• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل اكنت شبانه صبانت در Ubuntu و را حل‌‌ها

مشكل من با

• روش دوم موجود در پست 1 حل شد

Votes: 0 0.0%
  • ورود معمولي و حروف كوچك نام كاربري و كلمه عبور حل شد

• هيچيك از روش‌هاي فوق حل نشد

• Total voters
    1

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. يك مشكل عجيب براي من با اكنت شبانه صبانت در Linux Ubuntu پيش آمد! وقتي با دستور sudo pppoeconfig يك اكنت روزانه براي صبانت درست مي‌كردم به راحتي به اينترنت وصل مي‌شد ولي وقتي به همين روش براي شبانه يك اكنت درست مي‌كردم نمي‌توانستم به اينتر نت وصل شوم!!! (بين 3-7 صبح اكنت شبانه صبانت هست)

. در اكنت شبانه كه درت نموده بودم وقتي Terminalدر دستور plog را ميدادم با پيام PAP authentication failed روبرو مي‌شدم!. پس از كلي ور رفتن‌هاي مختلف و جستجو در اينترنت و پيشنهادهاي مختلف توسط دوستان، پس از چند روز و در اوج نا اميدي! يكهو جواب را در فروم ايراني ubuntu در اين لينك يافتم!
212.gif
212.gif

. راه اول را كه به من جواب داد را در زير مي‌نويسو ولي راه دوم را كه به من جواب نداد ولي بعضي‌ها توانستند از آن جواب بگيرنر را نيز ذكر مي‌كنم! شايد مفيد واقع شود:

راه اول:
. به همان روش كه اكنت روزانه را مي‌سازيد اكنت شبانه را بسازيد ولي در هنگام ورود نام‌كاربري شبانه به جاي guest وارد نماييد Guest و پسورد را همان ngsnet قرار دهيد!!!!!! به همين سادگي
54.gif
و مسخرگي!!!! فقط كافي بود حرف اول را بزرگ بنويسيد!!! چرا؟! نمي دانم!!
63.gif

راه دوم:
. اين روش به من جواب نداده اما به بعضي‌ها جواب داده. به همان روش اكنت شبانه را بسازيد و نام كاربري را همان guest وارد نماييد با حروف كوچك ولي پسورد را وارد نكنيد! همين. جالب اينجاست كه اين روش را در چند فروم خارجي Ubuntu در كشورهاي مختلف يافتم!!!!!!

. لطفن هرريك از راه‌ها كه به شما جواب داد نتيجه را در نظرسنجي پست اول وارد نماييد.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/04/04
209.gif
60.gif

بالا