• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكلي با نمايش title و زير نويس(دستور"status") فارسي...

signof_love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام(يا به قول دوستان از ما بهتر و با سواد تر درود)
در آغاز بايد تشكر كنم از آقا احسان و رفقاشون كه اينحا دارند خدمت به خلق ميكنند(آخه اين پيام نخست منه)
اين بار كه ميخواستم windows xp homeروي رايانم بريزم كيبورد فارسي رو نصب نكردم و با صفحهايي كه title پارسي دارند مشكل پيدا كردم و مشكل از اين قراره كه: تمام حروفي كه بايد پارسي نشان داده بشند بصورت مربع نشان داده ميشند براي نمونه title همينجا اينجوري نمايش داده ميشه:"::يه تعدادي مربع::persian tools"
(اين مشكل در همه ي سايتهايي كه title پارسي دارند وجود دارد)
اين اتفاق باعث شد كه من به شك بيفتم كه مبادا اين اتفاق در همه ي windowsها ميافتد :!:
ميخواستم بدونم:
1-اين اتفاق براي چي ميافته؟(آخه در گذشته كه من keyboard پارسي هم نصب ميكردم از اين مشكلها نداشتم)
2-آيا همه ي windowsهاي پارسي نشده اين مشكل را دارند؟
3-براي از بين بردن اين مشكل در سايتهايي كه ميسازيم چه بايد كرد؟(چه تغييري بايد در كدهاي html داد تا اين مشكل حل شود؟)
نكته: در نمايش زير نويس ها هم مشكل داره(دستور"status")و حروف كلمات را وارونه و جدا از هم نمايش ميدهد
براي نمونه: مازيار=====راىزام اگر دليل اين رو هم بگيد ممنون ميشم
با تشكر
پاينده باشيد و پيروز
خدانگهدار و يا حق

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نام خدا و سلام. خوش آمدي :p
براي از بين بردن اين مشكل در سايتهايي كه ميسازيم چه بايد كرد؟(چه تغييري بايد در كدهاي html داد تا اين مشكل حل شود؟)
فكر كنم بايد تغيير در تنظيمات Windows داد.
ببین من هم روی notebook م Home edition دارم. برو در Regional Options(یا همون regional settings)(چه می دونم یا شاید Regional & Language Options) در زبانه ی Languages و اون مورد اول را تیک بزن. فارسی را درست میاره.
منظورت همین بود دیگه؟

rasa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
2-آيا همه ي windowsهاي پارسي نشده اين مشكل را دارند؟
3-براي از بين بردن اين مشكل در سايتهايي كه ميسازيم چه بايد كرد؟(چه تغييري بايد در كدهاي html داد تا اين مشكل حل شود؟)
نكته: در نمايش زير نويس ها هم مشكل داره(دستور"status")و حروف كلمات را وارونه و جدا از هم نمايش ميدهد
براي نمونه: مازيار=====راىزام اگر دليل اين رو هم بگيد ممنون ميشم
درسته! ويندوز هاي غير فارسي(يا غير عربي) اين مشكل رو دارن
دليل هم نداره! نشون نميده ديگه!!!
فكر هم نكنم چاره ايي داشته باشه!! من ويندوز 98 انگليسي دارم و هيچكدام از عنوان هاي سايتهاي كه فارسي هست رو نشون نميده@
ميخواي برم كله يارو رو ببرم؟

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نام خدا
تازه اگه ويندوزت هم درست باشه ولي netscape باز هم درست نشون نمی ده

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
سلام من ويندوز 98 داشتم و ملنيوم هم و همه متن هاي فارسي رو درست ميبينم شما بايد يك فايل به اسم Farsilang را دانلود كنيد فايل خيلي قديمي و اولين است براس رفع مشكل فارسي سازي در ويندوزهاي 98 و ملنيوم ساخت ندا در گوگل جستجو كن حتما پيدا مي كني

در مورد چپكي نوشتن هم بايد بگم علاوه برstatus , tooltip هايي كه با Alt
نوشته شده مي شمند هم برعكس هستند دليلش هم اينست كه از API هاي خد ويندوذ استفاده مي شود و چون پشتيباني ويندوز هاي 9X نا كافي است اين مشكلات پيش مي آيد

مشكلي اگر بود بنويس تا .....اگر توانستيم رفعش كنيم

rasa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام من ويندوز 98 داشتم و ملنيوم هم و همه متن هاي فارسي رو درست ميبينم شما بايد يك فايل به اسم Farsilang را دانلود كنيد فايل خيلي قديمي و اولين است براس رفع مشكل فارسي سازي در ويندوزهاي 98 و ملنيوم ساخت ندا در گوگل جستجو كن حتما پيدا مي كني

در مورد چپكي نوشتن هم بايد بگم علاوه برstatus , tooltip هايي كه با Alt
نوشته شده مي شمند هم برعكس هستند دليلش هم اينست كه از API هاي خد ويندوذ استفاده مي شود و چون پشتيباني ويندوز هاي 9X نا كافي است اين مشكلات پيش مي آيد

مشكلي اگر بود بنويس تا .....اگر توانستيم رفعش كنيم
اون FARSILANG رو خودم هم دارم! ولى مشكل از اساس ويندوزهاي 9x هست.چون اصلا از فارسي حمايت نميكنن در صورتيكه xp ميكنه!!! حالا اونكه ميگى فارسى ميبيني واسه اين هست كه ويندوز شما عربى هست وگرنه با ويندوز انگليسى نميشه!
در مورد توابع API مگر ميشود از آنها در كدهاي HTML استفاده كرد!
راستى وبلاگر جان اين هم آدرس farsilang (اين روزها خيلى كم ياب شده)
<a href='http://www.sharemation.com/rasasey/Programs/FarsiLang.exe' target='_blank'>http://www.sharemation.com/rasasey/Program...s/FarsiLang.exe</a>

signof_love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان گرام دوباره درود(اگه اجازه بديد منم در كمال بيسوادي يه خورده كلاس بذارم و به گونه ي آدماي با سواد سخن برانم)
1-تشكر بسيار بابت جوابهاتون...
2-يكي از مهمترين قسمتهاي سايت همون title و يه جورايي خيلي ضايع است كه نمايش داده نشه. واسه همين بود كه من دنبال يك روشي براي حل اين مشكل از طريق كدهاي html افتادم.
3-فكر نميكردم همه ي windowsها اين مشكل و داشته باشند ولي انگاري دارند...
4-جناب weblogger فرموده بودند كه علاوه بر statusها tooltipهايي كه با Alt نوشته شده مي شند هم مشكل دارند: اين جمله ي با Alt نوشته ميشند و من درست نفهميدم(به احتمال زياد منظورتون Alt+shift)
در مورد API هم كه گفته بودند, راستش را بخواهيد نميدونم چيه!(ولي به احتمال زياد يك گونه ي كدگذاري ديگه...)
(من چقدر بي سوادم ها... :oops: (اين يعني از بي سوادي خودم شرمنده شدم))
حالا اگه من نخوام با Alt بنويسم پس با چي ميتونم بنويسم تا چپكي نشه؟
5- فكر كنم بهتر باشه اول يه مقداري سواد خودم رو در مورد كدها و چگونگي كارشون و همينطور چگونگي ارتباطشون با فونتها بيشتر كنم تا زيادي اين وسط سنتور نزنم...(يعني 3 نكنم)
پس اگه لطف كنيد و در اين مورد برام توضيح بديد يا اينكه يه سري منبع معرفي كنيد كه من برم بهشون سر بزنم بسيار من رو شرمنده ي خودتون ميكنيد...(منبع انگليسي هم شد خيالي نيست فقط كامل و ساده باشه... امره ديگه؟!)
با اجازتون من يه سر فصل جديد به نام كدها و چگونگي كارشون وا ميكنم و اونجا منتظر جوابتون در مورد اين قسمت آخر(كدها و چگونگي كارشون)ميمونم.تا اگر بعدها يه بنده خدايه ديگه اي هم خواست از اين نوشته ها استفاده كنه همچين منظم تر باشه(و مجبور نشه مثل من هي وسط اين صفحات گيج بزنه تا مطلب منورد نظرش رو پيدا كنه)
بازم ممنون...
بدرود و يا حق

