• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل با دانلود نرم افزار GetSmile

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

همانطور كه مي دانيد نرم افزار GetSmile نرم افزاري است كه تعداد زيادي شكلك هاي آماده داشته و مي توان از آن در تالارهاي گفتگو، ايميل و... استفاده نمود.

من يك نسخه قديمي از اين نرم افزار را دانلود كرده ام، اما Demo است. حالا ديدم كه نوشته بودند نسخه جديد آن از اين لينك
http://www.download.com/GetSmile/3000-2150_4-10403125.html?tag=lst-0-1

قابل دانلود است. با اين سريال:
name :TEAM ACME
sn: M4UK2-284T5-V6DXQ-2E4IS

اما وقتي به لينك مربوطه رفته و روي گزينه Download Now كليك مي كنم، فقط يك بوق كوتاه مي شنوم، بعد هم صفحه اي ظاهر مي شود كه مي نويسد:
Thank you for Download Getsmile 1.90

ولي نه دانلودي اتفاق مي افتد و نه پيغام مربوط به Pop-up Blocker زير Address Bar ظاهر مي شود كه بتوانم با جواب دادن به آن، دانلود را آغاز كنم.
خواستم بدانم كسي علت اين مشكل را مي داند؟
يا آيا كسي نسخه كرك شده اين نرم افزار (هر ورژني كه باشد) را ندارد تا از يك جاي ديگر دانلود كنم؟

خيلي متشكرم

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
مشكلي كه گفتم، حل شد (رفتم روي قسمت Download Problem Troubleshooting و روي گزينه Download from Alternate Source كليك كردم دانلود شد، اما حالا يك مشكل ديگر دارم. و اين هم اين است:

هم در نسخه قديمي و هم در نسخه جديد، همراه با برنامه به من يك Serial Number داده شده بود كه نسخه نمايشي آن را به نسخه كامل تبديل كنم. اما هر چه مي گردم نمي فهمم سريال نامبر را بايد كجا وارد كنم. در قسمت Help هم گزينه اي به نام Register وجود دارد، اما وقتي روي آن كليك مي كنم به سايت اينترنتي Getsmile مي رود و هيچ گزينه اي هم براي ثبت نام پيدا نمي كنم.
لطفاً راهنمايي كنيد.
خيلي ممنون

party.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
چرا از این نسخه هایی که بچه ها توی تاپیک " اسمایلی های چینی " و اون یکی تاپیک که tehranshahr ساخته استفاده نمی کنی ... تازه می تونی از تورنت ها هم نسخه کرک شده رو بگیری ( این بهترین راهه ) ...
square.gif

بالا