• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره کمکم کنید خرید تبلت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دوستان تا 1 میلیون میخوام تبلت بخرم ممنون میشم پیشنهاد بدین چی بگیرم با این بودجه که نهایت استفاده و کیفیت باشه اخه خیلی تنوع زیاده

حتما سیم کارت بخوره.
با اینترنت خیلی کار دارم.
سخت افزارش قوی باشه و هنگ و اینا اصلا تو کارش نباشه.
صفحه نمایشش خیلی با کیفیت باشه.
توی سیستم عامل هم نمیدونم چی بگیرم ویندوز بهتره؟اندروید؟ای ا اس؟ نمیدونم واقعا

Last edited:

ershad79

Registered User
لایک‌ها
21
ايپد ميني

mlu

Registered User
لایک‌ها
360
داداش بستگی داره چه استفاده ای بخوای بکنی
1.اگه بخوای بازی و فیلم hd نگاه کنی با صفحه عالی nexus 7
2.اگه سیم کارتم میخوای بخوره galaxy tab 2 7plus فوق العادس

الان من خودم 1 دارم انقدر راضیم که حد نداره پشتیلانیشم فوقالعادس هر اندرویدی بیا اول برا سری nexus میا

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
والا من گیج شدم...مشکل نکسوز اینه که وقتی سیم کارت میندازی روش وای فای کار نمیکنه باید ریست فکتوری بشه این خیلی بده ...چه کنیم...بازم پیشنهاد بدین من واقعا میخوام تبلت خوبی بخرم

sayyedm

Registered User
لایک‌ها
30
والا من گیج شدم...مشکل نکسوز اینه که وقتی سیم کارت میندازی روش وای فای کار نمیکنه باید ریست فکتوری بشه این خیلی بده ...چه کنیم...بازم پیشنهاد بدین من واقعا میخوام تبلت خوبی بخرم

واقعا؟ از نکسوس بعیده!
اگه واقعا این مشکلو دره به نظرم گزینه ی بعدی گلکسی تب 2 7 اینچی 8گیگ سامسونگه

chernobil

Registered User
لایک‌ها
15
اره داداش همینطوره...اینترنت برام از همه چی مهمتره

اگه اینترنت سیم کارت برات مهمه هواوی 7 اینچی یا ایسوس فون پد 7 که هر دو سیم میخورن
اگه سیم کارت مهم نیست همون نکسوس 7 بهترینه
سمت گالکسی تب 2 هم نرو سرعتشون واقعا پایینه

amir.sheidaee

Registered User
لایک‌ها
4
اگه سیم کارت واست زیاد اهمیت نداره و 7اینچ اذیتت نمیکنه ( چون واقعا خودم اعتقاد دارم تبلت حداقل باید 8و9 اینچ باشه ) تو خرید نکسوس 7 یه لحظه هم شک نکن
مطمئن باش
بهترین تبلت سال 2012(بعد از جند سال اولین باره که تبلتی غیر از اپل له عنوان بهترین انتخاب میشه)
همین دو سه هفته پیشم یکی ازین مجله معتبرا که متاسفانه اسمش یادم نیست نکسوس7 رو به عنوان بهترین تبلت معرفی کرد

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
داداش از من ميشنوي بابت خريد تبلت پولتو دور نريز ...

يه ميني لپ تاپ بگير حالشو ببر ...

خود داني ...

C Y R U S

Registered User
لایک‌ها
25
بهترین گزینه آیپدمینی وای فای 16 گیگ هست. دست دومش رو بگردید حول و حوش یک میلیون میتونید پیدا کنید.
http://forum.persiantools.com/t395319.html

اگه سیم کارت واست زیاد اهمیت نداره و 7اینچ اذیتت نمیکنه ( چون واقعا خودم اعتقاد دارم تبلت حداقل باید 8و9 اینچ باشه ) تو خرید نکسوس 7 یه لحظه هم شک نکن
مطمئن باش
بهترین تبلت سال 2012(بعد از جند سال اولین باره که تبلتی غیر از اپل له عنوان بهترین انتخاب میشه)
همین دو سه هفته پیشم یکی ازین مجله معتبرا که متاسفانه اسمش یادم نیست نکسوس7 رو به عنوان بهترین تبلت معرفی کرد
دوست عزیز در سال 2012 هم آیپد 4 بهترین تبلت سال شناخته شده. آیپدمینی رتبه دوم را داره و نکسوس7 سوم. عبارت "برترترین تبلت های 2012" را به فارسی یا انگلیسی گوگل کنید.

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان تا اینجا ممنون ...میشه جامع تر توضیح بدین

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سلام
اگه قدرت سخت افزار مهمه واست همون نکسوس7
اگه واسه اینترنت میخوای قدرت سخت افزار باید یکچهارم شه با این بودجه تا سیم خور باشه 7 اینچی مثل تب2ومدیاپد لایت..
واسه اینترنت هم صفحه 10اینچی خوبه ولی دست گرفتنش مشکلتره نسبت به 7اینچی که فیکس دست ساخته شده..

برم سر اصل مطلب یه هواوی مدیاپد10فول اچ دی بگیر با یه پاور بانک..البته یکم باید بزاری رو بودجت..دست دو بگیری..
ولی هم قدرتش تقریبا در حد نکسوس7هست..هم خوراک اینترنته..قیمتش1350فک کنم باشه که میارزه و به صرفه ترین تبلته و پولتو دور نریختی..
هیوندای t10هم یه گزینه دیگس...

Sent from my NOKIA 1100 using Tapatalk 2

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
فقط از یه برند معتبر بگیر : lenovo - asus - msi
شاید بقیه برندها هم خوب باشه ولی من نمیشناسم huawei هم فکر میکنم خوبه . از بین همین ها نگاه کنی انتخاب ها زیاد نیست باید ببینی چه استفاده ای میخوای بکنی مثلا lenovo یه مدل 900 تومنی داره که 10 اینچیه ولی gps نداره پردازنده اش هم 2 هسته ای هست . nexus 7 هفت اینچه ولی 4 هسته ای هست و gps داره . msi هم یه مدل ویندوزی خوب داره نمیدونم الان چنده فکر کنم باید حدود 1.5 میلیون باشه اگه من باشم فقط ویندوزی میگیرم شما رو نمیدونم !

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
تبلت هواوی برند مرغوب چینی 7 اینچ که هم سیم کارت خوره و هم وای فای داره. قیمتش نسبت به سامسونگ و دیگر برندها خیلی مناسب تره، امکانات هم هر چی بخوای داره!
من 10 اینچش رو دارم، صفحه نمایشش Full HD هست، خیلی ازش راضیم.

اینم لینک مشخصات و قیمتش از سایت تبلت شاپ در تهران:
تبلت هواوی Huawei MediaPad 7 Lite Wi-Fi +3G 8GB

sajjadak

Registered User
لایک‌ها
7
داداش سلام
باید ببینی میخوای با تبلت جیکار کنی!
سخت افزار برات مهمه ؟ دوربین برات مهمه ؟ سیم کارت ؟ صفحه نمایش ؟ اینارو با خودت دود دوتا کن راحت تر به نتیجه میرسی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا