• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره ی خرید لپ تاپ گیمینگ ایسوس راگ استریکس

j1989f910

Registered User
لایک‌ها
35
خرید لپ تاپ گیمینگ ایسوس راگ استریکس
ممنون میشم دوستان، راهنمایی کنن از بین این لپ تاپ ها، یکی رو انتخاب کنم برای گیم سنگین و کارهای سنگین
اولی:
دومی:
سومی:

Last edited:

j1989f910

Registered User
لایک‌ها
35
منتظر راهنمایی دوستان برای انتخاب عالی

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
قاعدتا سومی و اولی از نظر قیمت و کانفیگ بهترن
ولی تو این قیمت فکر کنم چیز قوی تری هم بتونی بخری
بازم بگرد شاید 3080 پیدا کردی

j1989f910

Registered User
لایک‌ها
35
قاعدتا سومی و اولی از نظر قیمت و کانفیگ بهترن
ولی تو این قیمت فکر کنم چیز قوی تری هم بتونی بخری
بازم بگرد شاید 3080 پیدا کردی
اینم هستش، مشابه مورد سومی، فقط با رم ۱۶ و البته مانیتور ۱۷ و کارکرده هستش ولی

Last edited:

sol2en

Registered User
لایک‌ها
119
چون واسه گیم میخوای بنظر من سلیقه ایه ولی من بودم مانیتور بزرگ تر رو بیشتر ترجیه میدادم ببین کدومشون صفحه بالاتری داره نسبت به بقیه با کانفیگ حالا یخورده پایین تر هم بود موردی نداره ولی به طور کل من لبتاب رو واسه گیم مناسب نمیدونم

j1989f910

Registered User
لایک‌ها
35
چون واسه گیم میخوای بنظر من سلیقه ایه ولی من بودم مانیتور بزرگ تر رو بیشتر ترجیه میدادم ببین کدومشون صفحه بالاتری داره نسبت به بقیه با کانفیگ حالا یخورده پایین تر هم بود موردی نداره ولی به طور کل من لبتاب رو واسه گیم مناسب نمیدونم
فرمایش شما متین، ولی من حمل رو هم اولویت قرار دادم، خودم نظر بیشتر رو اینا هستش، مخصوصا مورد اولی که از روز جمعه که بودش ۸۳۹۹۹ امروز رسیده ۸۷۹۹۹ و واقعا دلیلشو نمیدونم، چرا فقط افزایش قیمت فقط رو این لپ تاپی که تماس گرفته بودم هستش ‌و لپ تاپ های دیگه تو سایت پلازا دیجیتال، ثابت میمونه
اینم کارکرده هستش با رم کمتر و صفحه نمایش بزرگتر

sol2en

Registered User
لایک‌ها
119
من بحث گیمینگ بشه تو بگو 100 کیلو کلا حملش میکنم، نمیشه یچیزی پیدا کنی همچی تمام اینجا ایرانه باید فقط به چیزی که گیرت میاد قانع باشی اگه اونور بودی راحت میرفتی استور تست میکردی از نزدیک میدیدی بالا پایین میکردی اما خوب متاسفانه...

j1989f910

Registered User
لایک‌ها
35
من بحث گیمینگ بشه تو بگو 100 کیلو کلا حملش میکنم، نمیشه یچیزی پیدا کنی همچی تمام اینجا ایرانه باید فقط به چیزی که گیرت میاد قانع باشی اگه اونور بودی راحت میرفتی استور تست میکردی از نزدیک میدیدی بالا پایین میکردی اما خوب متاسفانه...
اتفاقا از اول بهمن ماه، دانشجو میشم خارج از کشور
مثلا الان لپ تاپی که ایران هستش نزدیک ۹۰ تومن، کشورهای خارجی مثلا ترکیه چقدر میشه؟

sol2en

Registered User
لایک‌ها
119
مثلا الان لپ تاپی که ایران هستش نزدیک ۹۰ تومن، کشورهای خارجی مثلا ترکیه چقدر میشه؟
بسلامتی پس پیشنهاد من به تو آینه از همونجا تهیه کنی هم تنوع مدل داره هم انتخاب باز و به مراتب ارزون تر از اینجا،. انشاالله هرجا که هستی موفق باشی و هیچ وقت برنگردی😂

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
ترکیه گرونتره
شما هرچی بخری فردا جدیدتر میاد
زیاد وسواس بخرج نده
کارکرده هم میتونی بگیری
ولی مهلت تست حتما داشته باشه
مخصوصا از مغازه دار بگیر که طی مهلت تست بتونی همه ایرادات که شاید داشته باشه رو چک کنی

j1989f910

Registered User
لایک‌ها
35
بسلامتی پس پیشنهاد من به تو آینه از همونجا تهیه کنی هم تنوع مدل داره هم انتخاب باز و به مراتب ارزون تر از اینجا،. انشاالله هرجا که هستی موفق باشی و هیچ وقت برنگردی😂
ممنون، شما هم موفق باشین، عمرا برگردم این …

بالا