• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكلات اجرا در كامپايلرهاي مختلف studio2005-Cbilder-etc

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
منم دوتا سوال ، البته در مورد کامپایلر ها دارم
1 . چطور توی visual studio 2005 میشه C++ به صورت ANSI/ISO نوشت ( هر کاری کردم به کدهای معمولی error میده :eek: )

2. چرا توی بعضی از کامپایلر ها مثل C++Builder 6 باید مثلا cout رو حتما به صورت std::cout نوشت ؟

Reza_gm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از من :
منم دوتا سوال ، البته در مورد کامپایلر ها دارم
1 . چطور توی visual studio 2005 میشه C++ به صورت ANSI/ISO نوشت ( هر کاری کردم به کدهای معمولی error میده :eek: )

2. چرا توی بعضی از کامپایلر ها مثل C++Builder 6 باید مثلا cout رو حتما به صورت std::cout نوشت ؟

ببین عزیز جان،:)
شما اگه قرار باشه از همون دستورات سال 1990 برای برنامه نویسی استفاده کنی که نمیشه که.:blink:
در این ورژن از نرم افزاری که مورد نظر شما هست، به دلیل وسعت کامپوننت ها و دستورات و کلاسها،
مقداری از دستورات سازماندهی شده و در زیر شاخه دیگری قرار گرفتن.
شما در برنامه نویسی که نباید همه چیز رو از بر باشید.
از MSDN و سایر رفرنس ها استفاده کنید که بخوبی می تونن شما رو راهنمایی کنن.
مثلا در VC6 برای گرفتن رنگ یک نقطه از CDC:GetPixel استفاده می کنیم و در VS2003 از شیشصد تا تابع تو در تو استفاده کنید تا به این تابع برسید.:wacko:
در نهایت پیدا کردن این گونه توابع در کامپایلر های جدید نباید زمان زیادی از وقت شما رو بگیره.:rolleyes:
با مراجعه به رفرنس ها سریعا جواب خو رو پیدا می کنید.:)

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از من :

این کامپایلر ها یکم استاندارد تر هستن در واقع تمام کتابخانه C++ که cout هم جزئی از اون هست توی فضای نامی std ذخیره می شن البته می تونید برای راهایی از این کار فضای نامی std رو به فضای جاری بیارید با این فرمان
using namespace std;
اینو قبل از مین بنویسید

بالا