• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشخصات یک سیستم خوب برای تعمیرات موبایل

parvizb7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان من الان برای تعمیرات یه سیستم و یه لپ تاب دارم.سیستمم بعضی وقتا خیلی اذیتم میکنه.زیاد بالا نیست.دیر روشن میشه و موقع فلش زدن گوشی هنگ میکنه.
میخواستم ازتون خواهش کنم که مشخصات یه سیستم خوب برای کار تعمیرات و فلش و جی تگ و .کارهای مربوط به گوشی بهم معرفی بکنین.
یه سیستمی باشه که یو اس بی هاش لگ نداشته باشه و 12تا یو اس بی رو همزمان ساپورت بکنه.
اگه هزینه کل سیستم زیاد در میاد فقط مادربورد و سی پی یو و رم رو میگریم و تا 800 یا 900 براش هزینه میکنم.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوستان من الان برای تعمیرات یه سیستم و یه لپ تاب دارم.سیستمم بعضی وقتا خیلی اذیتم میکنه.زیاد بالا نیست.دیر روشن میشه و موقع فلش زدن گوشی هنگ میکنه.
میخواستم ازتون خواهش کنم که مشخصات یه سیستم خوب برای کار تعمیرات و فلش و جی تگ و .کارهای مربوط به گوشی بهم معرفی بکنین.
یه سیستمی باشه که یو اس بی هاش لگ نداشته باشه و 12تا یو اس بی رو همزمان ساپورت بکنه.
اگه هزینه کل سیستم زیاد در میاد فقط مادربورد و سی پی یو و رم رو میگریم و تا 800 یا 900 براش هزینه میکنم.
سلام. به نظر من Mother Board Gigabyte H81M-S2PT خدود 220000 تومان و CPU : Intel Pentium G3250 حدود 180000 تومان. یک USB Hub برند مثلا Transcend که USB 3.0 باشه هم بخرید و بهش وصل کنید.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
برای دوستان موبایلی ترکیب I3 + یک مادربرد که تعداد USB بالایی به صورت پیشرفض داشته باشه گزینه خیلی خوبی هستش.منتها بودجه شما کمی برای این مساله محدوده و به ناچار باید سراغ مادربردهای ارزونتر و هاب برید.

parvizb7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برای دوستان موبایلی ترکیب I3 + یک مادربرد که تعداد USB بالایی به صورت پیشرفض داشته باشه گزینه خیلی خوبی هستش.منتها بودجه شما کمی برای این مساله محدوده و به ناچار باید سراغ مادربردهای ارزونتر و هاب برید.

parvizb7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما اگه سیستم خوبی واسه اینکار پیشنهاد میدین مشخصات رو همراه با قیمت بفرمایین.
یه مادر بورد عالی میخوام.
اگه عالی باشه هر جوری شده جورش میکنم.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
خوب پس شما یه مادربورد عالی می خواین. خیلی هم خوب. بفرمائید:
http://rayansaba.com/newshop6/asus---maximus-vi-extreme
معرکه , سگ جون و همه فن حریف. با همون قطعاتی هم که عرض کردم بخوبی مچ میشه.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ببین طبیعتا سری Z قابلیت های بالایی داره که شاید 90% اش به درد شما نخوره . اما همین سری با توجه به استفاده شما USB های پنل عقب با تعداد بالا عمدتا تو مادربردهای گرون قیمت این سری به راحتی پیدا میشه . منتها گاهی یک مادربردش به تنهایی کل بودجه شما رو پر میکنه.
تو مادربردهای ارزان قیمت این گزینه مناسبه : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4977#ov این حدود 330
تو مادربردهای پدر و مادر دار. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4953#ov این 795
به نظرم ترکیب مادربرد اولی با یک هاب USB Dlink 7 port تا حد زیادی مشکل رو میتونه حل کنه.

بالا