• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل اكانت Gmail با برنامه Outlook2003 رو چطور حل كنم؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

من با برنامه OutlookExpress* به راحتي از اكانت Gmail استفاده مي كنم. اما وقتي سعي كردم با Outlook2003 به اكانتم متصل شم، مرتب ارور ميداد. وقتي بررسي كردم فهميدم كه Ooutlook2003 يه bug* داره و اكانت هاي Gmail* رو نميخونه. براي رفع اين مشكل هم بايد يه پلاگين به نام Office XP SP3* رو از سايت مايكروسافت دانلود مي كرديم كه البته مايكروسافت اول چك مي كنه ببينه نسخه Office* ما اوريجينال هست يا نه و از اونجايي كه طبيعتاً جواب منفيه اجازه دانلود رو نميده. حالا خواستم بدونم آيا يكي از دوستان اين برنامه رو داره كه لينك دانلودش رو در اختيار ديگران بگذاره؟

اگر جواب منفيه، آيا يه اكانت POP3* يا Imap* خوب سراغ داريد كه بتونه بدون مشكل با Outlook* كار كنه، در ضمن دامينش هم ضايع نباشه؟

خيلي متشكرم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
لينك جالبي بود. دست شما درد نكنه. اما اولاً نمي دونم چرا تصاوير رو تا مرحله 5 از 9 بيشتر نشون نمي داد. ثانياً من همه اون مراحل رو طبق دستورالعمل نوشتاري Gmail* انجام دادم ولي كار نمي كرد. يعني Receive كار مي كنه اما Send*كار نمي كنه. بعداً كه روي اينترنت بررسي كردم فهميدم عده اي هم مشكل مشابه رو داشتند كه بهشون جواب داده شده بود كه Gmail با Outlook2003 (فقط ورژن 2003) مشكل داره.

آيا شما از Outlook 2003 با اكانت Gmail استفاده مي كنيد؟

خيلي متشكرم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
من قبلا از آتلکوک 2003 استفاده می کرده و مشکلی برام نداشت..
بعد یکی از دوستان این رو Mozilla Thunderbird کرد... عالی هست هم RSS خوان هست و هم مدیریت ای میل کارباهاش هم آسون....

من خودم وقتی می خواستم ای میل های هاست رو چک کنم آتلکوک یه پنجره باز می کنه که خطا می ده همش ضربدر هست..اعصابم خورد می شد...

بالا