• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره Blackberry z30

m22m

Registered User
لایک‌ها
135
سلام
اول از همه خواهش میکنم مدیر عزیز ی مقدار فرصت بهم بده تا ب نتیجه برسم/ممنون
خب بریم سر اصل موضوع
من خیلی برند بلک بری رو دوس دارم منتها بخاطر سیستم عامل و سخت افزاری ک روش میزاره تا حالا سمتش نرفتم/تا اینکه رسیدم ب مدل z10
این مدل ی مقدار ب سمت بلک بری کشوندتم تا با z30 آشنا شدم
http://www.gsmarena.com/blackberry_z30-5711.php
حالا موضوع اینه
1-این گوشی رو کسی تجربه کار باهاشو داره بصورت کلی چطور گوشی اییه؟
2-اینکه میگن آندروید روش نصب میشه واسه گوشی مشکل ساز نیس؟یجا خوندم ک یکی میگف بخاطر فشار مشتریا این قابلتو گذاشته ولی اصلا جواب گو نیست/ب شدت با بازی های آندرویدی دچار هنگ و داغیه شدید میشه و با اینکه سخت افزار کافی رو داره ولی نمیتونه ب راحتی با اپلیکیشنای آندروید کنار بیاد و بهش صدمه ممکنه وارد شه و اصلا نباید ب این نیت خرید ک بجای گوشیه آندریدی ازش استفاده کرد/خب کی تجربه داره ک صحبت کنه در این مورد؟
3-کیفیت مکالمه و آنتن دهیش چطوره؟در حد چ گوشی اییه؟
4-سرعت گوشی چطوره؟نسبت ب اپل و آندرویدی های پرچم دار؟
5-سخت افزارش با توجه به سی پی یو و گرافیکش بدرد میخوره؟
6-ب نظرتون کلاس اپلو داره؟
7-کیفیت صفحه نمایشش با توجه ب سوپر آمولد بودن ولی رزولشن متوسط در چ حدیه؟درحد اس4 و یا نوت3 هست یا تو مایه های نسل قبلیه آمولده(نوت1یا2یا.....)؟
8-کیفیت و بلندیه صداش چطوره؟
9-هدفونش خییییلللللییییی مهمه برام/کیفیت و باس و....چطوره؟
10-باطریش چطوره
11-هرچی دل تنگت میخواد و من نپرسیدم رو بگید بزحمت
در آخر من کلی فیلم وکلیپ دان کردم ولی جواب این سوالامو جوری ک راضیم کنه نتونستم بگیرم.حوالم نکنید ب سایتا;)
2تا تشکر پیش پیش دارم یکی از اونایی ک وقت میزارن و جواب میدن
دومیشم از مدییییرررررررررره عزیز ک ازش خواهش دارم تاپیکو ی کوچولو نگه داره برام
ممنون
یاعلی

Finjan1989

Registered User
لایک‌ها
276
داداش اگه واسه کلاس میخوای بیا اینو بدم بهت :
BlackBerry Porsche Design P9981
cachefile_phone_36683_BlackBerry_Porsche_Design_P9981_01_0_f.jpg

m22m

Registered User
لایک‌ها
135
داداش اگه واسه کلاس میخوای بیا اینو بدم بهت :
BlackBerry Porsche Design P9981
cachefile_phone_36683_BlackBerry_Porsche_Design_P9981_01_0_f.jpg
ن پولشو دارم ن دنبال بلک بری خریدن صرفا واسه کلاسم:general105:
اون مدل خاص چشممو گرفته اونم تازه اگ با راهنمایی های بچه ها دیدم بهش عوض نشه میرم سمتش
دمتم گرم/خیلیم آقایی:D