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
سلام به همه
اول از همه از لينك ممنونم من اون برنامه رو دارم اما خوب جايي آپ لود نكردم ممنون به درد خور هستش

دوم اينكه من ديروز بر روي يك ويندوز 95 و اينترنت اكسپلورر 5 آزمايش كردم هيچ فارسي سازي روش نصب نبود و تمام تايتل ها(عناوين) را درست نشان مي داد

يكي از روش ها اين هست كه يونيكد بزني عنوان صفحه رو و مطمين باشي كه كار مي كنه

در مورد تولتيپ يه توضيح بدهم ببينيد همين شكلكهايي كه اين بقل هستند مثال خوبي هست اگر كه موس رو روش ببيريد و يك مقدار صبر كنيد يك مستطيل كوچك زرد رنگ مي بينيد كه توضيح كوتاهي در بارهي شكلك نوشنه است اين كار را با يك دستوربه نام آلت Alt در اخر A href مي طؤارنى تا قبل اؤ اينكه كسي روي ديؤي كليك كنى بتوانى بفهمى كه ديست بعضي وقت ها هم توضيحات كاملي را شامل مي شوى <a href='http://www.blognama.com' target='_blank'>http://www.blognama.com</a> بهترين مثال هست
و ىر وينىوؤ هم كه فراوان كافي موس را روي يك ديؤي ببري مثلا همين ىكمه بستن (close) مي بيني كه مي نويسى close (اميىوارم كافي باشى توضيح)

هيچ راه حلي ندارد كه در ويندوز هاي غير عربي و آن ها كه فارسي را پشتيباني نمي كنند از Alt استفاده كني و چپكي ديده نشود در staus نمي دانم كه اگر يونيكد بزني درست نشان مي دهد يا نه ولي فكر نكنم
البته من براي توضيحات از يك اسكريپت كه Alt را شبيه سازي مي كند استفاده كرده ام ولي خوب ديگر Alt نيست بلكه يك صفحه ي شبيه سازي شده است و در همه ويندوز ها فارسي را درست نشان مي دهد

اميدوارم متوجه شده باشي كه منظورم ازAlt چه بوده است

در مورد توابع API مگر ميشود از آنها در كدهاي HTML استفاده كرد!
من اين را دقيق نمي دانم ولي مي دانم كه دستور alt دقيقا شبيه سازي شده ي دستور مشابه Api در ويندوز است

خودم هم دوست دارم بيشتر بدانم كسي اگر مي داند دريغ نكند ممنون

rasa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
وبلاگر جان APi يك سري توابع داخلي ويندوز هست كه يك سري كارهاي اضافه بر سازمان انجام ميده!
مثلا تو visual basic شما هيچ وقت تابعي يا ساب روتيني رو پيدا نميكني كه كامپيوتر رو Shut down بكنه! اما توابع خارجي ويندوز كه APi باشه اين كار رو انجام ميده!
البته با استفاده از توابع APi كارهاي خيلي جالبي ميشه كرد!
ولي نميدونم آيا ميشه در كدهاي html از اونها استفاده كرد؟؟؟ فكر نكنم!! چون خيلي خطري هست!! چون يك تابع APi هست كه مثلا فرمت رو انجام ميده!!!!

