• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره و خرید نوت 2

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
سلام خدمت دوستان عزیز
من چند روزی هستش که بد جوری رفتم تو نخ این گوشی
و واقعا از لحاظ تئوری هیچ چیزی کم نداره

اما میخواستم قبل از خریدش
از دوستانی که دارن یا در موردش اطلاعات کاملی دارن
سوالاتی بپرسم و نظرشون در مورد این غول بی شاخ و دم سامسونگ بپرسم

کیفیتش؟
مشکلاتی که داره؟
زردی و پیکسل سوخته؟
حرارتش؟
راحتی استفاده؟

و مهمتر از همه
به نظر شما چقدر قیمتش میاد پایینتر با توجه به ازاد شدن واردات گوشی

ممنون و متشکر

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
سلام خدمت دوستان عزیز
من چند روزی هستش که بد جوری رفتم تو نخ این گوشی
و واقعا از لحاظ تئوری هیچ چیزی کم نداره

اما میخواستم قبل از خریدش
از دوستانی که دارن یا در موردش اطلاعات کاملی دارن
سوالاتی بپرسم و نظرشون در مورد این غول بی شاخ و دم سامسونگ بپرسم

کیفیتش؟
مشکلاتی که داره؟
زردی و پیکسل سوخته؟
حرارتش؟
راحتی استفاده؟

و مهمتر از همه
به نظر شما چقدر قیمتش میاد پایینتر با توجه به ازاد شدن واردات گوشی

ممنون و متشکر
با سلام :دی
من بدجور تو نخشم هی دارم با خودم کلانجر میرم ببینم میتونم با سایزش کنار بیام یا نه!
فقط میدونم خیلی خوبه و اون رمه 2 که میگن احتیاجی بش نیس واقعا تو ورژن ای اندرویدی بالاتر و خود اندروید نوت 2 بش نیازه برای تسک کار کردنش(دو برنامه رو باهم همزمان تو یه صفحه میشه انجام داد)طراحی سی پی یو عین ایفون 5 فقط با دو هسته اضالفه ویه هسته به اصطلاح مجازی که برای کار کردن معمولی از اون 4 هسته استفاده نشه ومصرف باتری زیاد نره بالا!چیپست گرافیکیشم تا اونجا که یادمه ولی زیاد مطمئن نیستم عین اس3 مالی 400 در کل گزینه خیلی خوبیه اگه بشه با سایزش کنار اومد !به احتمال خیلی زیاد برش میدارم اگه نه که منتظر نکسوس 4 یا اپتیموس جی میمونم یا اگه خدا عمری داد منتظر گلگسی اس4!
درمورد قیمت هم کسی نمیتونه تو ایران صد در صد حرف بزنه!اما تجربه کم ما ثابت کرده تا وسطای دی ماه سیر نزولی قیمت گوشی رو شاهد خواهیم بود : دی البته اگه اتفاق سیاسی جدید پیش نیاد!ایشالله که قیمت برگزده سره خونه اول!

mego

Registered User
لایک‌ها
255
سلام علیرضا جان

-کیفیتش که عالیه.دستت که میگیری اصلا احساس نمیکنی که یه گوشی 5.5 اینچی دستته.از نوت 1 خوشدست تره.

-من که تا این لحظه مشکلی ازش ندیدم.

-زردی و پیکسل سوخته هم اصلا نداره.

-گفتم که به خاطر اینکه صفحش کمی عریض تر شده از نوت1 خوشدست تره.

-به نظر من که قیمتش تا 1400 پایین خواهد اومد.چون الان اولشه یکم بیخودی گرونه.

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
انشلا برسه به 1400 اون موقع من یک کارکردشو می گیرم:)

diplome

Registered User
لایک‌ها
3
این گوشی واقعا وسوسه انگیزه ! از لحاظ سخت افزاری و روی کاغذ که مشخصه اما از لحاظ نرمافزاری گوشی چیزهایی داره که هیچ کدوم از اندروید ها دارن ! واسه همینه که گوشی های فول اچ دی 5 اینچی جدید رو هم نباید با این مقایسه کرد
از لحاظ بزرگی و طراحی خیلی بهتر از نوت 1 هست و تو دست تره
قیمت هم میاد پایین .. با اینکه میبینیم دلار و درهم داره درجا میزنه اما التهاب قیمت توی بازار داره میخوابه
قیمت امروز بدون گارانتی 1720 تا جایی که میدونم

