• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره همراه با کارت شارژ ۲۰۰۰ تومانی

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام به دوستان
دوستان من میخواهم یک گوشی اندروید بخرم که برای من صفحه ان مهم است یعنی پنج و نیم اینچی و رم
بعد هم که دوربین و مکالمه و خط دهی و شبکه البته فعلن گوشی خودم اندروید سه اینچ سامسونگ هست
این همه برند ما توش گشتیم و گشتیم تا توش گم شدیم ........هر برندی یک نقطه ضعف
من تو همین سایت از گوشیهای که دوستان معرفی کردند elephone p2000 را از لحاظ سخت افزاری خوب پیدا کردم هر چند که دوربینش ۱۳ واقعی نیست و ..
یکی از دوستام Huawei G730 داره من باهاش کار کردم اما ۴ هسته ای بود خودش پیشنهاد دارد که Huawei G750 که قیمتش حدود ۷۵۰ هزارتومان هست بهتره و اینطوری توجیح میکرد که باید گوشی گرفت که تو ایران قطعه ان پیدا بشه خلاصه ما از یک طرف گیر زدیم به خوش دست بودن وشیک بودن گوشی مثل الفون و برند بودن مثل هواوی

حالا اگر دوستان گوشی بهتر که شاید از ۷۵۰ هزارتومان کمترهم یا تو این رنج قیمت باشه و سخت افزار قوی ۸ هسته ای با رم ۲ و دوربین خوب سراغ داره که امتحانش را پس داده باشه لطفا معرفی کنند من به بهترین پیشنهاد اینحا یک کارت شارژ فرق نمیکنه ایرانسل همراه اول براش توی همین تایپک میفرستم
ولی خدایش مشاوره خوب بده تبلیغ جنس خودش نباشه منصفانه به عنوان یک مشاور مشاوره بده

(چیزهای که من در مورد گوشی شنیدم : باطریش ضعف هست گوشی داغ میکنه گوشی پشتش بعد از داغ شدن اب میشه !! 3G ساپرت نمیکنه دوربینش افتضاحه و هنگ میکنه (۸ هسته ای هنگ میکنه !) و رو اپراتورهای ایران مثل ایرانسل جواب نمیده و سیم کارت توش جا نمیره و ......)

بعضی از دوستان هم میایند میگویند تو که میخواهی بخری ۲۰۰ بزار روش ان مدل را بگیر بعدی میگه نه ان مدل را ۳۰۰ بزار روش بگیر خلاصه طوری میشه که ما به هیج جا نمیرسیم و هیچی هم نمیخریم پس بودجه برای این کار ۷۵۰ تا ۸۰۰ نه بیشتر دلیل هم ان هست که گوشی چیزی هست که روز به روز باتکنو لوژی عوض میشه و به نظر من همین سیستم عامل اندروید تا نسل بعدی ما هم پابرجاست و متنوع هست

ممنون از دوستان با تجربه
امیدوارم هم من استفاده از مشاوره ببرم هم دیگر دوستان

Last edited:

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
دنبال هسته نباش چه بسا بعضی از چهار هسته ایها بهتر از هشت هسته ایها هستن
مثل 9005 سامسونگ که از9000 بهتره

توسط تاپاتاک

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
سلام
اگه میخوای تا یکی دوسال ، گوشی که میگیری به دردت بخوره و نیازی نداشته باشی که عوضش کنی و از خریدش پشیمون نشی ، گوشی چینی نخر-بحث قطعات نیست چون حتی گوشیهای اصلی مثل سامسونگ که نمایندگی رسمی هم توی کشور دارن ، قطعاتشون خیلی بد گیر میاد ، مثلا همین اس4 اگه تاچش بشکنه ، قیمتش با هزینه نصب میشه 700 تومنه که ادم میره یک نوشو میخره به قیمت 950 تومن.
بحث دیگه در مورد گوشیهای چینی اینکه اپدیت براشون خیلی کم ایجاد میشه و معمولا اصلا اپدیت نمیشن_ یعنی اگه گوشی باگ نرمافزاری داشته باشه شرکت به خودش زحمت نمیده که این مشکل را بر طرف کنه.
پس تا اینجا دور elephone خط بکش.