signof_love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم درود
من چقدر چيز ياد گرفتما...
اون کارهايي که دوستان گفتند رو من امتحان کردم(يعنی در گذشته امتحان کرده بودم ) و فايده نداشت.
توي windows xp home(من فقط همین نوع windowsرو امتحان کردم)که languageهای اضافي روش نصب نشده باشه حتي titleهايي رو که با يونيکد نوشته شده باشند رو با مربع نشون میده، و نکته ی جالب اينجاست که توی taskbar روي icon صفحه ای که باز کرديم حروف به صورت درست ولی چپکی نمايش داده ميشند...
حالا اگه من معني کد و رابطش رو با font درست حدس زده باشم،حدس ميزنم که اين اشکال ناشی از fontی است که windows برای نمايش استفاده ميکنه و با نصب زبانهای اضافي که همراهشون fontهای جديدی هم ريخته ميشند این مشکل حل ميشود. (در این صورت يعني با عوض کردن fontهای مورد مصرف windowsاین مشکل بايد حل شود)من درست حدس زدم یا نه؟

آقا علي(شرمنده که هنوز هيچي نشده خوده مونی شدم و به اسم کوچيک ندا ميکنم...)،يه سوالي هم از شما داشتم:
کاربرها هم ميتونند از ماهيت اين تابعهاي API با خبر بشند و از اونها در برنامه نویسیشون استفاده کنند؟
weblogger خان دستت بابت توضيح اون Alt درد نکنه، چون من تا بحال فکر ميکردم اين tootip ها رو با دستور title مینويسند(توی اين=> <a href='http://www.blognama.com' target='_blank'>http://www.blognama.com</a> هم با title نوشته بود)
اول ميخواستم بدونم فرق اين دو تا چیه؟(البته حدس ميزنم که title موارد استفاده ی ديگری هم داشته باشه...)
بعدش اينکه من اون جمله ای که شما نوشته بوديد رو اشتباه خوندم و فکر ميکردم منظور شما از اون جمله اينه که statusها هم اگر با Alt نوشته شند چپکی میشند و در غير اين صورت نميشند.(بعد با خودم ميگفتم من که جايي رو با Alt نمينويسم)
حالا يک سوال ديگه(بچها زياد خودتون رو سرگرم من نکنيدا من و ول کنيد تا فردا صبح سوال ميپرسم...فقط اگه حسش رو داشتيد جواب بديد،آخه سوالاي من همچين خيلي هم عجله ای نيست):
توی windows xp وقتي بخواين زبانهای علاوه بر سازمان رو نصب کنيد دو تا چيز هست که ميشه نصب کرد
1-instal files for complex script and right-to-left languages
2-install files for east asian languages
حالا سوال من اينه که اون script توی اون بالايي که نصب ميشه به چه درد ميخوره؟و چرا پاييني اون رو نداره؟
من بسيار شرمنده ي همه ي شما هستم....
خدانگهدار شما و يا حق

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نام خدا
سلام "نشانه ي عشق"(where can I find the sign of love. can U help me plz?)
بگم که اگر "علی" منظورت من بود، من که در مورد API صحبت نکردم.
ضمنا این جا همه با هم خودمونی اند. راحت باش!
در ضمن تو که از منم پارسی نویس تری!

signof_love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا
سلام "نشانه ي عشق"(where can I find the sign of love. can U help me plz?)
بگم که اگر "علی" منظورت من بود، من که در مورد API صحبت نکردم.
ضمنا این جا همه با هم خودمونی اند. راحت باش!
در ضمن تو که از منم پارسی نویس تری!
اي بابا ما كه شرمنده ي آقا رسا شديم...
عرض شود خدمت آقا علي كه من به يك سري دلايلي با وجود اينكه سواد پارسي سخن راندن رو ندارن مجبورم كه در حد توان و سواد,پارسي سخن برانم و بنگارم,به هر گون اگر خطايي ناشي از بيسواديم در اين امر از ما سر زد دوستان و شما لطف ميكنيد و به بزرگي خودتون ميبخشيد...
در مورد سوالتون من بسي شرمندم كه جوابش سخت است و من هم كوته زبان در اين امر...(ولي يقين دارم كه نايافتني نيست,چون خودم نمونهاي زيادي در اطراف خودم يافته ام)
خوب زياد زديم به جاده خاكي الان آقا احسان اخراجمون ميكنه...
يا حق

بالا