• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>>>>> مشــــــــاوره برای خریــــد ریش تراش مناسب <<<<<

taaw

Registered User
لایک‌ها
65
سلام دوستان...خوبین الحمدلله ؟

آقا من میخوام یه ریش تراش بگیرم.تا حالا از تیغ استفاده کردم همیشه و همیشه هم از ته میزنم....الان تصمیم گرفتم از شر تیغ خلاص بشم و یه ریش تراش خوب بگیرم...گفتم از بچه های پی تی مشاوره بگیرم و تجربیاتشون رو بگن

اولا که من عادت دارم ریز ترین موها هم زده بشه تو همه نقاط ...یعنی یه 6 تیغه کامل بدون گذاشتن هیچ مویی درست مثل اصلاح با تیغ...
بعد چیزی که مهمه دوست ندارم باعث التهاب و زخم و جوش و اینا بشه ریش تراشم...
یه چز درست حسابی میخوام که کامل اصلاح کنه و کیفیت خوبی داشته باشه..خودم مارک فیلیپس مورد نظرمه اما نمیدونم کدوم مدلی...

قیمت هم تا حدود 300 تا 330 تومن میتونم براش هزینه کنم....ممنون میشم دوستانی که خریدن و استفاده کردن راهنمایی کنن/

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
قبلنا با این مقدار پول میشد بهترین مدل ها رو خرید ولی الان کمتر گیر میاد.

اگه من بودم یه ریش تراش براون سری 5 میگرفتم.

ronin1360

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست من

من هم رو این مساله خیلی حساس بودم

صورت و بدن پر مویی دارم . من فیلیپس مدل ماشین اصلاح QS6140 رو خردم از خود نمایندگی تو میرداماد و واقعا راضی هستم هم واسه بدن هم واسه صورت به شما هم همینو پیشنهاد میکنم

taaw

Registered User
لایک‌ها
65
سلام دوست من

من هم رو این مساله خیلی حساس بودم

صورت و بدن پر مویی دارم . من فیلیپس مدل ماشین اصلاح QS6140 رو خردم از خود نمایندگی تو میرداماد و واقعا راضی هستم هم واسه بدن هم واسه صورت به شما هم همینو پیشنهاد میکنم

ممنون عزیز ولی این مدلی که معرفی کردین برای اصلاح هست...من کلا اهل اصلاح و اینا نیستم.کلا از ته میزنم....

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
موزر بگیر از بیخ اصلاح میکنه:p:p:)

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
شما با این بدجه چیزی گیرت نمیاد.
من هم الان دنبال یه ریش تراش خوبم ولی تا حالا هر مدلی حتی تا 300 400 تومن هم نمیتونه مثل تیغ از ته بزنه.
همشون یه زبری کمی باقی میزارن چه مدل های جدید چه قدیمی که سگشون به این جدیدا میارزه.
من براون رو اصلا توصیه نمیکنم چون به هر صورتی نمیخوره.
شما برو دنبال ریش تراش های فیلیپس بالای 700 تومن.
اینم یادت نره تیغ و یا هر وسیله ای که شبیه تیغ ریش رو از ته بزنه حرامه.

بالا