• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره یرای خرید تبلت ainol

ali5250

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من می خوام تبلت اینول numy 3g ax1 رو بخرم فقط چون چینی می ترسم لطفا راهنماییم کنید.اصلا مارک اینول خوب هست یانه

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
سلام من می خوام تبلت اینول numy 3g ax1 رو بخرم فقط چون چینی می ترسم لطفا راهنماییم کنید.اصلا مارک اینول خوب هست یانه

سلام
دوست عزیز در مورد این مدل نمیتونم نظری بدم . چون شخصاً باهاش کار نکردم .
برای انتخاب بهتر به لینک زیر سر بزنید :
تبلت آینول Ainol Numy 3G AX1 Wi-Fi+3G 8GB

اما من شخصاٌ با تبلت های ainol کار کردم و باید بگم بدون هیچ نقص و ایرادی هست .
فقط توو مدل کریستال روشنایی صفحه کم هست . همین و همین .
ainol تنها برند چینی هست که من قبولش دارم چون باهاش کار کردم . (کلاً از برند چینی هیچ استقبالی نمیکنم و به هیچ کسی توصیه هم نمیکنم . مخصوصاً گوشی موبایل)

با تشکر

winsent

Registered User
لایک‌ها
187
بنده دارم و بسیار خوب و با کیفیت هستش این مدل

aminika

Registered User
لایک‌ها
10
من معتقدم برای کاربر عادی (مثل خودم) اصل استفاده از گدجت های مختلف برای فان و لذت بردن است. برای همین همیشه معتقدم کیفیت باید حرف اول رو بزنه برای خرید. و این بدست نمی یاد جز بوسیله کمپانی های معتبر تو هر حوزه. شما می تونید یک تبلت مثل اینول بگیرید و احتمالا هم براتون بدون هیچ مشکلی کار خواهد کرد ولی مطمئنا بعد از مدتی کمتر و در حد نیاز از گدجتتون استفاده خواهید کرد چرا؟ چون این مدل ابزار ها فقط برای رفع نیاز شما ساخته شده اند نه برای لذت بردن. داشتن سی پی یو 4 هسته ای چه فایده داره وقتی تبلتتون بعد از اجرای یک بازی تبدیل به یک گولوله اتیش میشه؟ باگ های کوچک و بزرگ که اتفاقا تو این مارک ها هم شدیدا دیده میشه(البته از کارایی تبلت شما نخواهد کاست ولی اذیتتون خواهد کرد) و یا هنگ کردن های پشت سر که قطعا شما رو زده خواهد کرد. شما با بودجه های کم هم می تونید یک تبلت ایسوس و یا لنوو و حتی سامسونگ هم بگیرید. البته که در اینجا خبری از از سی پی یو 4 هسته ای نخواهد بود ولی شما می تونید مطمئن باشید که تبلتتون به خوبی کار خواهد کرد و مشکلات ذکر شده در بالا رو نخواهید داشت. هر چند احتمالا نمی تونید بازی های سه بعدی رو با این تبلت ها انجام بدید و یا مکالمه تلفنی و امکاناتی از این قبیل داشته باشد ولی مطمئن باشید با تبلتهای چینی هم نمی تونید این کارها رو بکنید البته به دلایل دیگه ای مثل داغ شدن، هنگ کردن، تمام شدن زود باطری و از این قبیل پس توصیه من به شما به سمت تبلت های چینی نروید مگر اینکه برای خودتون دلایل منطقی برای این کار دارید.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام عزیز اینول اصلا نخر تو تبلتای چینی به نظرم اینا خوبن
هیوندا ، لنوو و ایسوس و اکستروم هم بعضی مدلاش خوبن:)

بالا