• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل با افزونه edd

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
من افزونه EDD رو رو سايتم دارم و باهاش طرح يا همون الگو ميفروشم ولي برام مشكلي پيش اومده
وقتي رو كالايي افزودن به سبد خريد ميزني يه كالاي خاص هميشه تو سبد هست و حذف هم نميشه و كالاي جز اون هم بهش اضافه نميشه
لطفا راهنمايي كنيد
اين سايت منه خودتون امتحان كنيد
moaraghkar.ir

saeedagha2010

Registered User
لایک‌ها
85
بررسی شد سایت مشکلی نداشت کوکی ها رو غیر فعال کنید اومی میشه فقط واسه شما اینجوریه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
فکر کنم افزونه ووکامرس رو نصب کردید؟ درسته؟ ووکامرس بهتر از edd است.

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
من هم ووکامرس رو دارم هم edd یعنی تداخل دارن با هم که این مشکل پیش اومده؟!
من از کامپیوتری غیر مال خودم چک کردم باز هم مشکل داشت که؟!
چطور کوکی ها رو غیر فعال کنم؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
لطفاً لینک صفحه ای که محصول edd در اون قرار داره و همچنین لینک صفحه ای که محصول ووکامرس در اون قرار داره رو بذارید تا بررسی بشه.

ضمناً فکر نکنم با هم تداخلی داشته باشن. اما چه لزومی داره دوتاش رو نصب کردید؟ همون ووکامرس کفایت می کنه.

Last edited:

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
لطفاً لینک صفحه ای که محصول edd در اون قرار داره و همچنین لینک صفحه ای که محصول ووکامرس در اون قرار داره رو بذارید تا بررسی بشه.

ضمناً فکر نکنم با هم تداخلی داشته باشن. اما چه لزومی داره دوتاش رو نصب کردید؟ همون ووکامرس کفایت می کنه.
شما برو تو سایت هر محصولی رو میخواید برای خرید اضافه به سبد خرید بزنید میبینید که فقط یک طرح خاص میاد متوجه میشید

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
شما برو تو سایت هر محصولی رو میخواید برای خرید اضافه به سبد خرید بزنید میبینید که فقط یک طرح خاص میاد متوجه میشید
حق با شماست!

حتی بدون اضافه کردن محصول به سبد خرید اگه به صفحه "تسویه-حساب" مراجعه بشه، اون محصول خاص در سبد خرید قرار داره!

نمیدونم مشکل از چیه! قالب خودتون رو غیرفعال و قالب پیش فرض وردپرس رو فعال و تست کنید و نتیجه رو بگید.

بالا