• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكلات پي تي رو به كي بايد گفت

pinokio2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اين نامه به احسان است.چون pm هم قبول نميكنه.
با سلام
مشكل يوزر پينوكيو من رو لطفا حل كنيد.اين رو ميگم:
pinokio, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation

شما در جوابم گفته بوديد كه :

"شما برداشتی ایمیل رو عوض کردی و گذاشتی این: [email protected]
سیستم هم باید این ایمیل جدید رو تایید کنه و اکانت شما رفته به حالت منتظر برای تایید!"

ولي در واقع اينطور نيست. چرا كه من وقتي ديدم اجازه پست زدن به من داده نميشه اومدم كه يه اكانت جديد به اسم پينوكيو2 بسازم كه لااقل با اون بتونم پست بزنم.منتها ديدم براي اكانت جديد email رو قبول نمكنه و ميگه كه اين ايمل شما in use است(يعني مال يكي ديگهه به اسم پينوكيو كه خودمم). پس دوباره برگشتم به تنظيمات پينوكيو و ايميل رو عوض كردم و همون ايميلي كه تو ميگي (همون ايميل غير واقعي وچرت وپرت رو ميگم) رو گذاشتم واسه پينوكيو تا ايميل واقعيم رو براي پينوكيو2 معرفي كردم و بالاخره موفق شدم اكانت جديد رو بسازم. بنابراين نتيجه گيري ميشه سيستم شما بي دليل اكانت من رو قفل كرده يعني البته پست زدنم رو قفل كرده. به عبارتي قبل از تغيير ايميل اكانت من رو خراب كرده. مشكل چيه.شايد از اينه كه من logout نميشم.
لطفا مشكل من رو مرتفع كنيد.يا لااقل اي دي جديدم رو به اسم همون قبلي يعني پينوكيو بذاريد.
من هم امضام رو عوض كردم.
اي آلبالو.اي شفتالو.اي باقلوا.اي همفري بوگارت.اي پامادور.اهاهه.به به
ممنون.
(مملكت شده التماس ولووه)

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ولي در واقع اينطور نيست. چرا كه من وقتي ديدم اجازه پست زدن به من داده نميشه اومدم كه يه اكانت جديد به اسم پينوكيو2 بسازم كه لااقل با اون بتونم پست بزنم.منتها ديدم براي اكانت جديد email رو قبول نمكنه و ميگه كه اين ايمل شما in use است(يعني مال يكي ديگهه به اسم پينوكيو كه خودمم). پس دوباره برگشتم به تنظيمات پينوكيو و ايميل رو عوض كردم و همون ايميلي كه تو ميگي (همون ايميل غير واقعي وچرت وپرت رو ميگم) رو گذاشتم واسه پينوكيو تا ايميل واقعيم رو براي پينوكيو2 معرفي كردم و بالاخره موفق شدم اكانت جديد رو بسازم. بنابراين نتيجه گيري ميشه سيستم شما بي دليل اكانت من رو قفل كرده يعني البته پست زدنم رو قفل كرده. به عبارتي قبل از تغيير ايميل اكانت من رو خراب كرده. مشكل چيه.شايد از اينه كه من logout نميشم.
لطفا مشكل من رو مرتفع كنيد.يا لااقل اي دي جديدم رو به اسم همون قبلي يعني پينوكيو بذاريد.
من هم امضام رو عوض كردم.
اي آلبالو.اي شفتالو.اي باقلوا.اي همفري بوگارت.اي پامادور.اهاهه.به به
ممنون.
(مملكت شده التماس ولووه)

پینوکیو جان اینجای مشکل دیگه نمیشه به احسان گیر داد
تقصیر خودته
چون تو این سیستم هر یوزر فقط با یه ایمیل میتونه ثبت نام کنه
یعنی هر ایمیل واقعی = یک یوزر
و فعال سازی اکانت هم از طریق ایمیل انجام میشه
حالا دیگه مشکلت فقط با لطف ادمین ها میتونه حل بشه
هیچ راه حل دیگه ای نداره
پاچه خواری کن شاید نتیجه داد

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از Opera 8.0 :
پینوکیو جان اینجای مشکل دیگه نمیشه به احسان گیر داد
تقصیر خودته
چون تو این سیستم هر یوزر فقط با یه ایمیل میتونه ثبت نام کنه
یعنی هر ایمیل واقعی = یک یوزر
و فعال سازی اکانت هم از طریق ایمیل انجام میشه
حالا دیگه مشکلت فقط با لطف ادمین ها میتونه حل بشه
هیچ راه حل دیگه ای نداره
پاچه خواری کن شاید نتیجه داد

بابا بدخت که تو این همه تاپیک پاچه خواری کرد !! یه ریش سفید میخواد بره وساطت !

