با سلام و عرض ادب خدمت همگي اساتيد و سابقه داران امر شبكه و اهالي محترم اين فروم.
من علي هستم 23 ساله از اصفهان
والله دليل اينكه اين اسمو انتخاب كردم اين بود كه بعد از خوندن پستهاي ملت و حل نشدن مشكلم خيلي احساس حقارت بهم دست داد....
خب ديگه بسه اين حرفا...
بابا من كچل شدم خدا وكيلي!!!
يه كافي نت كوچولو دارم كه اينقدر كوچيكه كه نمي صرفه اگه بخوام از ديش يا مالتي لينك يا ISDN يا هر كوفت ديگه اي استفاده كنم.
تنها راهي كه به ذهنم رسيد اين بود كه حداقل يه كش لوكال راه بندازم كه از بدبختي پايين بودن سرعت و از دست دادن مشتري نجات پيدا كنم.
سرورم XP 2004 و Service Pack 1 روش نصبه.
خلاصه Squid گير آورديمو نصبش كرديم با بدبختي!
بعد از تموم شدن مشكلاتي كه مربوط به Config اين جناب كش سرور بود حالا اين پيغام رو ميده:
"Abnormal program termination"
خدا وكيلي يكي بياد يه راهنمائي بكنه كه ما تا روز قيامت دعا گوش باشيم!!!
يه سري چيزاي ديگه هم راجع به CacheXpress, Isa server و اين چيز ميزا اين تو خوندم.
اگه كسي پيشنهاد بهتري واسه سرعت سيستم من داره خواهشا بگه چه راجع به سيستم چه راجع به كش!
فقط اين ويندوز ميندوزو حال عوض كردنشو ندارم!!!
ضمنا لطفا راهنمائي هاي بي خرج بفرمائيد!
انشاءالله كه خدا يك در دنيا و هرچقدر كه راه داره در آخرت عوضتون بده
ممنون
يا حق...
من علي هستم 23 ساله از اصفهان
والله دليل اينكه اين اسمو انتخاب كردم اين بود كه بعد از خوندن پستهاي ملت و حل نشدن مشكلم خيلي احساس حقارت بهم دست داد....
خب ديگه بسه اين حرفا...
بابا من كچل شدم خدا وكيلي!!!
يه كافي نت كوچولو دارم كه اينقدر كوچيكه كه نمي صرفه اگه بخوام از ديش يا مالتي لينك يا ISDN يا هر كوفت ديگه اي استفاده كنم.
تنها راهي كه به ذهنم رسيد اين بود كه حداقل يه كش لوكال راه بندازم كه از بدبختي پايين بودن سرعت و از دست دادن مشتري نجات پيدا كنم.
سرورم XP 2004 و Service Pack 1 روش نصبه.
خلاصه Squid گير آورديمو نصبش كرديم با بدبختي!
بعد از تموم شدن مشكلاتي كه مربوط به Config اين جناب كش سرور بود حالا اين پيغام رو ميده:
"Abnormal program termination"
خدا وكيلي يكي بياد يه راهنمائي بكنه كه ما تا روز قيامت دعا گوش باشيم!!!
يه سري چيزاي ديگه هم راجع به CacheXpress, Isa server و اين چيز ميزا اين تو خوندم.
اگه كسي پيشنهاد بهتري واسه سرعت سيستم من داره خواهشا بگه چه راجع به سيستم چه راجع به كش!
فقط اين ويندوز ميندوزو حال عوض كردنشو ندارم!!!
ضمنا لطفا راهنمائي هاي بي خرج بفرمائيد!
انشاءالله كه خدا يك در دنيا و هرچقدر كه راه داره در آخرت عوضتون بده
ممنون
يا حق...