• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره واسه ارتقای سیستم گیم

r-stark

Registered User
لایک‌ها
26
درود
سیستم خودم شامل این موارد میشه :

main :GA-MA770T-UD3
cpu :athlon x3 435
gpu : 6770
ram : 2x2 1333
monitor : 20 inch 1600*900
power : green -gp658b واسه همچین روزی :D
قصد دارم تا 700 تومن واسه گرافیک در نظر بگیرم (کارکرده) ، 6770 که باید بفروشم ، سایر قطعات بستگی به راهنمایی شما داره در نتیجه مبلغی به 700 اضافه میشه .

1. اگه گرافیک 660 یا 570 رو در نظر بگیرم و cpu رو به فنوم 4 هسته ای ارتقا بدم می تونم با این مادربور به طور کامل از توان گرافیک استفاده کنم ، کدوم قطعه باعث گلوگاه میشه ؟
2. اگه برم سراغ 2 هسته ای intel core i3 با گرافیک 660 یا 570 ، دو هسته بودن cpu واسه گرافیک گلوگاه نمیشه ؟ آیا core i3 بهتر از فنوم جواب میده واسه بازی های آینده که چهار هسته واقعی نیاز دارن ؟
3.خرید کارت R9 270X و یکی از cpu های سری A ای ام دی چطوره ؟ تا قبل از معرفی mantel به نظرم nvidia از هر لحاظ بهتر عمل می کرد اما تکنولوژی جدید amd شرایط رو عوض کرده .
4.تو این روزولوشن با این بوجه واسه 3 سال با کیفیت high چی پیشنهاد میدید ؟ هر سبکی رو بازی میکنم مخصوصا سری bf و یکی از دلایل ارتقا واسه the division .

سپاس

Last edited:

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
دوست عزیز به نظر من ارتقا به i3 خیلی بهتره
ولی در حال حاضر اقدام به خرید نکنید چونکه قیمتها خیلی بالا رفته

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
داداش من پیشنهاد میکنم که سیستم جدیدی جمع کنید.شما با این هزینه تغییرات چندانی در سیستمتون نخواهید داشت.
ارتقای شما فقط نمیتونه شامل گرافیک و سی پی یو باشه،شما حداقل دو گیگ رم نیاز دارید تا بشه 6 گیگ،هر چند بازیای الان طلب 8 گیگ میکنن.ولی حداقل 6 گیگ.
مادربردتون اسلات pci2 رو ساپورت میکنه پس نمیتونید کارت ddr5/pci3 بندازید،البته میتونید اما از نهایت قدرتش نمیشه استفاده کرد.پس 660 گزینه مناسبی نیست.
مادربردتون ساتا 3 گیگ هست،بایستی 6 گیگ باشه.تا لااقل یه هارد درست و حسابی یگیرید.
باس رمتون پایینه بایستی بالا ببرید.
این مشخصات یه سیستم ایده آل برای گیم بود.اگه قصد نداشتید که اینارو اعمال کنید بگید تا برای همین سیستم راهنمایی کنم.

r-stark

Registered User
لایک‌ها
26
داداش من پیشنهاد میکنم که سیستم جدیدی جمع کنید.شما با این هزینه تغییرات چندانی در سیستمتون نخواهید داشت.
ارتقای شما فقط نمیتونه شامل گرافیک و سی پی یو باشه،شما حداقل دو گیگ رم نیاز دارید تا بشه 6 گیگ،هر چند بازیای الان طلب 8 گیگ میکنن.ولی حداقل 6 گیگ.
مادربردتون اسلات pci2 رو ساپورت میکنه پس نمیتونید کارت ddr5/pci3 بندازید،البته میتونید اما از نهایت قدرتش نمیشه استفاده کرد.پس 660 گزینه مناسبی نیست.
مادربردتون ساتا 3 گیگ هست،بایستی 6 گیگ باشه.تا لااقل یه هارد درست و حسابی یگیرید.
باس رمتون پایینه بایستی بالا ببرید.
این مشخصات یه سیستم ایده آل برای گیم بود.اگه قصد نداشتید که اینارو اعمال کنید بگید تا برای همین سیستم راهنمایی کنم.

مشکلی بابت ارتقای رم ندارم اگه دو تا ، 2 گیگ با همین باس 4 کاناله بزارم خوبه ؟
واسه هارد هم 500 دارم فعلا نمی خوام ارتقا بدم قصد خرید یه اکسترنال دارم البته با یه بودجه جدا .
اصراری به نگه داشتن مادربورد ندارم فقط می خوام قطعه ای باعث محدودیت قطعه دیگه نشه .

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
خیلیا متاسفانه فکر میکنن برای اجرای بازی گرافیک و سی پی یو تاثیر داره،اما در حالیکه قطعات دیگه هم تاثیر زیادی در انجام درست بازی دارن.
منظور بنده حجم هاردتون نبود بلکه منظورم سرعت خوانش،سرعت انتقال داده هاردتون بود.میزان تاثیر این دو مورد کم نیستش.
ارتقای رم میتونه بهتون کمک کنه ولی در صورتی اینکار رو بکنید که حتما سی پی یو و گرافیک عالی متناسب با مادربردتون بگیرید بعد برید سراغ رم.
به این گرافیکی که انتخاب کردید تا موقعیکه همین مادربرد رو دارید اصن فک نکنید،مثل این میمونه که شما لاستیکای یه خودروی گرونقیمت رو بندازید رو یه ماشین ارزون قیمت،تاثیر زیادی نخواهد داشت.فقط در ظاهر دیده خواهد شد.
شما تا اینجا مجبور به تعویض مادربرد رم سی پی یو و گرافیک هستید که به این جمع بایستی هارد و مانیتور رو هم اضافه بکنید،پس بهترین کار این هستش که کل سیستم رو بدید بره و از نو سیستم جمع کنید
تا بجای اینکه در انتخاب قطعات متناسب با قطعاتی که دارید سر در گم بمونید یه سیستم جدید جمع کنید و در یک کلام حالشو ببرید.

