6230 ، حافظه ی فون بوک خوب در مقایسه با K700 . ورژن بلوتوث اون هم مثل 6230 است (1.2) که باز هم از K700 (یعنی 1.1) بالاتر هست.
در مجموع می شه گفت 6230 و X700 امکانات مشابهی دارند، ولی اگر برایند تمام گزینه ها رو حساب کنیم باید به X700 رای بدیم. ضمن اینکه گوشی های سامسونگ معمولا سیستم انسرینگ هم با خودشون دارند که به نظرم امکان خیلی خوبیه و باز هم یه نکته ی دیگه اینکه گوشی های سامسونگ زبان فارسی رو هم کاملا ساپورت می کنن و این هم می تونه نکته ی به درد خوری باشه.
البته به موارد ذکر شده باید سلیقه رو هم اضافه کنیم؛ خود من چندان از گوشی های سامسونگ (تا الان!) خوشم نیومده، و اگه بنا داشتم از بین این سه مدل یکی رو انتخاب کنم به احتمال قریب به یقین 6230i رو انتخاب می کردم.
اما اینجا انتخاب با شماست باید ببینید سلیقه ی خودتون چیه. (البته این رو هم در نظر داشته باشید که گوشی های دیگری هم در این حدود هم از نظر امکانات و هم از نظر قیمت هستند که می تونید در مورد اونها هم فکر کنید.)

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از fuhnen :
ببيينم عزيزم شما مشكلي چيزي داري ؟
تاپيك به تاپيك مي افتي دنبال طرفداراي نوكيا .... بقيه اش رو خودت ميدوني . اگه دنبال اين ميگردي كه بحث راه بندازي اشتباه ميكني نميتوني اگر هم تونستي چي به دستت ميرسه .
الان چند روزه افتادي دنبال ما بابا ولمون كن :hmm:
من اصلا مشگلی ندارم , خصوصا با شما :wacko:
اصولا وقتی بحث میکنم که سازنده باشه
با کسانی که از لحاظ بیس علمی بالا هستند بحث میکنم:blink: .چون اصولا بحث سطحی نگر مضر است.
هدفم یادگیری افراد است چون خودم از بزرگان سایت مثل xplod . sonyericssonو....خیلی چیزا یاد گرفتم.
در ضمن شما میتونی حرفهایی رو که به درد ارتقا سطح تاپیک نمی خوره و مخاطب خاص داره رو, تو pmو با اون شخص بزنی.و وقت افراده دیگر رو نگیری.
مگه شما کی هستی که من بیفتم دنبالت.
نوکیا هم با کل متعلقاتش برای تو باشه عزیز. بده بزنن به نامت که رسمی باشه.:hmm:

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mori_model54 :
اگر تمام امکانات و آپشن های این سه مدل گوشی رو در نظر بگیرید، به نتیجه ی مدل X700 می رسید.
این گوشی صفحه نمایشی با وضوح بالاتر دارد (256k در مقابل 56k ) ، دوربین بهتری در مقایسه با K700 دارد (البته دوربین 6230i هم 1.3 مگاپیکسلی است) ، مموری هم می خورد (ولی نمی دانم تا چه سقفی، احتمالا 512 مگ رو ساپورت می کنه که در اینصورت باز هم معادل 6230 خواهد بود)، باتری بهتر در مقایسه با 6230 ، حافظه ی فون بوک خوب در مقایسه با K700 . ورژن بلوتوث اون هم مثل 6230 است (1.2) که باز هم از K700 (یعنی 1.1) بالاتر هست.
در مجموع می شه گفت 6230 و X700 امکانات مشابهی دارند، ولی اگر برایند تمام گزینه ها رو حساب کنیم باید به X700 رای بدیم. ضمن اینکه گوشی های سامسونگ معمولا سیستم انسرینگ هم با خودشون دارند که به نظرم امکان خیلی خوبیه و باز هم یه نکته ی دیگه اینکه گوشی های سامسونگ زبان فارسی رو هم کاملا ساپورت می کنن و این هم می تونه نکته ی به درد خوری باشه.
البته به موارد ذکر شده باید سلیقه رو هم اضافه کنیم؛ خود من چندان از گوشی های سامسونگ (تا الان!) خوشم نیومده، و اگه بنا داشتم از بین این سه مدل یکی رو انتخاب کنم به احتمال قریب به یقین 6230i رو انتخاب می کردم.
اما اینجا انتخاب با شماست باید ببینید سلیقه ی خودتون چیه. (البته این رو هم در نظر داشته باشید که گوشی های دیگری هم در این حدود هم از نظر امکانات و هم از نظر قیمت هستند که می تونید در مورد اونها هم فکر کنید.)
دوست عزیز ضمن تشکر از شما لازم دیدم در خصوص فرمایشاتتون چند نکته رو عرض کنم:
1/وضوح یا همان رزولوشن در ال سی دی گوشیها به تعداد رنگ ربطی ندارد و با واحد پیکسل در سانتیمتر مربع سنجیده میشود از انجایی که ,هم x700وهمk700iدارای lcdهای مشابه 176x220 پیکسلی هستند ,k700iبا توجه به صفحه کوچکتر 28x36 میلیمتری نسبت به ایکس700 31x39 میلیمتری با حدود 3700pixel/cm2 از سامسونگ سر تر است.6230 رو که با اون ال سی دی 128x128 پیکسلش بد جوری جا گذاشته.ولی6230iبا 256x256 از همه بالاتره.
2/طبق تحقیقات بعمل امده,تعداد رنگها در ال سی دی های 262k بغیر از یک طیف خاص از رنگ سبز,تفاوتی با 65k ,برای چشم انسان ندارد.
3/اینکه باطری در کا700 قدری ضعیف است ,درسته.
4/ورژن بلوتوس هیچ تاثیری در انجام کارهای روزمره با آن ندارد.
5/در مقایسه 6230 منظور بوده,نه 6230i.گوشی 6230i خیلی از 6230 سرتره.
6/در مورد کا700 فقدان انسرینگ ومموری خارجی وجود دارد که بستگی به سلیقه افراد دارد

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از milaaad :
سلام
نوکیا از هم اونها یی که گفتی بهتره !!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از babak_k750i :
دوست عزیز ضمن تشکر از شما لازم دیدم در خصوص فرمایشاتتون چند نکته رو عرض کنم:
1/وضوح یا همان رزولوشن در ال سی دی گوشیها به تعداد رنگ ربطی ندارد و با واحد پیکسل در سانتیمتر مربع سنجیده میشود از انجایی که ,هم x700وهمk700iدارای lcdهای مشابه 176x220 پیکسلی هستند ,k700iبا توجه به صفحه کوچکتر 28x36 میلیمتری نسبت به ایکس700 31x39 میلیمتری با حدود 3700pixel/cm2 از سامسونگ سر تر است.6230 رو که با اون ال سی دی 128x128 پیکسلش بد جوری جا گذاشته.ولی6230iبا 256x256 از همه بالاتره.
2/طبق تحقیقات بعمل امده,تعداد رنگها در ال سی دی های 262k بغیر از یک طیف خاص از رنگ سبز,تفاوتی با 65k ,برای چشم انسان ندارد.

ممنون.
اما این وسط یک سوال باقی می مونه:
اگر جمله ی آخر شما صحت داشته باشه، صفحه نمایش گوشی هایی مثل E70 و E60 با 16 میلیون رنگ بر اساس کدام منطق، تولید و روانه ی بازار شده اند؟!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
256 کیلو رنگ با 16 میلیون رنگ فرق میکنه اما 256 کیلو با 65 کیلو تو یه صفحه با رزولوشن پایین خیلی تو چشم نمیزنه.

