• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشخصات سی دی خوب

niki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من قصد خرید سی دی به تعداد زیاد دارم (20000) به نظر شما یک سی دی خوب چه مشخصاتی باید داشته باشد؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ظاهری منظورتونه ؟؟؟؟؟؟؟

niki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا
می خواهم بدونم مشخصات فنی یک CD خوب چی باید باشه؟

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
گفتنی نیست باید ببینی تا بفهمی

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ظاهری نمی شه گفت...
باید از فروشنده بپرسی...
مارک های خوب تو بازار زیاده...

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
من تو سی دی های موجود Fortex رو پیشنهاد میکنم. ولی اگر این تیراژ برای یک یا حتی دو سه عنوان هست بهتره که سراغ تکثیر نقره ای (استمپر و ...) برید.

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
خوب بحث رو علميش کنين تا اينکه روي برند خاصي زوم کنين !

من شروع ميکنم :

-- داده هاي رايت شده بر روي CD به سمت برچسب نزديكترند، تا سمتي كه پلاستيك شفاف قرار داره و داده ها از آنجا خوانده مي شوند. اگر CD-R از پوشش فوقاني سختي برخوردار نباشد، خراشيدن سطح فوقاني بسيار ساده است و CD-R را به صورت غيرقابل مصرف در مي آورد.
پس اين يک نکته مهم که براي خريد مقدار زياد CD تست کردنش خيلي مهم ه . به صورت تجربي پک هاي CD که صورت فله اي و با يک پوشش نايلوني توزيع ميشن زياد قابل اطمينان نيستن ( چه بسا که براي ارزان شدن هزينه حمل و ترانزيتش همه الان همين کار رو ميکنن !! )

يک نکته ظريف هر چيز بيشتر هزينه کني CD با کيفيت تري هم نصيبت ميشه ! البته اگر سرت کلاه نره . ( من شخصا 3 تا CD از برند Sony گرفتم - حدود دو سال پيش ، فقط به خاطر خوش نامي برندش - بعد دو تاش کلا سوخته بود و به عنوان CD خام نميشد ازش استفاده کرد و درايو اپتيک قبول نميکرد . )

تا بعد .

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
درسته
منم سونی داشتم
اینجا اصلش 500 تومن هست و یه مدل دیگش که فکر کنم تقلبی هست 200 تومن

بالا