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
والا من استفاده کردم
هرچقدر هم بگید نمیدونم چرا....اصلا اون حس گوشی خوب رو نمیده!درسته تو اینترنت تبلیغاتش عالیه!
برو نمایندگی سامسونگ تست کن!
کلا من باهاش حال نکردم!شاید چون فن اپل هستم!
اما بدون هیچ اغراقی 1800 دادن واسه نوت 2 که فقط و فقط 2 3 روز باهاش حال میکنی بعد میگی بفروشم!ارزش نداره
جاش ایفون بگیر

diplome

Registered User
لایک‌ها
3
والا من استفاده کردم
هرچقدر هم بگید نمیدونم چرا....اصلا اون حس گوشی خوب رو نمیده!درسته تو اینترنت تبلیغاتش عالیه!
برو نمایندگی سامسونگ تست کن!
کلا من باهاش حال نکردم!شاید چون فن اپل هستم!
اما بدون هیچ اغراقی 1800 دادن واسه نوت 2 که فقط و فقط 2 3 روز باهاش حال میکنی بعد میگی بفروشم!ارزش نداره
جاش ایفون بگیر

دوست من دقیقا به خاطر اینه که شما فن اپل هستی
منم این نظر رو دقیقا بر عکس دارم در مورد آیفون ! به نظرم باید بیشتر فکر کرد رو 2.5 پول بی زبون روی یه گوشی 4 اینچی که کلی هم مشکل داره ...

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
آره منم شنیدم ۳ روز تاریکی مطلق میشه بعد ۳ روز با جهان جدیدی روبرو میشیم.تا اون موقع واسه خرید صبر کنید احتمالا رایگان میشه همه چی:lol:

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دوست من دقیقا به خاطر اینه که شما فن اپل هستی
منم این نظر رو دقیقا بر عکس دارم در مورد آیفون ! به نظرم باید بیشتر فکر کرد رو 2.5 پول بی زبون روی یه گوشی 4 اینچی که کلی هم مشکل داره ...
از یک طرف حق با شماست
از ظرف دیکه من کل پول سیستم عاملی که روش هست و نسخه جدید دستگاه رو میدم
بلی ال سی بزرگ واقعا نعمتیه واسه خودش
اما شما اپ ها رو مقایسه کن!همین یاهو همین واتز اپ اسکایپ کلا کیفیت برنامه های ایفون تو طراحی از مال اندرویید بهتره
وگر نه منم مریض نیستم 2.5 پول ایفون بدم

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
این گوشی واقعا وسوسه انگیزه ! از لحاظ سخت افزاری و روی کاغذ که مشخصه اما از لحاظ نرمافزاری گوشی چیزهایی داره که هیچ کدوم از اندروید ها دارن ! واسه همینه که گوشی های فول اچ دی 5 اینچی جدید رو هم نباید با این مقایسه کرد
قیمت هم میاد پایین .. با اینکه میبینیم دلار و درهم داره درجا میزنه اما التهاب قیمت توی بازار داره میخوابه

میشه این قسمت رو بیشتر توضیح بدین

من میخواستم تبلت بخرم و بدجوری احتیاج به تبلت به خاطر صفحه برای خوندن pdf و وب داشتم
اما به این که رسیدم
دیدم خیلیییی کامل هستش و میشه به جای یک گوشی و یک تبلت
ادم یکم صفحه کوچیکتر رو تحمل کنه این میشه بهترین گزینه
با رم 2 و cpu 4 هسته ای

فقط در مورد گرم شدنش برام سواله و اینکه موقع مکالمه تابلو نیست؟

البته من دست هالک دارم و این گوشی مناسب قد و هیکل من هستش

این کلیپ رو هم ببینید

diplome

Registered User
لایک‌ها
3
حالا تاپیک این دوستمونم داریم بهم میریزیم اما شاید از همین حرفها هم نتیجه ای بگیره ...
میدونی دوست من ! دیشب به پسر دائیم که هوس آیفون 5 کرده بود گفتم .. جای یه آیفون 5 برو یک آیپد 4 + یک گوشی آندروید بگیر ... صفحه بزرگتر قدرتمند تر همه چیزش بهتره ... بقیشم میری روی گوشی میدی ! بله ios خیلی بهتره اما میشه بهتر خرج کرد پول رو..