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mori_model54 :
ممنون.
اما این وسط یک سوال باقی می مونه:
اگر جمله ی آخر شما صحت داشته باشه، صفحه نمایش گوشی هایی مثل E70 و E60 با 16 میلیون رنگ بر اساس کدام منطق، تولید و روانه ی بازار شده اند؟!
دوست عزیز
این تحقیق پارسال و درست در زمانی انجام شده که کارخانجات مختلف به تولید گوشیهای 262 k بدون تغییر در ماهیت tft و کیفیت lcdها کرده بودند و تعداد رنگ بیشتر رو ملاکی بر ارجحیت گوشیهاشون میدونستند.پر واضح است که با توجه به پیشرفت تکنولوژی کیفیت ال سی دی ها از لحاظ رنگ و سایر فاکتورها بهتر خواهد شد
اما در گوشیهای موجود افزایش رنگ ال سی دی بدون افزایش قدرت پردازنده , فقط کندی دستگاه رو بدنبال داره.
نتایج تستهای پرفورمانس در 6630 و6681 گفته های بنده رو تایید میکنه
قابل توجه افرادی که 6630 رو از6681 ضعیفتر میدونند و توصیه به خرید 6680و6681 میکنند.

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از babak_k750i :
من اصلا مشگلی ندارم , خصوصا با شما :wacko:
اصولا وقتی بحث میکنم که سازنده باشه
با کسانی که از لحاظ بیس علمی بالا هستند بحث میکنم:blink: .چون اصولا بحث سطحی نگر مضر است.
هدفم یادگیری افراد است چون خودم از بزرگان سایت مثل xplod . sonyericssonو....خیلی چیزا یاد گرفتم.
در ضمن شما میتونی حرفهایی رو که به درد ارتقا سطح تاپیک نمی خوره و مخاطب خاص داره رو, تو pmو با اون شخص بزنی.و وقت افراده دیگر رو نگیری.
مگه شما کی هستی که من بیفتم دنبالت.
نوکیا هم با کل متعلقاتش برای تو باشه عزیز. بده بزنن به نامت که رسمی باشه.:hmm:

من نميگم شما با من مشكل داري:p بلكه احتمال ميدم مشكل شما با نوكيا باشه :hmm: . (از نام بردن كاربران مورد علاقه تون معلومه )

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پيشنهاد من قطعا اكس 700 هست.

6230 رو بيخيال شو چون امكاناتش از اون دوتاي ديگه مقاديري كمتره. مگر اينكه 6230i بگيري كه امكانات خيلي خوبه داره اما 270 تومن قيمتشه.

ميمونه كا700 و اكس 700. كه اكس 700 اين امكاناتش يه مقدار بهتره :

Stereo speakers

TFT, 256K colors

Card Slot ( اين از همه مهمتره )

Bluetooth v1.2

1.3 MP, 1280x1024 pixels, video ( اينم فكر كنم براي خيلي ها مهمه)

Stand-by Up to 450 h

Talk time Up to 7 h 30 min

حالا همه ي اينا رو ول كن، دليل مهمتر براي نخريدن كا700 لااقل براي من يكي كه دو تا چيز ديگه س :

1. عمرش رو كرده و قديميه.

2. خز شده.

اين گوشي در زمان خودش بسيار شاخ بود ولي ديگه بابا خيلي وقته ازش گذشته ولش كنين !
بعد هم از وقتي كه ارزون شد به شدت خز شده.
به همين نون و نمكي كه باهم خورديم قسم !!، ديشب يه جا نامزدي دعوت بودم روي ميزي كه جلوم بود 3 تا كا700 رديف شده بود !
توي دانشگاهم همه دستشون هست.

اما از طرفي، شخصا تا به حال، اكس 700 رو دست هيچ نتابنده اي نديدم !

دقيقا الان برعكس شده، يعني سامسونگ ديگه خز نيست و نوكيا و سوني اريكسون خز شده ن.

بحث سليقه م باشه من خيلي بيشتر اكس 700 رو دوست دارم. كا700 رو دو سال و خورده اي هست داريم ميبينيم ديگه ازش سير نشدين هنوز ؟!

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
خز بودن رو توی خرید گوشی باید گذاشت کنار
یک بابایی بود میگفت P910 خز شده ! توی این فروم هم چند تا تابحال گفتن !
نمیگم نهایت کلاس و این حرفاست ولی خز هم نشده و کار خیلیها رو راه می ندازه

بالا