• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره و کمک در مورد سایت های اسپم و ربات

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
با درود و سلام
اخیرا سایت بنده خیلی عالی کار کرده بود و به همین منظور پیج اتوریتی 20 رو کسب کرده بود و همچنین دامین اتوریتی 14 الان با گدشت یک ماه در کمال ناباوری پیج اتوریتی شده 1 و دامین اتوریتی شده 3 در حالی که سایت به صورت منظم آپدیت بوده و مطالب کپی و.. هم اصلا بکار نرفته و مثل سابق کار میکردم. اما مشکلی که وجود داشته سایت های رباط در حال افزایش می باشد و داخل وبمستر گوگل تا بحال نزدیک 13 تا از این سایت ها وجود داره منتها خواستم حذفشون کنم و به گوگل گزارش بدم ولی پیج اتوریتی این سایت ها هم بالاست از 9 بگیر تا 22 میخواستم ببینم آیا گزارش بدم به گوگل یا به دلیل اینکه پیج اتوریتی بالایی دارند بیخیال بشم ؟ ضمنا اگر فیلد ار اس اس رو ببندم مشکلی در روند بازدید و سئو سایت پیش نمیاد تا دیگر این سایت ها توانایی جمع آوری مطالب را نداشته باشند ؟

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
17 سایت اسپم و ربات را به گوگل معرفی کردم . وبمسترهای عزیز شما هم با چنین سایت هایی همچین برخوردی داشته باشید تا سریع از شر این سایت ها خلاص شویم.
شاید باعث کاهش رتبه سایت بشه ولی در قبالش با لینک سازی مجدد داخل سایت های با کیفیت قطعا در اینده هرگز پشیمان نخواهید شد چرا این کارو انجام دادید.
موفق باشید /.

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) دوست عزیز بنده میتونم راهنماییتون کنم در اینجا ولی بی شک شما نمیتونید انجام بدید ، به دلیل این که باید با یک انالایزر تمام broken link های خراب و اسپم شده در بیاد و شک نکنید این مشکل بیشتر خواهد شد.

:general505: فکر کنم اطلاع داده بودم که منتظر یک مشکل اساسی باشید .

:general507: حتما باید یک سئو کار بر روی سایت شما کار کنند که دانش این مشکل را داشته باشد و این که نمیتونم دقیق بگم ولی مراقب اسپم شدن سایت باشید .:general306:

بالا