rodrigo.m

Registered User
لایک‌ها
24
اول سلام خوب داداش بزا همه جوابتو خوب بهت بدم
1-این گوشی رو کسی تجربه کار باهاشو داره بصورت کلی چطور گوشی اییه؟ من 5 ساله بلک برری دارم 8900+9000+9900+z10وبلاخره پرجمدار blackberry z30 البته ایفون هم داشتم ولی بلکبرری چیزه دیگه اگه بدونی چی تو دستت خدایی .کیفیت ساخت فوق العاده.اگه بلکبرری نداشتیه اوبش تا راه بیوفتی یکم اذیت میشی ولی چیزه خاصی نی 2 روز همش حله.
2-اینکه میگن آندروید روش نصب میشه واسه گوشی مشکل ساز نیس؟یجا خوندم ک یکی میگف بخاطر فشار مشتریا این قابلتو گذاشته ولی اصلا جواب گو نیست/ب شدت با بازی های آندرویدی دچار هنگ و داغیه شدید میشه و با اینکه سخت افزار کافی رو داره ولی نمیتونه ب راحتی با اپلیکیشنای آندروید کنار بیاد و بهش صدمه ممکنه وارد شه و اصلا نباید ب این نیت خرید ک بجای گوشیه آندریدی ازش استفاده کرد/خب کی تجربه داره ک صحبت کنه در این مورد؟در مورد نرم افزار که خودش تمام نرمافزارای اجتماعی داره کامل از نظر بتزی هم که داره ولی نه بصورت جامع البته من خودم اهل بازی کردن نیستم .ولی نرم افزارای اندرویدی هم حدود 50% ساپورت میشه.خود بلکبرری مارکت داره که با یه روش ساده میشه تحریم مارکت دور زد فقط شاید 50 تومن خرج داشته باشه.
3-کیفیت مکالمه و آنتن دهیش چطوره؟در حد چ گوشی اییه؟اینو بگم در حد خداااااااااااااااااااا پا به پا بروز ترینها
4-سرعت گوشی چطوره؟نسبت ب اپل و آندرویدی های پرچم دار؟پا به پاشون میره جلو نباشه عقب امرن
5-سخت افزارش با توجه به سی پی یو و گرافیکش بدرد میخوره؟فوقالعاده بابا تو cpu بقیه گوشیا نگاه نکن 1 سال دیگه cpu 20 هسته ای میزنن به ای چیزا توجه نکن.
6-ب نظرتون کلاس اپلو داره؟سرتره از نظر من اپل فقط پرچم داره تو تکنولوزی چون دنیای تکنولوزی مال اوناس اما بلک برری هیچی از ش کم نداره
7-کیفیت صفحه نمایشش با توجه ب سوپر آمولد بودن ولی رزولشن متوسط در چ حدیه؟درحد اس4 و یا نوت3 هست یا تو مایه های نسل قبلیه آمولده(نوت1یا2یا.....)؟در حد اس 4 هس ولی باید ببینی خودت چی ازش میخوای منکه جا هیچ گوشی تو دنیا نمیدمش جز مدل بعدی
8-کیفیت و بلندیه صداش چطوره؟عااااااااالی
9-هدفونش خییییلللللییییی مهمه برام/کیفیت و باس و....چطوره؟ بخدا هنوز بازشون نکرم 3 ماه ولی مطمئنم عالین
10-باطریش چطوره حالت عادی زنگ با اس ام اس با روزی 3 ساعت وای فای 48 ساعت راحت میده اگه فقط اس با زنگ اونم در حد استاندارد باشه برو بالا 72 ساعت.
دوربینش که دیونه کننده من خوراکم عکس از فاصله نزدیک از گیاه که یه عکسای بهت میده مخت صوت بکشه
سوالی داشتی در خدمتم برا نرم افزارو اپدیت کلی همچیش

m22m

Registered User
لایک‌ها
135
اول سلام خوب داداش بزا همه جوابتو خوب بهت بدم
1-این گوشی رو کسی تجربه کار باهاشو داره بصورت کلی چطور گوشی اییه؟ من 5 ساله بلک برری دارم 8900+9000+9900+z10وبلاخره پرجمدار blackberry z30 البته ایفون هم داشتم ولی بلکبرری چیزه دیگه اگه بدونی چی تو دستت خدایی .کیفیت ساخت فوق العاده.اگه بلکبرری نداشتیه اوبش تا راه بیوفتی یکم اذیت میشی ولی چیزه خاصی نی 2 روز همش حله.
2-اینکه میگن آندروید روش نصب میشه واسه گوشی مشکل ساز نیس؟یجا خوندم ک یکی میگف بخاطر فشار مشتریا این قابلتو گذاشته ولی اصلا جواب گو نیست/ب شدت با بازی های آندرویدی دچار هنگ و داغیه شدید میشه و با اینکه سخت افزار کافی رو داره ولی نمیتونه ب راحتی با اپلیکیشنای آندروید کنار بیاد و بهش صدمه ممکنه وارد شه و اصلا نباید ب این نیت خرید ک بجای گوشیه آندریدی ازش استفاده کرد/خب کی تجربه داره ک صحبت کنه در این مورد؟در مورد نرم افزار که خودش تمام نرمافزارای اجتماعی داره کامل از نظر بتزی هم که داره ولی نه بصورت جامع البته من خودم اهل بازی کردن نیستم .ولی نرم افزارای اندرویدی هم حدود 50% ساپورت میشه.خود بلکبرری مارکت داره که با یه روش ساده میشه تحریم مارکت دور زد فقط شاید 50 تومن خرج داشته باشه.
3-کیفیت مکالمه و آنتن دهیش چطوره؟در حد چ گوشی اییه؟اینو بگم در حد خداااااااااااااااااااا پا به پا بروز ترینها
4-سرعت گوشی چطوره؟نسبت ب اپل و آندرویدی های پرچم دار؟پا به پاشون میره جلو نباشه عقب امرن
5-سخت افزارش با توجه به سی پی یو و گرافیکش بدرد میخوره؟فوقالعاده بابا تو cpu بقیه گوشیا نگاه نکن 1 سال دیگه cpu 20 هسته ای میزنن به ای چیزا توجه نکن.
6-ب نظرتون کلاس اپلو داره؟سرتره از نظر من اپل فقط پرچم داره تو تکنولوزی چون دنیای تکنولوزی مال اوناس اما بلک برری هیچی از ش کم نداره
7-کیفیت صفحه نمایشش با توجه ب سوپر آمولد بودن ولی رزولشن متوسط در چ حدیه؟درحد اس4 و یا نوت3 هست یا تو مایه های نسل قبلیه آمولده(نوت1یا2یا.....)؟در حد اس 4 هس ولی باید ببینی خودت چی ازش میخوای منکه جا هیچ گوشی تو دنیا نمیدمش جز مدل بعدی
8-کیفیت و بلندیه صداش چطوره؟عااااااااالی
9-هدفونش خییییلللللییییی مهمه برام/کیفیت و باس و....چطوره؟ بخدا هنوز بازشون نکرم 3 ماه ولی مطمئنم عالین
10-باطریش چطوره حالت عادی زنگ با اس ام اس با روزی 3 ساعت وای فای 48 ساعت راحت میده اگه فقط اس با زنگ اونم در حد استاندارد باشه برو بالا 72 ساعت.
دوربینش که دیونه کننده من خوراکم عکس از فاصله نزدیک از گیاه که یه عکسای بهت میده مخت صوت بکشه
سوالی داشتی در خدمتم برا نرم افزارو اپدیت کلی همچیش
دمت بسیار بسیار گرم:)ایشالله عروسیت:general206:
خیلی زحمت کشیدی گولم زدی ک برم بگیرم:)/درمورد سوال دومم فرمودید حدود50درصد ساپورت میشه.درسته؟ینی بگیر نگیر داره واسه اجرای اپلیکیشنای آندرویدی؟حالا اونایی رو ک اجرا میکنه پدر گوشی در نمیاد؟
درمورد کیفیت صفحه نمایش هم من عاشق سوپرآمولد و رنگای غیر طبیعیشم/اینم کنترول دمای رنگ و...ک سامسونگا دارنو داره؟نور صفحش در حد اس4 هست؟نمایش دیتیل و جزییاتش م شفافیتش چی؟مثلا ی عکس مشترکو من توی اس4 و نوت3 میارم نوت 3 جزییاتو خیلی واضح تر و بی سانسور تر نشون میده ولی اس4 کمی سانسورمیکنه جزیاتو
ممنون

