• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل با دريافت و ارسال SMS

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
من چند وقتيه به يك مشكل و نتيجه توي ارسال SMS رسيدم :

من به بعضي ها نميتونم SMS هاي طولاني بيشتر از 100 كاراكتر بفرستم . يعني من هر چي به دوستم SMS ميزنم هر وقت بيشتر از حدود 100 كاراكتر بود دوستم نميگيره و Delivery report failed مياد . ولي همون موقع دوباره به همون دوستم يه SMS كوتاه ميزنم ميگيره . :blink:
اينم بگم دوستم ميتونه بهم SMS طولاني يا SMS2 بفرسته :hmm:

من اين مشكلو با چند نفر داشتم . حالا نميدونم اشكال از شبكه يا گوشيه ؟؟؟ :happy:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی کسی تا حالا با این مشکل مواجه نشده ؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
لطف كنيد مشكلي كه داريد حتما با نوع خط و گوشي ذكر كنيد
مثلا تاليا يا؟؟؟
يكي از دوستان من 2600 داشت ومشكلي داشت تقريبا تو همين مايه ها يعني اس ام اس طولاني رو نمي تونست بفرسته رفت نمايندگي گفت براي اينكه بفرسته بايد بري تو پروفايل ( منظورم اونجائي كه شماره اس ام اس سنتر رو وارد ميكني ) بعد پروفايل 2 براي ارسال اس ام اس رو فعال وانتخاب كني بعد يه بار ديگه سند كني !!!!!!!!! :blink: اينكارو كرد رديف شد ولي هر دفعه براي ارسال بايد اينكارو هي بكنه طرف دليل قانع كننده اي هم نداد ....گفت با اين سيم كارتها نمي خونه ....دوست من پيش شمارش با 5 شروع ميشه ولي من فكر كنم حرف مفت زده چون تمام 2600 ها اين مشكلو ندارن بعضي هاشونو شنيدم اين گيرو دارن :( تصور من اينه كه ممكنه با آپگريد فريم ور شايد مشكل گوشي حل بشه ;)

اين از اين كه اگه مشكلت با خطوط اپراتور اول و گوشيه ولي اگه با تاليا مشكل داري كه هيچ فعلا تاليا مشكلاتش زياده وحساب كتاب هم نداره ;)

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
نه خطم تالیا نیست ..
من گفتم به بعضی از گوشیها نمیتونم sms طولانی بفرستم ولی خیلی شده sms طولانی هم فرستادم ... من فکر کنم اگه بخواد اشکال از تنظیمات گوشی باشه اصلا نباید sms طولانی بفرسته ؟..
راستی یه چیزه دیگه هم بگم . sms فرستاده میشه و بعد ریپورت میگه فرستاده نشد ..
مرسی از جوابت

بالا