r-stark

Registered User
لایک‌ها
26
خیلیا متاسفانه فکر میکنن برای اجرای بازی گرافیک و سی پی یو تاثیر داره،اما در حالیکه قطعات دیگه هم تاثیر زیادی در انجام درست بازی دارن.
\
اینکه قطعات دیگه هم تاثیر دارن درسته اما موقع معرفی سیستم پیشنهادی واسه هر بازی ندیدم که بگن فلان بازی فقط روی هارد و مادربوردی که دارای ساتا 6 گیگ هست اجرا میشه .
تاثیر داره ولی ندیگه اینقدر محسوس باشه .
اگه 3 قطعه رم ، گرافیک و مادربورد رو عوض کنم برم سراغ R9 270X و cpu سری A واسه استفاده از منتل چطوره . قبل از معرفی منتل فقط به انویدیا فکر می کردم ولی این منتل هم خوب چیزیه .

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
R9 270X با توجه به قیمتی که الان داخل بازار داره واقعا گزینه ی خوبی هست و نیازت رو برآورده میکنه. یه مدل سافایر 750 تومنی انتخاب خوبی خواهد بود.
به نظر من اگر هاردت ساتا 2 هست نیازی به ارتقا نیست.
هشت گیگ رم با فرکانس 1600 و تاخیر CL9 یا تک ماژول و یا کیت دوال هم لازم داری.
اگر قصد داشتی یه کارت ضعیف تر مثل R7 260x بگیری، نیازی به ارتقای پردازنده و مادربورد نبود ولی با این کارت باید حداقل یه کور آی 3 از سوکت 1150 تهیه کنی.
این پردازنده های سری CORE i3 درسته دو هسته ی فیزیکی بیشتر ندارن ولی با بهره بری از 4 نخ و به لطف تکنولوژی چند نخی برتر اینتل، از یه 6 هسته ای AMD هم قدرتمندتر ظاهر میشن.
پردازنده های سری A شرکت AMD یا همون APU هم بیشتر برای سیستم های گیمینگ ابتدایی در نظر گرفته شده نه رده ی متوسط رو به بالا.

من اگر جات بودم از اونجایی که مانیتورم هم فول اچ دی ساپورت نیست به فکر یه کارت R7 260X (البته نه به قیمت فضایی الان) بودم و رم ها رو هم با یه دوال هشت گیگ عوض می کردم و همچنین هسته ی چهارمی پردازندم رو آنلاک میکردم و تا دو سال بدون مشکل از اجرای بازی ها روی کیفیت High لذت می بردم.

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
اینکه قطعات دیگه هم تاثیر دارن درسته اما موقع معرفی سیستم پیشنهادی واسه هر بازی ندیدم که بگن فلان بازی فقط روی هارد و مادربوردی که دارای ساتا 6 گیگ هست اجرا میشه .
من کی گفتم اجرا نمیشه؟!
حرف شما متین،تو معرفی سیستم پیشنهادی هیچوقت نمیگن،یه هارد 7200rpm 6g/s یا اینکه ram 8/6g 2400hz چون تو اجرا شدن یا نشدن بازی تاثیر ندارن،ولی تو بهتر اجرا شدن چرا
شما بازی رو که نصب میکنید یه فایل اجرایی که مثلا حدود 20 یا 30 گیگ حجمشه،موقع اجرای بازی دیتا های موجود در اون فایل توسط هارد که نگهداری میشن انتقال داده میشه و سی پی یو دیتا ها رو میخونه،
ینی هر چقدر سرعت انتقال داده هاردتون بیشتر باشه از اونطرف سرعت خوانش سی پی یو هم بیشتر باشه---->سرعت لود شدن بازی،سرعت فریم دادن بازی.خیلی بالا میره.اما اگه توجهی به اینکار نکنید مشکلاتی ریز و درشتی از قبیل لگ بین بازی و ... مشاهده خواهید کرد،نمیدونم تا حالا تجربه کردید یا نه،موقع اجرای بازی هر از گاهی بازی یه توقف میلی ثانیه ای داره،یه لحظه متوقف میشه بعد اجرا میشه،منتها خیلی سریع.ولی خب به تعداد زیاد.طوری که اعصاب گیمر رو به هم میریزه
الان عمده کاربران در سیستمشون از هارد های ssd یا لااقل از هارد های 7200rpm.6g/s استفاده میکنن.البته این مورد رو یادم رفته بود که بگم شما میتونید یه هارد ssd خریداری بکنید حجمش حدود 60 گیگ باشه و ویندوز و بازی رو رو اون نصب بکنید.
من واقعیتش زیاد از سیستمای amd استفاده نکردم،ولی اونطور که شنیدم کارایی منتل میتونه دو کمپانی بزرگ amd و nvidia رو به چالش بکشه.
R9 270X
اگر قصد داشتی یه کارت ضعیف تر مثل R7 260x بگیری، نیازی به ارتقای پردازنده و مادربورد نبود ولی با این کارت باید حداقل یه کور آی 3 از سوکت 1150 تهیه کنی.
.
عزیز من مادربرد ایشون سوکت pci 2 هستش

بالا