rodrigo.m

Registered User
لایک‌ها
24
منظورم از 50%میشه نرم افزاری معمولی که دیتا ندارن مث سرگرمی ها عکس ادیت موزیک ای چیزا اونا که نمیگیره میشه مث گوگل کروم نرم افزارای مث این که سنگینن البته تیم برنامه نویسی کرکبرری دارن نسخه ها اصلاح شده میدن کم کم که حل میشه اینا به مرور زمان خیالت تخت.نه بابا برا سخت افزارشم هیچ مشکلی پیش نمیا خیلی فویه.برا صفحه نمایش بخدا نمیدونم چی مد نظرت ولی من ازش رازیم البته بگم سامسونگ تو صفحه نمایش تو دنیا جز 1یا 2 حساب میشه ولی اینم عالیه باید صلیغه خودت ببینی چی میخواد.

m22m

Registered User
لایک‌ها
135
منظورم از 50%میشه نرم افزاری معمولی که دیتا ندارن مث سرگرمی ها عکس ادیت موزیک ای چیزا اونا که نمیگیره میشه مث گوگل کروم نرم افزارای مث این که سنگینن البته تیم برنامه نویسی کرکبرری دارن نسخه ها اصلاح شده میدن کم کم که حل میشه اینا به مرور زمان خیالت تخت.نه بابا برا سخت افزارشم هیچ مشکلی پیش نمیا خیلی فویه.برا صفحه نمایش بخدا نمیدونم چی مد نظرت ولی من ازش رازیم البته بگم سامسونگ تو صفحه نمایش تو دنیا جز 1یا 2 حساب میشه ولی اینم عالیه باید صلیغه خودت ببینی چی میخواد.
خیلی ممنون
انشالله اگ قسمتمون شد دیگ ولت نمیکنم انقد ازت سوالای جور واجور میکنم

Last edited:

n550

Registered User
لایک‌ها
523
داداش کلا بلکبری بسیار گوشی خوب و رده بالایی هست اما به نظرم تو ایران کارایی نداره...یعنی دوستم رفته بود ولایت خارجه میگفت تو کارایی از ایفون سرتره...اما اینجا یه 1100 پیشرفته هست.

motarez

Registered User
لایک‌ها
50
یه بار تجربه بلکبری رو داشتم
9810
فقط اینو بگم تا حالا گوشی نداشتم مثل این یا بهتر بگم مثل بلکبری آنتن دهیش خوب باشه
از لحاظ آنتن دهی فوق العاده اس

Sent from my LG-P895 using Tapatalk

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
گوشی blackberry z3 چطوره؟ سیستم عاملش چطوره؟ فارسی خودش ساپورت میکنه؟
بازی و برنامه داره؟ ( برای خودش , اندروید نه )

بالا