در مورد پردازنده موبایل باید بدونی که تعداد هسته اصلا مهم نیست بعضی ها فکر میکنن که گوشی مثل کامپیوتر هست که باید سخت افزار قویتری داشته باشه البته این حرف تا حدودی درست است ولی درکل اصلا نیازی به 8 هسته ایی نیست.(پردازنده 8 هسته ایی تشکیل شده اند از 2 تا پردازنده 4 هسته ایی که همیشه فقط یک گروه ازین دو گروه مورد استفاده قرار میگیرد- پس پردازنده 8 هسته فقط یک تبلیغات است)
در بازار 3 شرکت عمده پردازنده تولید میکنن، سامسونگ به نام Exynos و کوالکام بنام Snapdragon و مدیاتک . که در یک رده مشخص پردازنده های Snapdragon بهتر عمل میکنن .

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
اگه با صفحه بیشتر از 5 اینچ بخواهی گزینه ها محدود میشوند
جی750 هواوی -دیزایز 816 اچتیسی و تی2 الترای سونی.
توی این گزینه ها هم چون جی 750 هشت هسته ایی هست خیلی ها رو گول زده و رفتن خریدنش.
این افراد گول خورده رفتن بنچمارکهای این گوشی ها را بررسی کردن ، یعنی تستهای سخت افزاری را نگاه کردن و دیدن توی بنچمارک antutu هواوی شده 27 هزار و اون دوتای دیگه شدن 20 هزار ، بخاطر همین گفتن هواوی بهتره. از نظر این دوستان اگه یک شرکتی بیاد و پردازنده i7 اینتل را روی یک گوشی نصب کند و بنچمارکش بشه 150 هزار پس اون گوشی بهترین هست و تا 10 سال دیگه اون گوشی تمام برنامه ها را کاملا اجرا میکند.
مهمترین مسئله در نداشتن هنگ در یک گوشی رابطه کاربری ان است که مثلا lg g3 با قویترین سخت افزار موجود در بازار به گفته ی سایت دیجی کالا به دلیل بهینه نبودن نرمافزارهای الجی با لگ همراه است.
در مورد جی 750 باید بگم که هواوی اپدیت نمیکنه و 2 مدل جی 750 د ربازار موجود است که فقط یک مدلش به اندروید 4.4 اپدیت میشه و به نظر من هیچ کدوم به اندروید 5 اپدیدت نمیشن. و از otg پشتیبانی نمیکنه . اگه با این موارد مشکلی نداری جی 750 بخر که ارزونتره.

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
دیگر موارد 5 و زیر 5 اینچ
الان قیمت جی2 مینی حدود 150 اومده پایین و خیلی مناسب شده-باطری خیلی خوبی داره و رابطه کاربری خیلی خوبی هم دارد قیمتش 680 هست
l90 الجی هم مثل جی2 مینی هست و فرق خاصی ندارن ، اون هم 560 تومن.
honor 3c هم گوشی خوبیه .
از این سه تا بهتر سامسونگ s3 neo هست . 720 تومن-دوربین بهتر ، صفحه نمایش امولد بهتر - و رم 1.5 گیگ که از الجی بیشتره
و بهترین هم s4 هست با قیمت 950 تومن.

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
اگه بالای 1 میلیون هزینه میکنی ....نوت 3 9005 بگیر
اگه تا 1 میلیون تومن جی2 و رام جی 3 بزن بهش
اگه تا 750 تومن هم جی 750 هواوی
با اثبات تصویری میتونم نشون بدم از همرده های خودش خیلی قویتره
جی 750 هم خیلی خوبه میتونی مدل u10که بهترین مدلشه رو بگیری و به t00ارتقا بدی و بالاترین اپدیت هارو براش نصب کنی به راحتی