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
حالا تاپیک این دوستمونم داریم بهم میریزیم اما شاید از همین حرفها هم نتیجه ای بگیره ...
میدونی دوست من ! دیشب به پسر دائیم که هوس آیفون 5 کرده بود گفتم .. جای یه آیفون 5 برو یک آیپد 4 + یک گوشی آندروید بگیر ... صفحه بزرگتر قدرتمند تر همه چیزش بهتره ... بقیشم میری روی گوشی میدی ! بله ios خیلی بهتره اما میشه بهتر خرج کرد پول رو..

نه داداش
نگران نباش
من بهترین ایفون رو 4س میدونم

اما واقعا پول اضافی دادن هستش
فقط فن های ایفون میرم بابتش پول بدن

من چند روز پیش برای یک روز ایفون 5 داشتم و قرار بود ببینم اگه بهم حال داد بخرم

اما 100% پشیمون شدم

اگه 4 اینچ بخوام
همین الان xperia p دارم که بهترین امکانات رو بهم میده

اما چون تبلت لازم دارم با باطری بالا و امکان مکالمه

هیچ چیزی مثل نوت 2 من رو به خودش جذب نکرده

دوستان اگه کسی فروشی هم داره بگه که مدیران همیشه در صحنه تاپیک رو نبندن

ممنون

قیمت دیروز هم بدون گارانتی 1700 بود تو علائدین

diplome

Registered User
لایک‌ها
3
میشه این قسمت رو بیشتر توضیح بدین

من میخواستم تبلت بخرم و بدجوری احتیاج به تبلت به خاطر صفحه برای خوندن pdf و وب داشتم
اما به این که رسیدم
دیدم خیلیییی کامل هستش و میشه به جای یک گوشی و یک تبلت
ادم یکم صفحه کوچیکتر رو تحمل کنه این میشه بهترین گزینه
با رم 2 و cpu 4 هسته ای

فقط در مورد گرم شدنش برام سواله و اینکه موقع مکالمه تابلو نیست؟

البته من دست هالک دارم و این گوشی مناسب قد و هیکل من هستش

این کلیپ رو هم ببینید

نه دوست من سایزش خیلی عالیه
واسه وب گردی و کتاب خوندن هم خیلی خوبه ولی نمیشه گفت به پای تب 10 اینچی میرسه ! اما وقتی میدونی هم گوشیه هم تب ... در مجموع دوتاشه و این خیلی خوبه
البته این قیمت معقول نیستا ! و اگه میتونی صبر کنی اوضاع بهتر میشه ! ولی اگه گوشی لازمی همین رو بگیر و شک نکن ! در مورد گرم شدن هم شما هر گوشی که بگیری بسته به قدرتش گرم میشه ... همه ی گوشی ها گرم میشن ولی اصلا ازار دهنده نیست
خاطرت جمع

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
داداشم نظر من رو می پرسی صبر کن تا padfone asus بیاد.واقعا فوق العاده هست .من که چشم انتظارشم

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
برادر برو دستت بگیر اگه خوشت اومد بگیر استفاده کن فوقش بعد یک مدت میفروشی مقداری ضرر میکنی
این رو بگم لذتی که میبری به پولش میارزه
نه نمیتونی تحمل کنی تو 2 تومان 200 300 ضرر کنی نگیر
گوشی یعنی همین
بخر و لذتش رو ببر
خشته شدی عوضش کن