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
پینوکیو جان شما یه ایمیل جدید بساز بعد برو تو تنظیمات آیدی پینوکیو و اون ایمیل رو وارد کن بعد ایمیلی رو که از طرف پی تی برات میاد رو باز کن و رو لینکی که بهت میده کلیک کن احتمالا مشکلت باید حل بشه :)

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
رضا جوون فکر نکنم بتونه بره تو تنظیماتش

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
اپرا جان اینو خودش گفته :

وقتي ديدم اجازه پست زدن به من داده نميشه اومدم كه يه اكانت جديد به اسم پينوكيو2 بسازم كه لااقل با اون بتونم پست بزنم.منتها ديدم براي اكانت جديد email رو قبول نمكنه و ميگه كه اين ايمل شما in use است(يعني مال يكي ديگهه به اسم پينوكيو كه خودمم). پس دوباره برگشتم به تنظيمات پينوكيو و ايميل رو عوض كردم و همون ايميلي كه تو ميگي (همون ايميل غير واقعي وچرت وپرت رو ميگم) رو گذاشتم واسه پينوكيو

واسه همین هم من اونو گفتم:)

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
89.gif

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اول اینکه مشکلات مربوط به فروم رو تو بخش بحث عمومی اطلاعیه ها بنویسید:
http://forum.persiantools.com/f43.html

دیگه اینکه من آخه از کجا مطمئن بشم که User قبلی حتما مال شما بوده؟ بحث پاچه خواری و این حرفها نیست. فردا یکی اومد گفت اون ID من بوده چیکار کنم؟

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از ehsan :

دیگه اینکه من آخه از کجا مطمئن بشم که User قبلی حتما مال شما بوده؟ بحث پاچه خواری و این حرفها نیست. فردا یکی اومد گفت اون ID من بوده چیکار کنم؟
خب شما بگو چطور اثبات کنه!

pinokio2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از ehsan :

حالا شما با اون توضيحات مفصلي كه دادم بگو چرا اصلا اينطور شده. بعدشم فرضا من پينوكيو نيستم.شما ايدي اون پينوكيو رو فعال كن كه بنده خدا بتون پست بزنه.بقيش با من.
من فعلا ميتونم وارد تنظيمات پينوكيو بشم ولي پست زدن رو قبول نميكنه.

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
احسان جان از این ورا
منم هنوز جوابی از ایمیلم نگرفتما ولی برگشت هم نخورده
39.gif

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
در ضمن احسان جان ماله خودشه
پسش بده
منمیشناسمش
ضمانت هم میکنم
89.gif

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
به نقل از pinokio2 :
حالا شما با اون توضيحات مفصلي كه دادم بگو چرا اصلا اينطور شده. بعدشم فرضا من پينوكيو نيستم.شما ايدي اون پينوكيو رو فعال كن كه بنده خدا بتون پست بزنه.بقيش با من.
من فعلا ميتونم وارد تنظيمات پينوكيو بشم ولي پست زدن رو قبول نميكنه.
سلام. من الان دیدم بازم ایمیل رو عوض کردی. من نمیفهمم بالاخره داستان چیه. اکانتی که ایمیلش عوض میشه میره تو وضعیت منتظر برای تایید.
به هر حال چرا ایمیلی رو میذاری که بهش دسترسی نداری؟ من الان مججدا ایمیل فعال سازی را برای شما ارسال کردم

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از ehsan :
سلام. من الان دیدم بازم ایمیل رو عوض کردی. من نمیفهمم بالاخره داستان چیه. اکانتی که ایمیلش عوض میشه میره تو وضعیت منتظر برای تایید.
به هر حال چرا ایمیلی رو میذاری که بهش دسترسی نداری؟ من الان مججدا ایمیل فعال سازی را برای شما ارسال کردم
شاید بنده خدا اون کاری رو کرده که من گفتم!

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از ehsan :
مرسی احسان جان که یه فرصت دیگه بهش دادی :D

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
پینوکیو جان شما که میتونی بری توی پرو فایلت خوب یه ایمیل درست بذار اونجا تا اکانتت اکتیو بشه دیگه
همه ما رو علاف کردی اینجا
53.gif

احسان جان دستت طلا نشون دادی یه مدیر دموکرات هستی
36.gif

از بابت کار خودمم تشکر میکنم
43.gif

بالا