• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاور خرید مانیتور 17 اینچ واید

salman_m2h

Registered User
لایک‌ها
238
سلام

دنبال یه lcd 17 اینچ واید هستم دست دو. یا سامسونگ باشه یا ال جی
قیمتش هم 150 تا 200 باشه
چه مدلی شما پیشنهاد میکنید که دست دوش حدود این قیمت باشه و از نظر کیفیت خوب باشه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام

دنبال یه lcd 17 اینچ واید هستم دست دو. یا سامسونگ باشه یا ال جی
قیمتش هم 150 تا 200 باشه
چه مدلی شما پیشنهاد میکنید که دست دوش حدود این قیمت باشه و از نظر کیفیت خوب باشه
سلام عزیز. این تاپیک رو توی بازارچه بزنید بهتر جواب میگیرید. در کل مدلهاش تفاوت اساسی با هم ندارن و اینطور نیست که بگیم فلان مدلش از بقیه بهتره , چون قدیمی و از رده خارج هستن. کلا بعید می دونم نوش گیر بیاد چون سالهاست از 19 اینچ به بالا فقط تولید میشه. ببینید اصلا گیرتون میاد یا خیر. اینو هم در نظر داشته باشید که خرید جنس دست دومی که سالهاست تولید نمیشه هم ریسکه. در هر صورت این تاپیک به نظر من باید توی بازارچه بزنید تا اگر کسی داره بهتون پیشنهاد بده.

salman_m2h

Registered User
لایک‌ها
238
سلام عزیز. این تاپیک رو توی بازارچه بزنید بهتر جواب میگیرید. در کل مدلهاش تفاوت اساسی با هم ندارن و اینطور نیست که بگیم فلان مدلش از بقیه بهتره , چون قدیمی و از رده خارج هستن. کلا بعید می دونم نوش گیر بیاد چون سالهاست از 19 اینچ به بالا فقط تولید میشه. ببینید اصلا گیرتون میاد یا خیر. اینو هم در نظر داشته باشید که خرید جنس دست دومی که سالهاست تولید نمیشه هم ریسکه. در هر صورت این تاپیک به نظر من باید توی بازارچه بزنید تا اگر کسی داره بهتون پیشنهاد بده.

بسیار ممنون
زیاد سرم نمیشه از LCD . فقط هم برا دیدن فیلم میخوام
دو تا مدل مد نظرم هست تو همون قیمت 170 تا 200
Syncmaster 733NW و NW1733
اگه کیفیت خوبی داشته باشن بد نیست

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
بسیار ممنون
زیاد سرم نمیشه از LCD . فقط هم برا دیدن فیلم میخوام
دو تا مدل مد نظرم هست تو همون قیمت 170 تا 200
Syncmaster 733NW و NW1733
اگه کیفیت خوبی داشته باشن بد نیست
عزیز قیمتی که می فرمائید برای مانیتور 17 اینچ دست دوم از رده خارج حتی اگر ظاهرش کاملا سالم باشه(مثل نو باشه) و باطنش هم ردیف باشه زیاده. شما با حدود 280000 تومان می تونید 19 اینچ بدون گارانتی آکبند سامسونگ یا ال جی اونم LED تهیه کنید. کافیه یه سرچ حضوری توی بازار بزنید.

بالا