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام
دوست من بنده تمام سری های گلکسی سامسونگ رو داشتم از جمله گلکسی نوت با این گوشی هم یه 3-4 دقیقه ای تو علاءالدین کار کردم
به نسبت گلکسی نوت سایزش بهتر و خوش دست تر شده گلکسی نوت سایزش اصلا جالب نبود و مشکل حمل و نقل داشت
نوت 2 هم سایزش خیلی بزرگه و برای جابجایی نمیشه بزاریش تو جیب شلوارت و باهاش بشینی معمولا باید یا دستت بگیری یا بزاریش تو کیفت
معمولا هم اونایی که نوت و نوت 2 رو میفروشند فقط به خاطر سایزش هست با اینحال کیفیت و سایز صفحه نمایش خیره کننده هست
به نظر من اگر مشکل سایز نداشته باشی نوت 2 خوبه اما اگر مشکل با سایزش داری , اس 3 رو پیشنهاد میکنم
خودم هم چون قبلا تجربه نوت رو داشتم و بعدش فقط به خاطر سایزش فروختم میترسم اینم بگیرم و با سایزش کنار نیام اما کسی که
گوشی باز باشه بعضی وقتا به این چیزا نگاه نمیکنه :D مثل الآنه من که اس 3 رو که به شدت ازش راضیم , دارم میفروشم که جاش نوت 2 بگیرم
در مورد قیمت هم اگر این روند نزولی ادامه داشته باشه تا یکماه دیگه قیمتش تقریبا متعادل میشه اما هیچ چیز مشخص نیست شاید با یک اتفاق همه چیز برعکس بشه!
انشاالله که سریع به گوشی مورد علاقت برسی عزیز

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
سلام
دوست من بنده تمام سری های گلکسی سامسونگ رو داشتم از جمله گلکسی نوت با این گوشی هم یه 3-4 دقیقه ای تو علاءالدین کار کردم
به نسبت گلکسی نوت سایزش بهتر و خوش دست تر شده گلکسی نوت سایزش اصلا جالب نبود و مشکل حمل و نقل داشت
نوت 2 هم سایزش خیلی بزرگه و برای جابجایی نمیشه بزاریش تو جیب شلوارت و باهاش بشینی معمولا باید یا دستت بگیری یا بزاریش تو کیفت
معمولا هم اونایی که نوت و نوت 2 رو میفروشند فقط به خاطر سایزش هست با اینحال کیفیت و سایز صفحه نمایش خیره کننده هست
به نظر من اگر مشکل سایز نداشته باشی نوت 2 خوبه اما اگر مشکل با سایزش داری , اس 3 رو پیشنهاد میکنم
خودم هم چون قبلا تجربه نوت رو داشتم و بعدش فقط به خاطر سایزش فروختم میترسم اینم بگیرم و با سایزش کنار نیام اما کسی که
گوشی باز باشه بعضی وقتا به این چیزا نگاه نمیکنه :D مثل الآنه من که اس 3 رو که به شدت ازش راضیم , دارم میفروشم که جاش نوت 2 بگیرم
در مورد قیمت هم اگر این روند نزولی ادامه داشته باشه تا یکماه دیگه قیمتش تقریبا متعادل میشه اما هیچ چیز مشخص نیست شاید با یک اتفاق همه چیز برعکس بشه!
انشاالله که سریع به گوشی مورد علاقت برسی عزیز

دست شما و همه دوستانی دیگه که راهنمایی کردند درد نکنه

من دقیقا یکی از دلایل که میخوام بگیرم بزرگ بودنش و سخت افزارش هست
چون خیلی صفحه بزرگ به کارم میاد

من که 100% از گوشیم راضی هستم
اس3 هم یک مدت داشتم و زیاد حال نکردم

پس یکم دیگه هم منتظر میمونیم که قیمت ها خوب بیاد پایین

ممنون از همه دوستان

m22m

Registered User
لایک‌ها
135
من در مورد قیمت نظری ندارم
ولی در مورد خود گوشی
انصافا بدون قصد و غرض ماهه ماه
قبلش نوت1 داشتم فکر میکردم این برام تکراری باشه ولی کاملا کیف دارم میکنم از کار کردن باهاش/زمین تا آسمون با نوت1 فرق داره
قبل از خریدش در مورد همه چیش ب نتیجه + رسیده بودم تنها نگرانیم رزولوشن نسبتا پایین تر مانیتورش بو ک لا مصب این سامسونگ با جادو جنبل ی حرکاتی زده آدم کفش میبره مانیتورو نگاه میکنه/منظورم همون 3تا زیر پیکسله ک بجای 2تا گذاشته

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123

داداش قیمت ها که داره دوباره داره میره بالا

موضوع چیه؟

xperia p دوباره شد 950؟

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
داداش قیمت ها که داره دوباره داره میره بالا

موضوع چیه؟

xperia p دوباره شد 950؟

برادر پست من رو شما ندیدی . هیچ وقت به حرف منو ایکس و فلان اینجا استناد نکن بازار ببین چی میگه.(از 5 شنبه تکون خورد)

بالا