momo55

Registered User
لایک‌ها
66
نمیدونم میزنه یا نه من جدیدن خریدم ازش رازیم شارژ خوب نگه میداره صفحه نمایش عالی دوربین تو شب عالی تو روز هم عالی سرعت هم بسیار عاای خلاصه از همه جهت عالی اگه با اندازش مشکل نداشته باشی

sajadpbk

Registered User
لایک‌ها
268
با 650 میتونی sp بگیری ک عالیه بقیش هم پس انداز کن

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
اگه بالای 1 میلیون هزینه میکنی ....نوت 3 9005 بگیر
اگه تا 1 میلیون تومن جی2 و رام جی 3 بزن بهش
اگه تا 750 تومن هم جی 750 هواوی
با اثبات تصویری میتونم نشون بدم از همرده های خودش خیلی قویتره
جی 750 هم خیلی خوبه میتونی مدل u10که بهترین مدلشه رو بگیری و به t00ارتقا بدی و بالاترین اپدیت هارو براش نصب کنی به راحتی

سلام دانیل جان

اگر برای شما مقدور هست و همچنین وقت دارید لطف میکنی این کار را بکنی @با اثبات تصویری میتونم نشون بدم از همرده های خودش خیلی قویتره@ همچنین اگر روت یا رم معتبر برای روت ان وجود داره و طریقه اپدیت ان را (منظور از طریقه اپدیت ان اگر جدای خود گوشی احتیاج به نرم افزار خاص بعد ار روت داره ) لطفا توضیح بدهید
که دیگه من از این گوشی واقعا خیالم راحت باشه
همچنین بفرمایید چه نوع کارت شارژی برای شما من ارسال کنم ایرانسل یا همراه اول یا رایتل

ممنون

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
سلام دانیل جان

اگر برای شما مقدور هست و همچنین وقت دارید لطف میکنی این کار را بکنی @با اثبات تصویری میتونم نشون بدم از همرده های خودش خیلی قویتره@ همچنین اگر روت یا رم معتبر برای روت ان وجود داره و طریقه اپدیت ان را (منظور از طریقه اپدیت ان اگر جدای خود گوشی احتیاج به نرم افزار خاص بعد ار روت داره ) لطفا توضیح بدهید
که دیگه من از این گوشی واقعا خیالم راحت باشه
همچنین بفرمایید چه نوع کارت شارژی برای شما من ارسال کنم ایرانسل یا همراه اول یا رایتل

ممنون
سلام فعلا که با گوشی میام نمیتونم توضیح بدم کامل در اسرع وقت اطلاعات رو قرار میدم
تو بخش گوشی های اندروید این سایت اپدیتشو یکی از دوستان میزاره و میتونید ازشون سوال کنی تخصصی رو این گوشی کار میکنن
من خودم جی 2 دارم رام جی 3 روش نصب کردم
دقیقا خود جی 3 شده حتی بهتر
فیلمبرداری 4k انجام میده الان
قسمت میهمان اضافه شده
سرعت رام بالاتر رفته
کیفیت تم بیشتر
سکوریتی ارتقا پیدا کرده و knoce سکوریتی اضافه شده
.
توضیحات کامل در مورد جی 750 رو انشاالله تا فردا قرار میدم

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
برای اطلاعات بیشتر در مورد گوشی ها با من در تماس باشید به دلیل تعصب گرایی بعضی از دوستان و بی احترامی توضیحات کامل رو تو تماس تلفنی میتونم ارائه بدم

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
برای اطلاعات بیشتر در مورد گوشی ها با من در تماس باشید به دلیل تعصب گرایی بعضی از دوستان و بی احترامی توضیحات کامل رو تو تماس تلفنی میتونم ارائه بدم

سلام
دانیل جان ممنون بخاطر مشاوره و همچنین دادن اطلاعات مهم در مورد روت این گوشی
شارژ ایرانسل به شماره 7691********3* 25
با توجه به اینکه شما قبول نمیکنید ولی برای شما ارسال شد امیدوارم یا خودتان استفاده کنید یا به کسی دیگه برای استفاده بدهید

همچنین با تشکر از تمامی دوستان که در این بحث شرکت کردند

خاتمه این مبحث

بالا