• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره 2 گوشی ؛ یکی 300 هزار و یکی 450 هزار

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
سلام و عرض ادب

دوستان عزیز لطفا بهترین انتخاب ها رو در محدوده قیمت 300 و 450 هزار تومن با توجه به شرایط زیر بفرمایید :

گوش دادن به موسیقی.

صفحه تمام لمسی

سیستم عامل اندروید ؛ (در باره ورژن هاشون و این که کدوم بهتره و کدوم اپدیت میشه به بالاتر و خلاصه اینها هم لطفا توضیح بدید)

به اندازه مناسبی بتونه شارژ نگه داره .

به هیچ عنوان بازی نمیکنم و اصلا هم وقت استفاده از نرم افزار رو ندارم . در اصل فقط تماس و اس ام اس ؛ همین .

برندش مهم نیست اما ترجیحا از سامسونگ باشه.لطفا شرکت های گارانتی بدرد بخور رو بفرمایید .

اگر الان مورد مناسبی هم در فروم در حال فروش هست لطفا اطلاع بدید ؛ خریداریم .

با احترام

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

xoma

Registered User
لایک‌ها
88

ممنونم دوست عزیز . مورد دیگه ای هست ؟ چون زیاد به این برند علاقه ندارم .

دوستان عزیز موردی در نظر دارید بفرمایید لطفا ؛ چون باید برم بخرم و نمیدونم چی بگیرم ؛ مطمئنا بدون داشتن اطلاع نمیشه بهترین انتخاب رو داشت و بعدش باعث ناراحتی میشه که کاش اینو خریده بودم ؛ کاش اونو نخریده بودم ؛ کاش فلان کاش بهمان.

لطفا موردی هست بفرمایید .

با احترام

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دوست عزیز با این افزایش ارز گوشی با قابلیت های که میخای کم پیدا میشه یا پیدا نمیشه
منم خواستم بگیرم پشیمون شدم

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
دوست عزیز با این افزایش ارز گوشی با قابلیت های که میخای کم پیدا میشه یا پیدا نمیشه
منم خواستم بگیرم پشیمون شدم

ممنونم از شما دوست عزیز . فکر کنم من هم همین تصمیم رو بگیرم بهتره . گوشی e72 یه زمان گرون شده بود برای داداشم خریدیم 310 تومن ؛(یعنی 280 یا 290 بود) ؛ الان همون رو زدن 470 تومن . یعنی یه گوشی 500 تومنی هم بخوام بگیرم اصلا ارزشی در مقابل قیمتش نداره ... واقعا تف به ....

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دوهفته پیش خواستم بگیرم ایکسپریا ارک اس تا500اومد حتی کمتر ولی تو3روزاز650 هم گذشته وگرونترهم میشه
واقعا نمیشه بخدا

بالا