• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكلات سينماي ايران

به نظر شما مشكل سينماي ايرن چيه؟

• نداشتن تماشگر حرفه اي

Votes: 0 0.0%
  • تبليغات نامناسب

• نبود كپي رايت

• به نظر من سينماي ايران مشكلي نداره

• Total voters
    10

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
به نظر شما مهمترين مشكلات سينماي ايران چيه و چي باعث شده كه بعد از 50 سال از موج سينماي مبتذل و سطحي(فيلم فارسي)و بعد انقلاب به اصطلاح فرهنگي سينما ما دوباره رو اورده به ساخت اين نوع فيلمها و چي باعث شده كه تهيه كنندگان ما فقط فروش و تو اين نوع فيلم ها ببينن و چرا توليد فيلم خوب اينقدر كم شده كه فيلم هاي متوسطي مثل چهارشنبه سوري ميشن فيلم منتخب سينما روترين قشر جامعه.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
کارگردانای ما که در جهان مطرحا مثل کیارستمی یا مخملباف در داخل خیلی تحویل گرفته نمی شن نتیجه همین میشه;)

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
يك مورد رو فراموش كردي كه به نظر من مهمترين مورد ميتونست باشه و اون
نبود سالن سينما استاندارد و به اندازه كافي.

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
ممون از نظرات شما دوستان عزيز،به نظر من اينقدر مشكلات زياده كه نميشه همه ي اونها را در اين نظر سنجي قرار داد و اينها مشتي نمونه ي خروارند.
ولي به نظر خود من چيزي كه بيشتر از همه اين موارد باعث مشكل شده،تصدي گري دولته و همين يك مشكل به نظر كوچيك و از ديد بعضي حسن بزرگ باعث خيلي از مشكلات شده.همين دخالت دولت باعث شده كه ديدگاهاي مختلف سياسي دولتهاي مختلف فرهنگ خاصي را سعي كنه تحميل كنه،و همين ميشه كه با اين آش شلم شورباي كه اينها راه انداختن امثال بيضائي نتونن فيلم دلخواه خودشونو بسازن و يكي مثل آرش معيريان هر سال يك فيلم آشغال بده بيرون
36_1_28.gif

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از Stras :
يك مورد رو فراموش كردي كه به نظر من مهمترين مورد ميتونست باشه و اون
نبود سالن سينما استاندارد و به اندازه كافي.
البته اين مورد هم هست ولي بايد ديد اينجا كي مقصره؟من ترجيح ميدم كه فعلاً چيزي نگم و فقط خودم متكلم الوحده نباشم و منتظرم بقيه دوستان هم بيان و ما رو مستفيظ كنن:happy:

clever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نظر من مشکل هم از فیلمنامه است و هم از کارگردان ها .. اول اینکه فیلمنامه ها آبکی هستن ، فیلمنامه نویس ها به خودشون زحمت فیلمنامه نوشتن نمی دن . از طرفی کارگردان ها هم فقط فیلمو از روی فیلمنامه می زنن و میرن و کاری ندارن که جنبه های هنری فیلم چی میشه .

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از clever :
به نظر من مشکل هم از فیلمنامه است و هم از کارگردان ها .. اول اینکه فیلمنامه ها آبکی هستن ، فیلمنامه نویس ها به خودشون زحمت فیلمنامه نوشتن نمی دن . از طرفی کارگردان ها هم فقط فیلمو از روی فیلمنامه می زنن و میرن و کاری ندارن که جنبه های هنری فیلم چی میشه .
ببينيد منم قبول دارم ولي آخه چطور ممكنه ما كه اين همه از نظر ادبي غني هستيم.همچين فيلمنامه ها آبكي داشته باشيم.من تو تاپيك كلاس فيلمنامه دو تا فيلم نامه از كشور خودمون و غرب گذاشتم كه نشون بدم ما از نظر داستاني چيزي كم نداريم.ولي اونجا كه ميخواييم اين داستانهاي ارزشمند و مصور كنيم وا ميديم البته بوده فيلم ها يا سريالهاي كه عكس اين نظريه رو اثبات كنند مثلاً قصه هاي مجيد هوشنگ مرادي كرماني كه به زيبائي توسط پوراحمد ساخته شد ولي كليت اين نيست.ميدونين چرا چون كمتر شده كه سينماي ما به ادبيات ما روي خوش نشون بده و همه ي كارگردانهاي ما ماشالاه فكر ميكنن علامه دهرن و تو صدي نود فيلمها كارگردانها تو فيلمنامه دست ميبرن و گند ميزنن به همه چي و بعضي ديگه مثل ملاقلي پور كه فكر ميكنن خود شكسپيرن.آخه برادر من تو كه ايده ات نميتوني منثر كني بده يكي برات اين كارو بكنه.بعضي ها هم مثل طبق فرمايش شما هرچي تو فيلمنامه اس را تو فيلم ميارن و اصلاً خلاقيتي از خودشون نشون نميدن مثل آقاي افخمي با اون فيلم مسخره اش(گاو خوني).البته اين فقط مختص ايران نيست تو همون هاليود هم هستن كساي كه از خلاقيت بي بهره اند((مثل كلمبوس كه دو اپيزود اول هري پاتر و نابود كرده بود) ولي اونجا سينما دست دولت نيست كه كارگردان خدائي كنه و استديو همه چيز و تفكيك كرده.ولي تو كشور ما متسفانه از راه آزمون و خطا دارن پيش ميرن.

clever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
تایید میشه و الان یه مشکلی که داریم اینه که کارگردان هامون خیلی خودشون رو آدم حساب می کنن:wacko:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
فکر نمی کنم مشکلات ما ربطی به کارگردانهامون داشته باشه چون اگه مثل طعم گیلاس یا ..وفلسفه کار باکلاس بسازن اصلا بهشون مجوز پخش نمی دن!;)

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از BRADER SHIAN :
فکر نمی کنم مشکلات ما ربطی به کارگردانهامون داشته باشه چون اگه مثل طعم گیلاس یا ..وفلسفه کار باکلاس بسازن اصلا بهشون مجوز پخش نمی دن!;)
ببينيد من با استثناها كار ندارم خدا وكيلي چند نفر فيلم برنده جايزه كن ديدن تو ايران.(چقدر همين كارگردان فرهيخته ي ما را براي جايزه اي كه گرفت اذيت كردن)الان بيشتر كسايي كه تو سينما هستن بر اثر رابطه تونستن دوام بيارن،اونهاي هم كه گيشه را ميخوان مزخرف ميسازن.كمتر اتفاق ميفته يك فيلم نظر مثبت عام و خاص و داشته باشه.من بحثم اينه كه چرا يكي مثل پوراحمد براي ساخت فيلم مورد علاقه اش بايد دو فيلم بي ارزش بسازه تا پول بدست بياره يا چرا يكي از دلايل استيضاح مهاجراني قدرداني از استاد بيصائي باشه.:(

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
كسي نميخواد تو بحث شركت كنه .(بابا نا سلامتي ما اين همه سينما رو داريم)
36_19_5.gif

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
من هم بجز براي ديدن فيلمهاي ابراهيم حاتمي كيا معمولا به سينما نمي روم . مگر آنكه توفيق اجباري نصيب بشود و اجبارا براي همراهي جمعي از دوستان به سينما بروم . كلا فيلمها خيلي مبتذل هستند و بعد از ديدن اين فيلمها احساس خيلي بدي به آدم دست مي دهد .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
من هم بجز براي ديدن فيلمهاي ابراهيم حاتمي كيا معمولا به سينما نمي روم . مگر آنكه توفيق اجباري نصيب بشود و اجبارا براي همراهي جمعي از دوستان به سينما بروم . كلا فيلمها خيلي مبتذل هستند و بعد از ديدن اين فيلمها احساس خيلي بدي به آدم دست مي دهد .

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
حاتمی کیا هم آش دهان سوزی نیست! مثل بقیه!
در مورد مشکلات سینمای ایران شما همه موارد رو نوشتی به جز موارد اصلی!

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
اتفاقاً به نظر من حاتمي كيا از معدود كارگردانهائي كه كارش و خيلي خوب بلده(میزانسن عالي،اوج و فرود فيلم دستشه و موفقترين سينماگر ژانر جنگ هستش).
البته مشكلات زياده و براي انتخاب گزينه ها محدوديت.ممنون ميشم اگه نكته اي به نظرتون ميرسه مطرح كنيد.

بالا